Beltéri kamerarendszer

Hogyan válasszuk ki a legjobbat?

A beltéri biztonsági kamera rendszer egy olyan eszköz, amely segít megvédeni az ingatlanunkat és a benne lévő értékeket a betörőkkel és a vandalizmussal szemben. Egy jó beltéri biztonsági kamera rendszer nemcsak elriasztja a potenciális bűnözőket, hanem felvételt is készít az esetleges incidensekről, amelyek hasznosak lehetnek a rendőrségnek vagy a biztosítónak.

De hogyan válasszuk ki a legjobb beltéri biztonsági kamera rendszert az otthonunkhoz vagy az irodánkhoz? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a döntés során?

Íme néhány tipp:

 • Határozzuk meg az igényeinket és költségvetésünket: Mennyi területet szeretnénk lefedni? Milyen minőségű képet szeretnénk rögzíteni? Mennyit tudunk költeni?
 • Válasszuk ki megfelelő típusú kamerát: digitális (IP) vagy hibrid (HD-TVI) típusok közül választhatunk. A digitális drágább és bonyolultabb telepíteni de magasabb felbontású képet ad és kevesebb vezetéket igényel. A hibrid egyfajta kompromisszumot jelent az analóg és digitális között.
 • Figyeljünk extra funkciókra: Éjszakai megvilágítás (IR), mozgásérzékelés (PIR), hangrögzítés (MIC), távoli elérés (APP) vagy e-mail értesítés (SMTP) növelhetik hatékonyságot és biztonságérzetet.

A beltéri biztonsági kamera rendszer nemcsak egy technikai beruházás hanem egy befektetés is otthonunkba vagy irodánkba. Egy ilyen rendszerrel nyugodtabban alhatunk éjjel-nappal tudva hogy ingatlanunkat és értékeinket megóvjuk.

Ha szeretne többet megtudni arról, hogy milyen beltéri biztonsági kamera rendszert válasszon, akkor vegye fel velünk kapcsolatot még ma!

A biztonsági kamera rendszer esetén a beltéri kamera kiépítése még mindig a kereskedelmi egységek, üzletetek, irodák és bankok esetén jellemző. Bár egyre gyakrabban veszik igénybe magánszemélyek is, illetve lakóközösségek, társasházak ezt a fajta kamerarendszer telepítést.

Mivel a beltéri biztonsági kamera ingatlanon belül kerül elhelyezésre, külalakját tekintve is esztétikusabb kialakítást kapott. Általánosságban a beltéri kamera műanyag, vagy fém tokozású dóm burkolattal rendelkezik. Speciális esetekben, ha rejtett biztonsági kamera rendszer telepítés a cél beszélhetünk még, mozgás- és füstérzékelőbe rejtett beltéri kamera eszközökről is. A vagyonvédelmi piacon, ha megbízható, minőségi kamerarendszer kiépítés a cél, mindenképp a digitális, színes, éjszakai megvilágítással rendelkező 4-8 Megapixel felbontású kamerákkal érdemes számolni. A gyengébb analóg és HD kamerák már igencsak elavult technológiának tekinthetők, bár még kereskedelmi forgalomban megtalálhatóak.

Beltéri kamera irodában

Lehetőség van a beltéri kamera esetén is távoli elérésre/applikáción keresztüli betekintésre. Ez a funkció gondoskodik arról, hogy a tulajdonos betekinthessen a kamerarendszer képeibe, illetve visszakeressen régebbi eseményeket. Akkor is ha ép nem tartózkodik a felhasználó a kiépítés helyszínen, ezáltal is felügyelhetőek az események, ha ép nem tud jelen lenni az ingatlannál. Opcionálisan a rögzítő egység e-mail értesítést tud küldeni a beltéri kamera képvesztése esetén. Ezáltal gyors intézkedés kezdeményezhető egy váratlan meghibásodás helyreállítására.

Természetesen a beltéri kamerarendszerek telepítés esetén is van minőségben és árban eltérés, függően attól, hogy analóg, AHD, IP, vagy HD-TVI kamerarendszerről beszélünk.

