PROFI TÁVFELÜGYELETI SZOLGÁLTATÁS

 

Távfelügyelet:

Kivonulás

Értesítés

Átjelzés:

GSM/GPRS átjelzővel

Szolgáltatásaink:

Díjmentes felmérés
Szaktanácsadás
Telepítés
Javítás
Távfelügyelet
0-24 szervizügyelet
Országos munkavégzés

Felmérés:

Ingyenes
Egyénre szabott
Kötelezettségmentes
Helyszínen történik
Extrém időpontban is
Akciós ajánlatok
Országosan

Árajánlat:

Ingyenes
Kötelezettségmentes
Többféle konfiguráció
Opcionális javaslatok
Igények szerint
Összehasonlítás
Akciók

 • Ingyenes GPRS átjelző és ingyenes bekötés

 • Első 3 - 5 hónap ingyen, hűségszerződéssel

 • Ingyen riasztórendszer új bekötés esetén

 • Kivonulószolgálat már 4 000Ft+Áfa/hó-tól

HAVIDÍJ KALKULÁTOR

 

Megbízható távfelügyeleti szolgáltatás, felelősségvállalással országosan!

TÁVFELÜGYELET JÓ ÁRON!  Kivonulással és értesítésselkedvező havidíjjakkal!

INGYENES GSM/GPRS ÁTJELZŐ: Távfelügyeleti szolgáltatás, országosan, ingyen csatlakoztatással és ingyenes GSM/GPRS átjelzővel.

Új ügyfeleink részére riasztórendszer kiépítése esetén kiépítési díjkedvezményt adunk!

Már meglévő riasztórendszerrel rendelkező ügyfeleinknek ingyenes felcsatlakozást és rendszer átvizsgálást nyújtunk!

Hűségszerződés vállalása esetén havidíj kedvezményt biztosítunk!

GSM/GPRS átjelző eszközt minden ügyfelünknek ingyen biztosítjuk!

Ingyenes és kötelezettségmentes helyszíni felmérés keretében nyújtunk szaktanácsadást és árajánlatot!

Munkánkat garanciával és 24 órás szervizügyelettel végezzük!

Minőségi Járőrszolgáltatás

24 órás, profi diszpécser és kivonulószolgálat biztosítja megrendelőink biztonságát az ország teljes területén.

Kiemelkedő feltételek

A piacon egyedülállóan kedvező árakkal és kiváló minőségű szolgáltatással várjuk leendő ügyfeleinket!

Kedvező ajánlatok

Az igényeknek leginkább megfelelő konstrukciókkal és ár-érték arányban a legkedvezőbb árakkal szolgáljuk ki ügyfeleinket.

AJÁNLATKÉRÉS TÁVFELÜGYELETRE

A teljes körű védelemhez elengedhetetlen a 24 órás folyamatos felügyelet! A távfelügyelet esetében, Ön 100%-osan biztonságban tudhatja értékeit!

Amennyiben nem ismeri a megfelelő megoldást, vagy bizonytalan a költségekben, kérjen visszahívást munkatársainktól, akik telefonos vagy személyes konzultáció alkalmával felmérve a lehetőségeket összeállítják Önnek a legkedvezőbb ajánlatot!

Töltse ki az árajánlatkérő adatlapot, adja meg az elvárásokat, igényeket, mely alapján szakképzett és tapasztalt kollégánk teljesen díjtalanul elkészíti az Ön személyre szabott árajánlatát, többféle konfigurációt is felkínálva.

Az ajánlatkérő kitöltése csak 2-3 percet vesz igénybe!

Válassza ki a települést:
Válassza ki a település nevét ahol a távfelügyeleti szolgáltatást szeretné igénybe venni.
Milyen előfizetés érdekli?
Kiválaszthatja, hogy ki lesz a szolgáltatás előfizetője, magánszemély vagy cég.
Milyen szolgáltatást szeretne?
Kiválaszthatja, hogy riasztáskor értesítsék telefonon vagy értesítsék és ki is vonuljanak a járőrők a helyszínre.
Milyen átjelzést kér?
Megadhatja hogy a riasztás átjelzése milyen csatornán történjen. A GSM / GPRS csatorna biztonságosabb, nehezebben kijátszható. A telefonvonalas átjelzés hátránya, hogy a telefonvonal elvágásával szabotálható.
Van riasztórendszer?
Válassza ki, hogy a védendő ingatlan rendelkezik-e riasztóval!
A távfelügyelet igénybevételéhez kommunikátoros riasztóra is szükség van!
Válasszon akcióinkból!
Többet is kiválaszthat akcióink közül!Válasszon kiemelt, időszakos akcióinkból!
Kiemelt akció! Egyet választhat.
Érvényes: visszavonásig.


