ORSZÁGOSAN ELÉRHETŐ A PRÉMIUM KATEGÓRIÁS VAGYONVÉDELMI RENDSZER

Magyarország teljes területén elérhetővé váltak a felső kategóriás, legújabb technológiával rendelkező vagyonvédelmi rendszerek. Legyen szó riasztórendszerről, vagy kamerás megfigyelőről már az ország teljes területén biztosítja kiépítését az Alarmdirect Kft magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Ráadásul mindezt rendkívül kedvező áron és feltételekkel!

Ön is szeretné megoldani, hogy családja és vagyontárgyai a nap minden szakában biztonságban legyenek? Szeretné, ha nem kellene azon aggódnia mi történik otthonában, vállalkozásában, amíg Ön távol van? A legjobb helyen jár, hogy ez a probléma többé ne jelentsen gondot.

RIASZTÓRENDSZER SZERELÉSSEL A BŰNÜGYI STATISZTIKÁK IS JAVÍTHATÓK

Amennyiben szeretne Ön is hozzájárulni a magyarországi bűnügyi statisztikák javításához, csak egy egyszerű lépést kell megtennie! Legyen az ingatlanja bárhol az országban, a lakásriasztó telepítése nagymértékben növelheti a védelem fokozását, s az Ön mindennapi nyugalmát. Akár a vezetékes, akár a modern rádiós riasztórendszer elérhető most kedvező áron, melyhez országosan biztosított a 0-24 órás távfelügyeleti szolgáltatás is.

TÁVOLRÓL VEZÉRELT, OKOS OTTHONVÉDELEM

Napjainkban egyre nagyobb teret hódítanak az „okos otthon” technológiák, mely nem csak a mindennapi kényelmet képesek kiszolgálni, hanem az ingatlanok biztonsági rendszereit is egy magasabb fokozatra tudják emelni. Akár riasztórendszer, akár biztonsági kamera rendszer esetén ez a nagyszerű funkció szintén megtalálható.

KAMERARENDSZER TELEPÍTÉSE MEGELŐZÉSBEN AZ ELSŐ VÉDVONAL

Az már bizonyított tény, hogy a biztonsági kamerák a megelőzésben az első védvonalat tudják biztosítani az illetéktelen behatolókkal, tolvajokkal szemben. Legyen szó akár nappali, vagy éjszakai megfigyelésről, kültéren és beltéren is egyaránt a magas felbontású, infra megvilágítással rendelkező kamerákkal ez kivitelezhető. Mindez most alacsony költségekkel és magas színvonallal elérhető. Kiemelt garanciavállalással!

A meglévő biztonsági rendszerek felülvizsgálata és rendszeres karbantartása legalább annyira fontos, mint egy új rendszer kialakítása. Ezért az Alarmdirect Kft. az ország teljes területén biztosítja szerviz szolgáltatását nem csak saját ügyfelei részére, hanem azon ügyfelek számára is, akiknek eltűnt, vagy megszűnt a telepítőjük elérhetősége.