Villámkár elhárítás – szakértelemmel


Viharos időszakoknál a villámkárok is megsokasodnak. Szolgáltatásaink között szerepel a villámkár elhárítás szakértelemmel, hozzáértéssel, rövid határidőn belül! Biztosítói kárrendezéshez szakvéleményt biztosítunk.

Vihar volt? Nem jó a rendszer? A villám belecsapott?

Hívjon minket, megjavítjuk, szakvéleményt készítünk!

VILLÁMKÁR

Viharos időszakokban általában a villámkárok is megsokasodnak. A villám közvetlenül a házunkba csapva vagy a vezetékeken keresztül okozhat károkat, melyet a villámcsapás miatt fellépő mágneses térerősség-változással összefüggésben létrejövő indukciós túlfeszültség okoz. Az otthonunk közelében becsapó villám a telefon- és antennakábelen vagy a 220 voltos rendszeren keresztül, óriási túlfeszültségként jelentkezik, ami kárt tehet a műszaki készülékekben. Ez a hatás a villám két kilométeres körzetében is problémát okozhat!

A legveszélyeztetettebb eszközök, melyek többnyire a vihar közben is feszültség alatt, bekapcsolt állapotban vannak. Sem a villámhárító, sem a túlfeszültség védelemmel ellátott elosztó nem nyújt teljes védelmet. Védekezni költséges, többlépcsős, túlfeszültség ellen védő rendszerrel, a készülékek vezetékeinek kihúzásával és biztosítással lehet. Gondoskodjunk még időben értékeink védelméről! Ha körültekintően és odafigyelően járunk el, a szélsőséges időjárás okozta károk minimalizálhatók vagy akár teljes mértékben kiküszöbölhető a káresemény bekövetkezése.

Ha már megtörtént a baj, és Önnek van biztosítása, mely tartalmazza az ilyen jellegű károk megtérítését, abban az esetben érdemes a biztosítóhoz fordulnia. Első lépésként be kell jelenteni a kárt a biztosítóhoz, következő lépésként forduljon hozzánk és mi elkészítjük a szakvéleményt, amit a javításról szóló számlánkkal együtt kell benyújtani a biztosítónak a kár megtérítéséhez.

Ajánlatkérés - Érdekli a szolgáltatásunk? Kérjen ajánlatot most!

© 2024 Alarmdirect Kft. Minden jog fenntartva!