Kérem, adja meg adatait az ajánlatküldéshez!
Kitöltendő adatok:
* Az Ön vezetékneve:
* Az Ön keresztneve:
* E-mail címe:
Telefonszáma:
A távfelügyelt ingatlan címe:
Üzenet:

Mi történik ajánlatkéréskor?

 • Személyre szabott, egyedi árajánlatot kap a megjelölt igényekhez igazodva!
 • Telefonos elérhetőség megadása esetén az értékesítőnk 24 órán belül visszahívja Önt és személyesen is egyeztet a díjtalan és kötelezettségmentes személyre szabott árajánlat elküldése előtt!
 • Rugalmas, és gyors árajánlatot nyújtunk, többféle megoldást is felkínálva!
 • Kreatív megoldásokat kínálunk az esetleges később felmerült igényekhez igazodva!
 • Tapasztalt és szakértő értékesítő segíti a legjobb védelmi megoldás megtalálásában!

Természetesen nem tudunk minden felmerült kérdést belesűríteni egy gyors ajánlatkérésbe.

Ezért is tartjuk fontosnak a telefonos elérhetőség megadását.

Értékesítőnk több éves szakmai tapasztalatával egy telefonos, vagy személyes egyeztetésnél a lehetőségek és javaslatok felajánlásával Önnek a lehető legjobb és legmegfelelőbb ajánlatot tudja elkészíteni!

 • Távfelügyelet

  0-24 órás állandó felügyelet riasztórendszer mellé, olcsó havidíjakkal. Riasztórendszer vásárlása esetén akár 70%-kal kedvezőbb kiépítési díj távfelügyelet esetén. Meglévő riasztórendszer esetén kedvező díjak, havidíj elengedés, ingyenes rendszer átvizsgálás.

Nem csak a biztosító társaságok statisztikái de a mindennapi tapasztalat is azt bizonyítja, hogy létjogosultsága van a távfelügyeletnek. Hiszen a 24 órás távfelügyelettel egybekötött vagyonvédelmi rendszereknél kevesebb az illetéktelen behatolás. Szemben azokkal ahol egyáltalán nem, vagy csak helyileg szirénázó riasztórendszer került kiépítésre.

Ezért is gondoljuk úgy, hogy nem szabad csak részben megoldani a személy- és vagyonvédelmet. Nem elegendő csak a közvetlen környezetre hagyatkozni! Az optimális védelem kialakítása miatt a 24 órás felügyelettel egybekötött lakásriasztó biztosíthatja a tulajdonos számára a teljes nyugalmat.

Távfelügyelet esetén minden a riasztórendszer által észlelt és rögzített jelzés egy 24 órás felügyeleti központba fut be. Ilyen jelzés lehet riasztás, áram kimaradás, akkumulátor merülés, vagy rejtett meghibásodásról. Ilyenkor képzett diszpécser szolgálat végzi el a jelzésnek megfelelő intézkedéseketÉrtesíti a tulajdonost vagy az általa megbízott személyt is.

Már önmagában a 24 órás távfelügyeleti szolgáltatás is fokozza a biztonságot! De ez mellett sok más hasznos kiegészítő szolgáltatást is tud nyújtani ügyfelei részére:

A riasztórendszerekhez kapcsolódó 0-24 órás távfelügyeletnél nem csak az alap szolgáltatást érdemes figyelembe venni és megemlíteni.

Kiegészítő szolgáltatásokkal fokozhatjuk a biztonsági szintet, illetve az ingatlanunk és ingóságunk megóvásának mértékét.

A kivonuló járőrszolgáltatással együtt igénybe vett távfelügyelet esetén, ugyanúgy mint az értesítésnél a nap 24 órájában fogadja a központ a riasztórendszer jelzéseit.

