Hibrid riasztórendszer

A hibrid riasztórendszer vezetékes és rádiós lakásriasztó eszközöket tartalmaz, a költséghatékonyság és esztétika jegyében.

A hibrid lakásriasztó telepítés alkalmával a kedvezőbb árú vezetékes központok és kezelők kerülnek felszerelésre rádiós eszközökkel (nyitás, mozgás, üvegtörés, füstérzékelővel) kiegészítve.

Vezetékes riasztórendszer bővítése egyszerűen

Hibrid riasztó távirányítóval

Gyakran egy már kiépített vezetékes riasztórendszer átalakítása esetén a tulajdonosnak lehetősége van gyors és esztétikus bővítésre. Ezzel az ingatlan belsőkialakítása nagyobb vésés, fúrás nélkül megőrizhető. Mivel a falon kívül elvégzett kábelcsatornás vezetékezés rontja az összképet, vagy csak egyszerűen nem megoldható a vezetékezés. Erre az esetre is tökéletes megoldást nyújt a hibrid lakásriasztó rendszer. A vezetékes lakásriasztó rendszer központja és a vezeték nélküli eszközök között egy rádiós bővítőmodullal oldható meg a kommunikáció. Ezzel egy komplett hibrid riasztórendszer alakítható ki bármelyik ingatlanban, mely minden igényt képes kielégíteni.

A hibrid riasztórendszer szerelés esetén, ugyanazokat a minősített, megbízható eszközöket és központokat ajánljuk, mint a csak vezetékes, vagy csak rádiós rendszereknél.

Riasztó távfelügyelet hibrid lakásriasztókhoz

Csakúgy, mint a vezetékes vagy vezeték nélküli riasztórendszer szerelés esetén a hibrid lakásriasztóknál is megoldható a riasztó távfelügyelet. Hiszen a 0-24 órás távfelügyelet sokkal hatásosabbá teszi védelmi rendszerünket. Valamint a távfelügyeleti árak sem változnak a riasztórendszer kialakítása végett. Mivel maga az ingatlan és a távfelügyelet szolgáltatásai határozza meg a fizetendő összeget, és nem az eszközök mennyisége és milyensége.

Hibrid riasztórendszer árak érdeklik?

Hibrid riasztórendszer esetén alkalmazott eszközök:

Hibrid lakásriasztó
KözpontokÉrzékelők
PARADOX Spectra, Magellan
vezetékes központ és kezelő
PARADOX MAGELLAN rádiós érzékelő
PYRONIX MATRIX424
VEZETÉKES KÖZPONT ÉS KEZELŐ
ELMES rádiós érzékelők
DSC1404, DSC1616 VEZETÉKES KÖZPONT ÉS KEZELŐDSC1404, DSC1616 VEZETÉKES KÖZPONT ÉS KEZELŐ
ELMES rádiós érzékelők
Magellan hibrid riasztórendszer

HIBRID RIASZTÓRENDSZER TELEPÍTÉS:

Hibrid riasztórendszer kezelő

Lehetőség van arra, hogy a vagyonvédelmi rendszer esetén egy kombinált félig vezetékes, félig rádiós riasztórendszer kerüljön beszerelésre. Itt a központ, kezelő és a kültéri sziréna vezetékes, míg maguk az érzékelők rádiós eszközökből állnak. Nagy előnye a teljesen vezetékes rendszerrel szemben a hibrid lakásriasztó rendszernek, hogy nem kell gyártóspecifikusnak lennie az eszközöknek. Hisz a bővítő érzékelőket akár más gyártó központjára is fel lehet integrálni. Kevesebb vezetékezéssel jár a riasztórendszer telepítése, ezért a munkadíjon is spórolhatunk. Bizonyos esetekben (nagyobb darabszámú érzékelők beépítése) akár kedvezőbb is lehet a teljes lakásriasztó rendszer kiépítése.