Beltéri kamerarendszer árak érdeklik?

BELTÉRI KAMERA ALKALMAZÁSA

Beltéri kamera raktárbanA beltéri kamera rendszer kiépítés lehetőségei szinte végtelenek. De szeretnénk felsorolni pár olyan helyet, ahová ügyfeleink a legtöbb esetben kérnek beltéri kamerát. Ezeket az igényeket maximálisan próbáljuk kielégíteni. Különleges esetekben vandál biztos kivitelű kamera rendszer kerül felszerelésre az esetleges okozható károk elkerülése végett.

Beltéri kamera pénztárakhoz:

Pénzfigyelés beltéri kamerávalBeltéri kamerarendszer telepítés tökéletes megoldás lehet boltokban, üzletekben pénztárgép megfigyelésére. Ezekkel a pénztár figyelő kamerákkal kivehető az is, mekkora összeget ütöttek be, milyen címlettel fizettek és mennyi volt a visszajáró. Így nagyon sok tulajdonos kerülte már el kellemetlenséget, amikor a vevő állítása szemben állt a pénztároséval. Miszerint magasabb címlettel fizetett, vagy nem megfelelő összegű visszajárót kapott készhez.

Biztonsági kamera rendszer gyártási folyamatok ellenőrzésére:

Bolti beltéri kameraA beltéri kamera eszközöket sok esetben alkalmazzák ipari területek, üzemek belterében a gyártás folyamatának megfigyelésére, a gyártógépek működésének ellenőrzésére. Vagy analóg, digitális kijelzők, mérlegek ellenőrzésére. Ipari objektumokban, üzemekben nagy előnyt jelent a biztonsági kamera rendszer egy munkahelyi baleset esetén is. Hiszen ebben az esetben is pontos képet kapunk az esemény, baleset bekövetkeztéről.

Beltéri kamerarendszer kiépítés üzletekbe:

Üzleti beltéri kamerákÜzlethelyiségben elhelyezett árukészlet, vendégkör ellenőrzése, a napi vásárlói forgalom visszatekintése. Ebben az esetben a beltéri kamera által megtekinthető visszamenőleg, vagy éppen élőben, hogy milyen a bolt forgalma. Mikor tartózkodnak a legtöbben az üzletben. Valamint lehetőség van arra is, ha ép a tulajdonos nem tartózkodik a helyszínen, akkor távolról okostelefonon keresztül tekintsen rá üzletére.

Kamerarendszer telepítés a rablások, lopások ellen:

Rablás rögzítés beltéri kamerákkalA beltéri kamera alkalmas rablások, lopások teljes körű rögzítésére, megfigyelésére. A biztonsági kamera rendszer eszközei úgy kerülnek elhelyezésre, hogy a belépő vendég, vásárló arcát rögzítsék. Valamint a vendégtér/üzlettér teljes megfigyelése mellett külön egy beltéri kamerával a pénzárat, pultot figyeli a rendszer. Így ha rablás, vagy lopás történik pontos személyleírást kap a tulajdonos az elkövetőről.

Kamera rendszer családi ingatlanokhoz:

Lopás beltéri kameránMagánszemélyeknél is egyre gyakoribb igény a beltéri kamera. Mert így ellenőrizhetővé válnak akár a gyermekek napközbeni tevékenysége, vagy a bejárónő munkája. Beltéri kamera felszerelése segítség lehet, idős, beteg szülők felügyeletére is. Végül, de nem utolsó sorban növelhető ezzel is a család biztonsága.

Családi házaknál nem csak a beltér, a kert megfigyelése is fontos lehet. Nézzen körül kültéri kamerarendszerek között is.

Társasházak:
Bűnőző beltéri kameránTársasházak lépcsőházi bejáratára, folyosóira elhelyezett beltéri kameráink alkalmasak az idegenek közlekedésének, bejárásának megfigyelésére. Ezzel is óvva az ott lakók értékeit. Bármilyen esemény történjen a házon belül, nem kell aggódnunk, hogy nem lesz meg az elkövető. Mivel a beltéri kamerák alkalmazásával minden cselekmény rögzítésre kerül a lehető legjobb minőségben.

