INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Tavfelugyelet 2

Cégünk ügyfelei részére a helyszíni felmérést díjmentesen biztosítja az ország egész területén.

A tanácsadás célja, hogy az igények és a szolgáltatás adta lehetőségek összetalálkozzanak, ezután a lehetőségek ismeretében a tanácsadást kérők szabadon dönthessenek.

A rendszereink konfigurációját minden esetben az ügyfél igényeinek figyelembevételével állítjuk össze.

Kollégáink nincsenek elkötelezve egyik gyártó termékei felé sem. Ezért garantálni tudjuk, hogy a termékek közül a leginkább megfelelőt választjuk ki ügyfeleink részére.

Tanácsadóink hosszú évek tudásával rendelkeznek! Komoly felkészültségüket a folyamatos és minőségi képzés biztosítja a vagyonvédelem területén.

A felmérések folyamán használhatósági, kezelhetőségi, megbízhatósági, kiépíthetőségi, költséghatékonysági szempontokat is figyelembe veszünk!

Kérjen időpontot felmérésre most!

Minőségi Szolgáltatás

Profi szakembergárdánk biztosítja megrendelőink biztonságát az ország teljes területén, a nap 24 órájában.

Kiemelkedő feltételek

A piacon egyedülállóan kedvező árakkal és kiváló minőségű szolgáltatással várjuk leendő ügyfeleinket!

Kedvező ajánlatok

Az igényeknek leginkább megfelelő konstrukciókkal és ár-érték arányban a legkedvezőbb árakkal szolgáljuk ki ügyfeleinket.

KÉRJEN IDŐPONTOT INGYENES HELYSZÍNI FELMÉRÉSRE MOST!

Nagyon sok helyen lehet találni az interneten is vagyonvédelmi rendszer csomagokat, de vajon köztük van-e az a rendszer ami a számunkra megfelelő?!

Vannak olyan speciális esetek, mikor nem elegendő a telefonos egyeztetés, vagy a weboldalakon megtalálható konfigurációk nem megfelelőek, esetleg a leendő tulajdonos bizonytalan abban, hogy mi is lenne a legmegfelelőbb.

Ne okozzon ez problémát, ilyenkor a legjobb megoldás, ha személyesen a helyszínen, az ottani adottságokat is figyelembe véve készül el az árajánlat.

Sok helyen, azért, hogy ez megtörténjen külön kiszállási díjat kell fizetni, vagy pedig a szolgáltató attól teszi függővé a helyszíni felmérést, hogy milyen távolságra található a védendő objektum a székhelytől.

Mi nem szeretnénk az ügyfelek között ilyen különbségeket tenni, az ország bármely pontján vállaljuk a díjtalan helyszíni felmérést és szaktanácsadást, anélkül hogy ez vásárlási kötelezettséggel járna.

Érdemes élni ezzel a lehetőséggel!

Hiszen így biztosan nem fog semmi lemaradni és nem fordulhat elő, hogy kiépítés alkalmával derül ki, hogy plusz eszközökbe és plusz díjakba kerül a vagyonvédelmi rendszerünk.

Társaságunk ügyfeleink részére a helyszíni felmérést díjmentesen biztosítja. A tanácsadás célja, hogy az ügyfelek igényei és a szolgáltatás adta lehetőségek összetalálkozzanak, hogy ezután a lehetőségek ismeretében a tanácsadást kérők szabadon dönthessenek.

A rendszereink konfigurációját minden esetben a vevő igényeinek figyelembevételével építjük ki. A vásárlóink követelményei természetesen különbözőek, ebből kifolyólag különböző megoldásokat várnak el tőlünk, mivel kollégáink nincsenek elkötelezve egyik gyártó termékei felé sem, így mindig garantálni tudjuk, hogy valóban a kereskedelemben elérhető termékek közül választjuk ki a leginkább megfelelőt az ügyfeleink részére.

Eddigi tevékenységünk során rengeteg olyan ajánlattal találkoztunk, mely szinte a vevő akarata ellenére lett összeállítva vagy egyáltalán nem támaszkodott a későbbi felhasználási igényekre. Ennek oka, hogy a felmérő nem vagy csak kis mértékben működött együtt a vásárlóval, illetve nem rendelkezett a megfelelő szakmai tudással, vagy a célnak tökéletesen megfelelő termékkel.

Tanácsadóink hosszú évek tudásával rendelkeznek, komoly felkészültségüket a folytonos és minőségi képzés biztosítja a vagyonvédelem területén. A biztonságtechnikai szakma szüntelen fejlődésének követése és az egyre nagyobb számban lévő újdonságok és technikai megoldások megismerése garantálja számukra az időszerű és naprakész tudásszint meglétét.

Biztonságtechnikai rendszereinket minden esetben a vevő igényeihez igazítjuk. A felmérések folyamán használhatósági, kezelhetőségi, megbízhatósági, kiépíthetőségi, költséghatékonysági szempontokat is figyelembe veszünk.

VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!

Follow a manual added link

REFERENCIÁINK

Budapest Bisztró logó

Mobilbox logó

DPD logó

Profikéz Kft logó

Hegyvidék TV logó

Barb'Art logó

Diszkont Optika logó

Citytaxi logó

Domoterc logó

Dr Borzasi & Kollégái logó

Bobbin logó

Fjordin logó

orsay logó

Magyar Provence logó

Kolonics Trans logó

Csavarda Plusz Kft logó

Katlan Toni logó

Hotel Fortuna Budapest logó

Kertváros Optika logó

Mad Scientis logó

Lasercorner logó

Rigófütty logó

Tűzkerék Kft logó

Trafo logó

ugrálóház Kft logó

BrandStore logó

Diatlon Árnyékolástechnika Kft logó

Horizontreklám logó

ebikeshop logó

Ex Act tanácsadó logó

© 2024 Alarmdirect Kft. Minden jog fenntartva!