Hibrid riasztórendszer lakásokba, irodákba:

Hibrid riasztórendszer felépítése

Amennyiben a riasztó vezetékezése már megtörtént az ingatlanban, de az eszközök más helyre kerülnek javasolt a hibrid lakásriasztó kiépítése. Ebben az esetben, a meglévő kiállásokhoz vezetékes eszközök kerülnek felszerelésre. Míg azokon a területeken, ahol nem történt meg a kábelezés, oda vezeték nélküli riasztó eszközök. A hibrid riasztó rendszereknél egy rádiós vevő kerül elhelyezésre a központi egységhez, mely fogadja a vezeték nélküli érzékelők jelét.

Hibrid lakásriasztó családi ház, nyaraló esetén:

Hibrid riasztó családiházban

Többszintes családi házak esetén érdemes elgondolkodni a hibrid rendszer kiépítésén, amennyiben költségeket kívánunk megtakarítani. Ebben az esetben csak a földszinten, vagy azon a szinten kerülnek elhelyezésre vezetékes érzékelők, ahol a központi egység kerül kiépítésre. A többi szinten pedig rádiós eszközökkel történik a védelem kialakítása. Illetve már nagyobb darabszámú érzékelő esetén is érdemesebb a hibrid rendszert választani, mivel a kevesebb vezetékezés miatt munkaidőt lehet megtakarítani. Ezáltal a riasztórendszer kiépítés költsége is csökkenthető.

Hibrid riasztórendszer szerelés garázsba, melléképületben:

Hibrid riasztórendszerrel biztonságban

Mikor a lakóépület (melyben a központi egység található és a fő rendszer) mellett lévő épületben (garázs, kerti tároló) szeretné a tulajdonos megoldani a védelem kialakítását, de csak a fő épületben van riasztóközpont. Az átvezetékezés és átfeszítések elkerülése végett javasoljuk a hibrid riasztórendszer kiépítését. Így nem csak esztétikusabb a kiépítés, de a munkadíj miatt szintén jelentős összegeket lehet megspórolni. Tehát így azokban az épületekben is megoldható a védelem, amelyekben szintén nagyobb értékű ingóságok kerültek elhelyezésre.

Meglévő vezetékes riasztórendszer bővítése:

Hibrid riasztórendszer bővítése

Előfordul, hogy már kiépítésre került vezetékes rendszert kell a későbbiek folyamán bővíteni plusz érzékelőkkel, átépítés miatt. Erre az esetre ajánljuk ügyfeleink részére a hibrid riasztórendszert. Melynél a már meglévő vagyonvédelmi rendszer központjába kerül be egy rádiós bővítőmodul, ami az új vezeték nélküli riasztó érzékelők jelzéseit fogadja. Így ha az eredeti rendszer kábelei már elrejtésre kerültek, nem szükséges újabb látható kábelek kihúzása. Ez rombolná az ingatlan esztétikáját, mégis egy egyszeri bővítéssel lehetőség nyílna arra, hogy fokozzuk az ingatlan védelmi szintjét.

Távfelügyelet riasztórendszer mellé:

Hibrid riasztórendszer távfelügyelet

Egyre ritkábban fordul elő, hogy riasztórendszer esetén csak helyileg szirénázó, sehová be nem kötött lakásriasztó kerül kiépítésre. Egyrészt a távfelügyelet árak már igen kedvezőek lehetnek. Másrészt a kiépítéssel foglalkozó cégek/szolgáltatók a távfelügyelet igénybevétele esetén a riasztórendszer kiépítését jelentős kedvezménnyel tudják biztosítani. A távfelügyelet igénybevétele esetén minden jelzés egy 0-24 órás diszpécserközpontba fut be. Itt a jelzésnek megfelelően az ügyeletes diszpécser intézkedik. Ezért nem fordulhat elő, hogy egy-egy riasztás alkalmával senki nem figyel oda a riasztórendszerre. Az átjelzés történhet az ingatlanban található vezetékes telefonvonalon keresztül, vagy egy erre speciálisan kialakított GSM/GPRS modulon keresztül.

