Kivonuló járőrszolgálat

Kivonuló járőr szolgálatban

A riasztórendszer kiépítéshez kapcsolódó 24 órás távfelügyelet esetén nem csak az alap szolgáltatást érdemes figyelembe venni. Mindinkább érdemes a kivonuló járőrszolgálatot is megemlíteni. További kiegészítő szolgáltatásokkal fokozhatjuk mint a vezetékes, mint a vezeték nélküli riasztó védelmét, illetve az ingatlanunk és ingóságunk megóvásának mértékét.

A kivonuló járőrszolgáltatással együtt igénybe vett távfelügyelet esetén, fokozott biztonságot kapunk az alap értesítéses szolgáltatáson felül. Hiszen itt is a nap 24 órájában fogadja a diszpécserközpont a lakásriasztó jelzéseit. A kivonuló járőrszolgáltatás esetén az ügyeletes diszpécser a riasztórendszer jelzésének megfelelően nem csak a tulajdonost, vagy az általa megjelölt személyeket értesíti. Betörés jelzésnél a protokolnak megfelelően intézkedik a kivonuló járőrszolgálat helyszínre küldéséről.

Kivonulásos távfelügyelet árak érdeklik?

Ne keresgéljen tovább, ha a távfelügyeleti árak érdeklik, hisz a legjobb helyen van! Keresse értékesítő kollégáinkat a megadott elérhetőségeken. Vagy kérjen egyszerűen, csak egy kattintással ajánlatot értesítéses vagy kivonuló járőrszolgalati távfelügyelet árakra, akár riasztórendszer szereléssel együtt.

Amit a kivonuló járőrszolgálattal egybekötött távfelügyelet esetén kapunk:

 • TÁVFELÜGYELET 0-24 ÓRÁBAN

  24 órás teljes körű állandó felügyelet működő riasztórendszer mellé. Betörésjelzés esetén az ügyfél rendelkezése alapján helyszínre indított járőrrel, meghatározott időlimites kiszállással.

 • RIASZTÓ TELEPÍTÉSI KEDVEZMÉNY

  Új távfelügyeletes lakásriasztó esetén kedvezményes kiépítési költség érhető el a riasztórendszer árából.

 • INGYENES TÁVFELÜGYELET FELCSATLAKOZÁS

  Meglévő helyi riasztórendszer esetén is elérhető távfelügyeleti havidíj kedvezmény, ingyenes felcsatlakozással.

 • KIVONULÓ JÁRŐRSZOLGÁLAT: GYORS INTÉZKEDÉS

  Azonnali telefonos értesítés a központba beérkező minden riasztórendszer által továbbított jelzés alkalmával. Betörés jelzés esetén kivonuló járőrszolgálat helyszínre történő kiszállásával.

 • INGYEN GSM/GPRS LAKÁSRIASZTÓ MELLÉ

  GSM/GPRS modul (díjtalan kihelyezés) a riasztórendszer átjelzéseinek biztosítására, hűségszerződés vállalása esetén.

 • TÁVFELÜGYELET INTÉZKEDÉSI SORREND

  Ha az első értesítendő személy nem elérhető, akkor a sorrendben megadott következő ügyfelet értesítik. Így nem fordulhat elő, hogy senki sem, vagy csak későn értesül a riasztórendszer állapotváltozásáról.

Kivonuló járőrszolgálat intézkedési rendje:

 • Helyszíni szemle

  A járőr a riasztórendszer telepítése helyszínére történő érkezés alkalmával köteles meggyőződni a riasztás valódiságáról, illetve lehetőség szerint annak okáról. Az ingatlan körbejárásával felméri a nyílászárók, szirénák, és egyéb veszélyeztetettebb pontok állapotát. Erről képi és írásos jegyzőkönyvet dokumentál.

 • Nincs esemény

  Amennyiben az objektumot sértetlennek találja, a tulajdonos kérésére legfeljebb 1 órát várakozik a helyszínen. A tulajdonos, vagy az általa megbízott személy megérkezéséig. Egy újabb riasztás esetén a diszpécser átirányíthatja a másik helyszínre a járőrt, de erről a Megrendelőt értesítik.

 • Valós esemény

  Valós esemény, vagy behatolás alkalmával a járőr a rendőrhatósági szerv kiérkezéséig megpróbálja visszatartani az elkövetőt. Valamint a megrendelő helyszínre érkezéséig biztosítja a területet.

 • Pánik

  Kényszerített nyitás vagy támadás jelzés esetén a járőr először igyekszik meggyőződni a riasztás valódiságáról. Ebben az esetben diszkréten intézkedik, óvatosan közelíti meg a helyszínt. A védett személyek biztonságát szem előtt tartva, a lehetőségeihez mérten beavatkozik, melyről a járőrtárs azonnal megkezdi a videofelvétel készítését.

 • Jegyzőkönyv

  A kivonulásról minden esetben jegyzőkönyv készül! Amennyiben a helyszínen tartózkodik a megrendelő vagy arra jogosult személy írásos dokumentumot kap a kivonuláson tapasztaltakról.
  Előfordulhat, hogy az ingatlan körbejárása vagy megközelítése csak zárt kapun keresztül valósítható meg. Ilyenkor érdemes a távfelügyeletnek biztosítani a bejutáshoz szükséges kulcsokat, melyet a szolgáltató fokozott biztonsággal tárol!

Amennyiben az ingatlan körbejárása vagy megközelítése csak zárt kapun keresztül valósítható meg, érdemes a távfelügyeletnek biztosítani a bejutáshoz szükséges kulcsokat, melyet a szolgáltató fokozott biztonsággal tárol!

BIZTONSÁGI KAMERARENDSZER TÁVFELÜGYELETTEL

A távfelügyeletes riasztórendszer mellett igen hasznos védelmi rendszer a biztonsági kamerarendszer távoli eléréssel. Hiszen egy esetleges riasztás alkalmával, az ingatlan tulajdonos távolról, akár mobiltelefonon keresztül is tudja ellenőrizni a riasztás valódiságát. Ezzel jelentős mértékben csökkenthető a téves kivonulások száma.

Kivonulo Jarorszolgalat 2
Kivonulo Jarorszolgalat

Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.

© 2024 Alarmdirect Kft. Minden jog fenntartva!