A szolgáltatásnál az ügyeletes diszpécser a jelzésnek megfelelően haladéktalanul értesíti a tulajdonost, vagy általa megjelölt személyeket.

A betörésjelzés érkezésekor annak megfelelően intézkedik a járőr helyszínre küldéséről.

Amennyiben az ingatlan körbejárása vagy megközelítése csak zárt kapun keresztül valósítható meg, érdemes a távfelügyeletnek biztosítani a bejutáshoz szükséges kulcsokat, melyet a szolgáltató fokozott biztonsággal tárol!

Amit a kivonuló járőrszolgálattal egybekötött távfelügyeletnél biztosan kapunk:

 • 24 órás felügyelet

  24 órás teljes körű állandó felügyelet, betörésjelzés esetén az ügyfél rendelkezése alapján helyszínre indított járőrrel, meghatározott időlimites kiszállással.

 • Kedvezmény

  Új rendszer esetén kedvezményes kiépítési költség a riasztórendszer árából.

 • Ingyenes felcsatlakozás

  Meglévő helyi riasztórendszer esetén havidíj kedvezmény, ingyenes felcsatlakozással.

 • Gyors intézkedés

  Azonnali telefonos értesítés a központba beérkező minden jelzés alkalmával. Betörés jelzés esetén kivonuló járőrszolgálat helyszínre történő kiszállásával.

 • Ingyen GSM/GPRS

  GSM/GPRS modul (díjtalan kihelyezés) a riasztórendszer átjelzéseinek biztosítására.

 • Intézkedési sorrend

  Ha az első értesítendő nem elérhető, akkor a sorrendben megadott következő ügyfelet értesítik. Így nem fordulhat elő, hogy senki sem, vagy csak későn értesül a riasztórendszer állapotváltozásáról.

Kivonulási intézkedés rend:

 • Helyszíni szemle

  A járőr helyszínre történő érkezése alkalmával köteles meggyőződni a riasztás valódiságáról, illetve lehetőség szerint annak okáról. Az ingatlan körbejárásával felméri a nyílászárók, szirénák, és egyéb veszélyeztetettebb pontok állapotát. Erről képi és írásos jegyzőkönyvet dokumentál.

 • Nincs esemény

  Amennyiben az objektumot sértetlennek találja, a tulajdonos kérésére legfeljebb 1 órát várakozik a helyszínen. A tulajdonos, vagy az általa megbízott személy megérkezéséig. Egy újabb riasztás esetén a diszpécser átirányíthatja a másik helyszínre a járőrt, de erről a Megrendelőt értesítik.

 • Valós esemény

  Valós esemény, vagy behatolás alkalmával a járőr a rendőrhatósági szerv kiérkezéséig megpróbálja visszatartani az elkövetőt. Valamint a megrendelő helyszínre érkezéséig biztosítja a területet.

 • Pánik

  Kényszerített nyitás vagy támadás jelzés esetén a járőr először igyekszik meggyőződni a riasztás valódiságáról. Ebben az esetben diszkréten intézkedik, óvatosan közelíti meg a helyszínt. A védett személyek biztonságát szem előtt tartva, a lehetőségeihez mérten beavatkozik, melyről a járőrtárs azonnal megkezdi a videofelvétel készítését.

 • Jegyzőkönyv

  A kivonulásról minden esetben jegyzőkönyv készül! Amennyiben a helyszínen tartózkodik a megrendelő vagy arra jogosult személy írásos dokumentumot kap a kivonuláson tapasztaltakról.
  Előfordulhat, hogy az ingatlan körbejárása vagy megközelítése csak zárt kapun keresztül valósítható meg. Ilyenkor érdemes a távfelügyeletnek biztosítani a bejutáshoz szükséges kulcsokat, melyet a szolgáltató fokozott biztonsággal tárol!

A lakásriasztók esetén a 0-24 órás felügyelettel együtt kiépített rendszerek nyújtják a legnagyobb biztonságot! Már sajnálatos módon nem elegendő megoldás a helyileg szirénázó riasztó. Sajnos a romló közbiztonságnak, a rohanó életmódnak, és az egyre inkább megjelenő emberi empátia hiánynak köszönhetően ritkán reagál bárki is.