A LENT FELTÜNTETETT KONFIGURÁCIÓK ÉS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, FELTÉTELHEZ KÖTÖTTEK! A VÉGSŐ ÁRAT EGYÉB TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLHATJÁK. BŐVEBB FELVILÁGOSÍTÁSÉRT ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATÉRT KÉRJÜK KERESSE ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁINKAT!

KOMPLETT RIASZTÓRENDSZEREK KIVITELEZÉSSEL

  • DSC

    DSC hibrid riasztórendszer beltéri szirénával

1-7 terület
védelmére

DSC HIBRID RIASZTÓRENDSZER BELTÉRI SZIRÉNÁVAL

VÉDENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT RIASZTÓRENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
1 db DSC PC1404 központ, fémdoboz, trafó, akkumulátor
1 db DSC RK1404 LED kezelő
3 db ELMES vezeték nélküli mozgásérzékelő
1 db ELMES vezeték nélküli nyitásérzékelő
1 db Beltéri sziréna
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
RIASZTÓRENDSZER ÁRA TÁVFELÜGYELETTEL - MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:
48 200 Ft + Áfa
RIASZTÓRENDSZER ÁRA TÁVFELÜGYELETTEL - CÉGES ELŐFIZETŐKNEK:
33 700 Ft + Áfa
LEÍRÁS

A fenti konfigurációban található riasztórendszer csomag alkalmazható olyan területeken (lakás, iroda, üzlethelyiség), ahol a bejárati ajtó védelmét is figyelembe véve összesen három helyiséget kell védeni térvédelemmel. A beltéri szirénával összeállított csomag mellé célszerű a távfelügyeleti szolgáltatást is igénybe venni, vagy GSM hívó/SMS küldő modult kiépíteni a rendszer mellé, melyek biztosítják a riasztás esetén az intézkedés lehetőségét, amennyiben mindenképp helyi riasztásban alkalmazzuk javasoljuk a rendszert kibővíteni kültéri szirénával is.

Távfelügyelettel – 2 év hűséggel

A konfigurációban ajánlott riasztórendszert ügyfeleink távfelügyeleti szolgáltatással vehetik igénybe, 2 éves hűségszerződés megkötésével, ebben az esetben az egyszeri kiépítési költség kedvezőbb. A távfelügyeleti szolgáltatás esetén a riasztórendszer által leadott jelzések egy átjelző modulon keresztül a távfelügyeleti központba futnak, ahol 24 órás diszpécserszolgálattal ellátott szolgáltatás működik. Minden egyes jelzésre intézkedés történik, akár műszaki jelzésnél (áramszünet, akkumulátor lemerülés, stb.) akár riasztás jelzés esetén az ügyeletes diszpécser a szerződésben megadott személyeket értesíti, valamint kivonuló járőrszolgáltatás igénybevétele esetén a riasztással egy időben a járőröket a helyszínre küldi.

A távfelügyeleti szolgáltatás havidíja függ az átjelzés módjától, (vezetékes telefonvonali, GSM modulos átjelzés) illetve a megrendelt távfelügyeleti szolgáltatástól (értesítés, kivonuló járőrszolgálat). Az átjelzés alapból történhet vezetékes telefonvonalon keresztül, ebben az esetben a helyszínen kell egy analóg telefonvonalat biztosítani a riasztórendszernek, amennyiben az ügyfél nem rendelkezik vezetékes telefonvonallal, vagy egyéb biztonsági okok miatt, (könnyen szabotálható telefonvezeték, kábeltelefon szolgáltatás) a GSM modulos átjelzést javasoljuk, ebben az esetben a távfelügyeleti díj némileg magasabb, viszont ez a havidíj már tartalmazza az adatforgalmi díjakat is, melyek vezetékes telefonvonali átjelzés esetén plusz költséget jelentenek a telefonszámlában.

Hűség időn belüli felmondás esetén a kiépítési kedvezményben nyújtott teljes összeget vissza kell téríteni az ügyfélnek.