BELTÉRI KAMERA IP, AHD, HD-TVI technológiával:

Kasszafigyelés beltéri kamerávalA beltéri kamera rendszer esetén is különböző technológiával készült eszközök találhatók. Ezen technológiák között lényegi eltérés maximum csak a kábelezési lehetőségek, árkategóriák, valamint kompatilitás és telepítési nehézség között van. Felbontás tekintetében az AHD beltéri kamerák esetén a maximális az 5 Mpx, míg a HD-TVI és az IP beltéri kamera esetén már a 8 Mpx is elérhető.

Nappali vagy éjszakai kép?! Legyen mindkettő!

A technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már a fekete-fehér kamerák eltűntek a piacról. A kereskedelmi forgalomban megtalálható legtöbb beltéri kamera képe színes. Éjjel pedig egy fényérzékelő automatika segítségével átvált a kép fekete-fehérre, valamint bekapcsolódnak a beépített infra LED-ek. Ez az emberi szem számára szinte láthatatlan, de a kamerának egy erős segédfényt jelent, bevilágítva a sötét teret. Különleges esetekben vandál biztos kivitelezésű beltéri kamerarendszer telepítés is megoldható az esetleges károk elkerülése érdekében.

A LENT FELTÜNTETETT KONFIGURÁCIÓK ÉS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, FELTÉTELHEZ KÖTÖTTEK! A VÉGSŐ ÁRAT EGYÉB TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLHATJÁK. BŐVEBB FELVILÁGOSÍTÁSÉRT ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATÉRT KÉRJÜK KERESSE ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁINKAT!

KOMPLETT BELTÉRI KAMERARENDSZEREK KIVITELEZÉSSEL

 • AHD

  AHD beltéri kamerarendszerek

1080 p
felbontás

2MP, BELTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, AHD KAMERARENDSZER 1080P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 2MP, beltéri, éjjellátó, Sony CMOS dómkamera 2,8mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális rögzítő, 1080p, h.264 DVR
1 db 1TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
183 480 152 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS
Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy helyiség vagy annak egy részének (pl. pénztár, pult) megfigyelésére. A rendszer mikrofon modullal kiegészítve hangrögzítésre is képes. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.
JELLEMZŐK
Felbontás: 960p
Pixelek száma: 2MP
Rögzítés: 1080p
Rögzített kép nagyíthatósága:
Színhűség:
Valós D&N: Igen
Nappali kép:
Éjszakai kép:
Felbontás / részletesség:
Technológia: AHD, digitális
Felhasználás: Átlagos igényekre
Korszerűség: Korszerű

2MP, BELTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, AHD KAMERARENDSZER 1080P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 2MP, beltéri, éjjellátó, Sony CMOS dómkamera 2,8-12mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális rögzítő, 1080p, h.264 DVR
1 db 2TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
195 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS

Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy helyiség vagy annak egy részének (pl. pénztár, pult) megfigyelésére. A rendszer mikrofon modullal kiegészítve hangrögzítésre is képes. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.

JELLEMZŐK
Felbontás: 1080p
Pixelek száma: 2MPX
Rögzítés: 1080p
Rögzített kép nagyíthatósága: Kiváló
Színhűség: Nagyon jó
Valós D&N: Igen
Nappali kép: Nagyon jó
Éjszakai kép: Nagyon jó
Felbontás / részletesség: Kiváló
Technológia: AHD, digitális
Felhasználás: Kiemelkedő elvárásokra
Korszerűség: Korszerű

5MP, BELTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, AHD KAMERARENDSZER 2592P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 5MP, beltéri, éjjellátó, Sony CMOS dómkamera 2,8mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális rögzítő, 5MP, h.264 DVR
1 db 1TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
207 280 172 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS
Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy helyiség vagy annak egy részének (pl. pénztár, pult) megfigyelésére. A rendszer mikrofon modullal kiegészítve hangrögzítésre is képes. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.
JELLEMZŐK
Felbontás: 2592p
Pixelek száma: 5MP
Rögzítés: 2592p
Rögzített kép nagyíthatósága:
Színhűség:
Valós D&N: Igen
Nappali kép:
Éjszakai kép:
Felbontás / részletesség:
Technológia: AHD, digitális
Felhasználás: Átlagos igényekre
Korszerűség: Korszerű
 • HD-TVI

