Hibaelhárítás

Válasszon nyugodtan termékpalettánkról és a biztonság új értelmet nyer mindennapi életében. A biztonság és a megbízhatóság mellett egyedi és kedvezményes karbantartási ajánlatokkal, valamint váratlan meghibásodás esetén igénybe vehető 24 órás szervizszolgálattal állunk rendelkezésére. Kiforrott csapatmunkánknak és a non stop szerelői ügyeleti szolgáltatásunknak köszönhetően, akár néhány órán belül képesek vagyunk elhárítani a hibákat függetlenül attól, hogy a meghibásodás munkaidőben, hétvégén vagy éjszaka történt.


24 órás NonStop Szerviz

Meghibásodás esetén igénybe vehető 24 órás szervizszolgálattal állunk rendelkezésére. Non stop szerelői ügyeleti szolgáltatásunknak köszönhetően, akár néhány órán belül képesek vagyunk elhárítani a hibákat.


Megelőző karbantartás

Valamennyi biztonságtechnikai berendezés esetében, csak a megfelelően végrehajtott rendszeres karbantartás jelent garanciát a rendszer hosszan tartó meghibásodás-mentes működésére.


Villámkár elhárítás

Viharos időszakokban általában a villámkárok is megsokasodnak. Villámkár elhárítás szakértelemmel, hozzáértéssel, rövid határidőn belül. Ha már megtörtént a baj, hívjon minket és segítünk!Amit nyújtani tudunk Önnek:

  • Barátságos, szakértelmen alapuló problémakezelés és tanácsadás.
  • Minőségi munkavégzés.
  • Jól képzett, széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársak.
  • Bármely javítási technológia végrehajtása az előírt speciális célszerszámok, valamint a szükséges műszerek alkalmazásával.
  • Rendszerelemek műszeres ellenőrzése, szükség szerinti firmware-frissítése.
  • Rendszeréhez tökéletesen illeszkedő, gyártói specifikáció szerinti alkatrészek kizárólagos alkalmazása.

© 2024 Alarmdirect Kft. Minden jog fenntartva!