JELLEMZŐK
Partíciók: 1
Zónák: 8
Éjszakai üzemmód: Igen
Távfelügyeletre csatlakoztatható: Igen
Technológia: Hibrid
Működési frekvencia: 433MHz
Felhasználás: Kis objektumok
Korszerűség: Korszerű, bevált
  • DSC

    DSC hibrid riasztórendszer kültéri szirénával

1-7 terület
védelmére

DSC HIBRID RIASZTÓRENDSZER KÜLTÉRI SZIRÉNÁVAL

VÉDENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT RIASZTÓRENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
1 db DSC PC1404 központ, fémdoboz, trafó, akkumulátor
1 db DSC RK1404 LED kezelő
3 db ELMES vezeték nélküli mozgásérzékelő
1 db ELMES vezeték nélküli nyitásérzékelő
1 db Kültéri sziréna
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
RIASZTÓRENDSZER ÁRA TÁVFELÜGYELETTEL - MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:
61 900 Ft + Áfa
RIASZTÓRENDSZER ÁRA TÁVFELÜGYELETTEL - CÉGES ELŐFIZETŐKNEK:
47 400 Ft + Áfa
LEÍRÁS

A fenti konfigurációban található riasztórendszer csomag alkalmazható olyan területeken (lakás, iroda, üzlethelyiség), ahol a bejárati ajtó védelmét is figyelembe véve összesen három helyiséget kell védeni térvédelemmel. A beltéri szirénával összeállított csomag mellé célszerű a távfelügyeleti szolgáltatást is igénybe venni, vagy GSM hívó/SMS küldő modult kiépíteni a rendszer mellé, melyek biztosítják a riasztás esetén az intézkedés lehetőségét, amennyiben mindenképp helyi riasztásban alkalmazzuk javasoljuk a rendszert kibővíteni kültéri szirénával is.

Távfelügyelettel – 2 év hűséggel

A konfigurációban ajánlott riasztórendszert ügyfeleink távfelügyeleti szolgáltatással vehetik igénybe, 2 éves hűségszerződés megkötésével, ebben az esetben az egyszeri kiépítési költség kedvezőbb. A távfelügyeleti szolgáltatás esetén a riasztórendszer által leadott jelzések egy átjelző modulon keresztül a távfelügyeleti központba futnak, ahol 24 órás diszpécserszolgálattal ellátott szolgáltatás működik. Minden egyes jelzésre intézkedés történik, akár műszaki jelzésnél (áramszünet, akkumulátor lemerülés, stb.) akár riasztás jelzés esetén az ügyeletes diszpécser a szerződésben megadott személyeket értesíti, valamint kivonuló járőrszolgáltatás igénybevétele esetén a riasztással egy időben a járőröket a helyszínre küldi.

A távfelügyeleti szolgáltatás havidíja függ az átjelzés módjától, (vezetékes telefonvonali, GSM modulos átjelzés) illetve a megrendelt távfelügyeleti szolgáltatástól (értesítés, kivonuló járőrszolgálat). Az átjelzés alapból történhet vezetékes telefonvonalon keresztül, ebben az esetben a helyszínen kell egy analóg telefonvonalat biztosítani a riasztórendszernek, amennyiben az ügyfél nem rendelkezik vezetékes telefonvonallal, vagy egyéb biztonsági okok miatt, (könnyen szabotálható telefonvezeték, kábeltelefon szolgáltatás) a GSM modulos átjelzést javasoljuk, ebben az esetben a távfelügyeleti díj némileg magasabb, viszont ez a havidíj már tartalmazza az adatforgalmi díjakat is, melyek vezetékes telefonvonali átjelzés esetén plusz költséget jelentenek a telefonszámlában.

Hűség időn belüli felmondás esetén a kiépítési kedvezményben nyújtott teljes összeget vissza kell téríteni az ügyfélnek.

JELLEMZŐK
Partíciók: 1
Zónák: 8
Éjszakai üzemmód: Igen
Távfelügyeletre csatlakoztatható: Igen
Technológia: Hibrid
Működési frekvencia: 433MHz
Felhasználás: Kis objektumok
Korszerűség: Korszerű, bevált

Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.