Riasztórendszerek esetén, ha távfelügyeleti szolgáltatásról beszélünk érdemes tudni, hogy többféle lehetőség közül választhatnak az ingatlan tulajdonosok. De talán a legfontosabb, hogy minden szolgáltatónál, mely távfelügyelettel foglalkozik alapfeltétel az értesítéses szolgáltatás biztosítása ügyfelei részére.

Az értesítéses szolgáltatásnál, ugyanúgy mint a kivonulásnál minden egyes jelzésről információt küld a riasztórendszer a központ felé. Legyen szó riasztásról, áram kimaradásról, akkumulátor merülésről, vagy meghibásodásról. Itt azonban az ingatlan tulajdonosának, vagy az általa kijelölt személynek kell intézkedni a jelzésnek megfelelő további teendőkről. Értesítésnél kizárólag a rendszer tulajdonosára hárul, hogy az ingatlanban elhelyezett vagyontárgyak megóvásra kerüljenek. Illetve egy valós behatolás alkalmával a hatóságokat értesítse.

A biztonság magasabb fokú megvalósulása érdekében érdemes, akár később is nagyobb biztonságot jelentő többletszolgáltatással együtt igénybe venni a távfelügyeletet.

Amit az értesítéses távfelügyeleti szolgáltatással együtt biztosan kapunk:

 • 24 órás felügyelet

  24 órás teljes körű állandó felügyelet, alacsony havidíjért, az ország egész területén, kizárás nélkül.

 • Kedvezmény

  Új rendszer esetén kedvezményes kiépítési költség a riasztórendszer teljes árából.

 • Ingyenes felcsatlakozás

  Meglévő, már kiépített és működő helyi riasztórendszernél havidíj kedvezmény, ingyenes felcsatlakozással.

 • Gyors intézkedés

  Azonnali diszpécser által kezdeményezett telefonos értesítés, a központba beérkező minden jelzés esetén.

 • Ingyen GSM/GPRS

  GSM/GPRS modul díjtalan kihelyezés a riasztórendszer átjelzéseinek biztosítására hűségidő vállalás esetén.

 • Intézkedési sorrend

  Ha az első értesítendő nem elérhető, akkor a sorrendben megadott következő személyt értesítik. Így nem fordulhat elő, hogy senki nem értesül, vagy csak későn a riasztórendszer állapotváltozásáról.

Kinek ajánljuk az értesítéses távfelügyeletet?

 • Tulajdonosok

  Minden ingatlan tulajdonosnak, aki már meglévő üzemelő riasztórendszerrel rendelkezik, vagy riasztórendszer kiépítését tervezi.

 • Jó szomszédok

  Azoknak akik viszonylag biztonságosabb környéken laknak. Vagy a szomszédos épületekben lakókkal közelebbi ismeretség révén biztosan tudják, hogy valaki reagálni tud egy-egy riasztásnál az ingatlan környezetében.

 • Közelben lévők

  Azoknak is ajánljuk az értesítéses távfelügyeletet, akik egy esetleges riasztás esetén rövid időn belül a helyszínre tudnak érkezni és a szükséges intézkedéseket megtenni.

 • Kedvező ár

  Akiknek fontos, hogy a riasztórendszer jelzéseiről minden alkalommal értesítést kapjanak, de számít az alacsony havidíj.

Amennyiben távfelügyelt lakásriasztóról beszélünk, érdemes tudni, hogy minden esetben szükség van egy kommunikációs modulra. Erre azért van szükség, hogy a központi egység a felügyeleti szervhez el tudja küldeni a riasztórendszer jelzéseit. Ennek kivitelezésére ma már többféle lehetőség áll rendelkezésre az ügyfeleknek.

Általános átjelzési formának számított régebben a kapcsolt vonalon (vezetékes telefonvonal) keresztüli átjelzés. Ehhez analóg telefonvonalat kellett biztosítani, a kiépítés helyszínén.

Ma már egyre inkább elterjedt a GSM/GPRS modulon keresztüli átjelzés. Előfordul, hogy bizonyos esetekben a nagyobb biztonság fokozásáért a párhuzamos, azaz kapcsolt vonalas és GSM modulos átjelzést választják az ügyfelek.

GSM/GPRS MODULOS ÁTJELZÉS

Napjainkban általánosságban alkalmazott megoldás a GSM/GPRS modulos átjelzés.