  HD-TVI beltéri kamerarendszerek

1080 p
felbontás

2MP, BELTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, HD-TVI KAMERARENDSZER 1080P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 2MPX, beltéri, éjjellátó, HD-TVI dómkamera 2,8-12mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális, HD-TVI rögzítő, 1080p, h.264 DVR
1 db 2TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
225 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS

Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy helyiség vagy annak egy részének (pl. pénztár, pult) megfigyelésére. A rendszer mikrofon modullal kiegészítve hangrögzítésre is képes. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.

JELLEMZŐK
Felbontás: 1080p
Pixelek száma: 2MPX
Rögzítés: 1080p
Rögzített kép nagyíthatósága: Kiváló
Színhűség: Kiváló
Valós D&N: Igen
Nappali kép: Professzionális
Éjszakai kép: Kiváló
Felbontás / részletesség: Professzionális
Technológia: HD-TVI, digitális
Felhasználás: Professzionális alkalmazásra
Korszerűség: Korszerű

5MP, BELTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, HD-TVI KAMERARENDSZER 2592P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 5MPX, beltéri, éjjellátó, HD-TVI dómkamera 2,8mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális, HD-TVI rögzítő, 5MP, h.264 DVR
1 db 2TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
251 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS

Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy helyiség vagy annak egy részének (pl. pénztár, pult) megfigyelésére. A rendszer mikrofon modullal kiegészítve hangrögzítésre is képes. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.

JELLEMZŐK
Felbontás: 2592p
Pixelek száma: 5MPX
Rögzítés: 2592p
Rögzített kép nagyíthatósága: Kiváló
Színhűség: Kiváló
Valós D&N: Igen
Nappali kép: Professzionális
Éjszakai kép: Kiváló
Felbontás / részletesség: Professzionális
Technológia: HD-TVI, digitális
Felhasználás: Professzionális alkalmazásra
Korszerűség: Korszerű

8MP, BELTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, HD-TVI KAMERARENDSZER 4K

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 8MPX, beltéri, éjjellátó, HD-TVI dómkamera 2,8mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális, HD-TVI rögzítő, 8MP, h.264 DVR
1 db 2TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
274 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS

Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy helyiség vagy annak egy részének (pl. pénztár, pult) megfigyelésére. A rendszer mikrofon modullal kiegészítve hangrögzítésre is képes. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.

JELLEMZŐK
Felbontás: 4k
Pixelek száma: 8MPX
Rögzítés: 4k
Rögzített kép nagyíthatósága: Kiváló
Színhűség: Kiváló
Valós D&N: Igen
Nappali kép: Professzionális
Éjszakai kép: Kiváló
Felbontás / részletesség: Professzionális
Technológia: HD-TVI, digitális
Felhasználás: Professzionális alkalmazásra
Korszerűség: Korszerű
 • IP

  IP beltéri kamerarendszerek

1080 p
felbontás

2MP, BELTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, IP KAMERARENDSZER 1080P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 2MPX, beltéri, éjjellátó, HD IP dómkamera 2,8-12mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális, HD IP rögzítő, 1080p, h.264 NVR
1 db 2TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m UTP és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
225 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS

Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy helyiség vagy annak egy részének (pl. pénztár, pult) megfigyelésére. A rendszer mikrofon modullal kiegészítve hangrögzítésre is képes. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.

JELLEMZŐK
Felbontás: 1080p
Pixelek száma: 2MPX
Rögzítés: 1080p
Rögzített kép nagyíthatósága: Kiváló
Színhűség: Kiváló
Valós D&N: Igen
Nappali kép: Professzionális
Éjszakai kép: Kiváló
Felbontás / részletesség: Professzionális
Technológia: IP, digitális
Felhasználás: Professzionális alkalmazásra
Korszerűség: Új technológia

Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.

© 2024 Alarmdirect Kft. Minden jog fenntartva!