Ebben az esetben a távfelügyeleti szolgáltató biztosítja ügyfelei részére az eszközt. Melyen keresztül az ingatlanban található riasztórendszer kommunikálni tud a távfelügyeleti központtal.

Ezek a modulok a mobilszolgáltatók által biztosított GPRS technológiával működnek, mely lehetőséget biztosít a gyakoribb ellenőrzésre ezzel is növelve a rendszer biztonságát. Az átjelzők minden riasztóközponttal kompatibilisek, ezért bármelyik márkájú riasztórendszerrel összekapcsolhatóak.

A GSM/GPRS modul a távfelügyelet tulajdonát képezi, működési ideje alatt bármilyen meghibásodás esetén a javítási vagy csere költsége a szolgáltatót terheli.

Bár magasabb havidíjjal biztosítják a távfelügyeletek ezt a megoldást ügyfeleik részére. Viszont a havidíj magába foglalja a SIM kártya költségeit (havi alap és forgalmi díj) is, a többi szolgáltatási díjon felül.

Nagyon sok helyen lehet találni az interneten is vagyonvédelmi rendszer csomagokat, de vajon köztük van-e az a rendszer ami a számunkra megfelelő?!

Vannak olyan speciális esetek, mikor nem elegendő a telefonos egyeztetés, vagy a weboldalakon megtalálható konfigurációk nem megfelelőek, esetleg a leendő tulajdonos bizonytalan abban, hogy mi is lenne a legmegfelelőbb. Ne okozzon ez problémát, ilyenkor a legjobb megoldás, ha személyesen a helyszínen, az ottani adottságokat is figyelembe véve készül el az árajánlat. Sok helyen, azért, hogy ez megtörténjen külön kiszállási díjat kell fizetni, vagy pedig a szolgáltató attól teszi függővé a helyszíni felmérést, hogy milyen távolságra található a védendő objektum a székhelytől.

Mi nem szeretnénk az ügyfelek között ilyen különbségeket tenni, az ország bármely pontján vállaljuk a díjtalan helyszíni felmérést és szaktanácsadást, anélkül hogy ez vásárlási kötelezettséggel járna.

Érdemes élni ezzel a lehetőséggel! Hiszen így biztosan nem fog semmi lemaradni és nem fordulhat elő, hogy kiépítés alkalmával derül ki, hogy plusz eszközökbe és plusz díjakba kerül a vagyonvédelmi rendszerünk.

Kérjen időpontot felmérésre most!

Társaságunk ügyfeleink részére a helyszíni felmérést díjmentesen biztosítja. A tanácsadás célja, hogy az ügyfelek igényei és a szolgáltatás adta lehetőségek összetalálkozzanak, hogy ezután a lehetőségek ismeretében a tanácsadást kérők szabadon dönthessenek.

A rendszereink konfigurációját minden esetben a vevő igényeinek figyelembevételével építjük ki. A vásárlóink követelményei természetesen különbözőek, ebből kifolyólag különböző megoldásokat várnak el tőlünk, mivel kollégáink nincsenek elkötelezve egyik gyártó termékei felé sem, így mindig garantálni tudjuk, hogy valóban a kereskedelemben elérhető termékek közül választjuk ki a leginkább megfelelőt az ügyfeleink részére.

Eddigi tevékenységünk során rengeteg olyan ajánlattal találkoztunk, mely szinte a vevő akarata ellenére lett összeállítva vagy egyáltalán nem támaszkodott a későbbi felhasználási igényekre. Ennek oka, hogy a felmérő nem vagy csak kis mértékben működött együtt a vásárlóval, illetve nem rendelkezett a megfelelő szakmai tudással, vagy a célnak tökéletesen megfelelő termékkel.

Tanácsadóink hosszú évek tudásával rendelkeznek, komoly felkészültségüket a folytonos és minőségi képzés biztosítja a vagyonvédelem területén. A biztonságtechnikai szakma szüntelen fejlődésének követése és az egyre nagyobb számban lévő újdonságok és technikai megoldások megismerése garantálja számukra az időszerű és naprakész tudásszint meglétét.

Biztonságtechnikai rendszereinket minden esetben a vevő igényeihez igazítjuk. A felmérések folyamán használhatósági, kezelhetőségi, megbízhatósági, kiépíthetőségi, költséghatékonysági szempontokat is figyelembe veszünk.