ÉRTESÍTÉS SZOLGÁLTATÁS TÁVFELÜGYELET ESETÉN

Értesítéses távfelügyelet telefonon értesít

A lakásriasztó esetén a 0-24 órás távfelügyelettel együtt kiépített rendszerek nyújtják a legnagyobb biztonságot! Mind inkább bebizonyosodik, hogy nem elegendő megoldás a helyileg szirénázó riasztórendszer. Akár már csak az alap értesítés szolgáltatással rendelkező távfelügyelet esetén is emelhető a biztonsági szint. Sajnos a romló közbiztonságnak, a rohanó életmódnak, és az egyre inkább megjelenő emberi empátia hiánynak köszönhetően ritkán reagál bárki is egy sziréna szóra.

Lakásriasztó esetén, ha távfelügyeleti szolgáltatásról beszélünk érdemes tudni, hogy többféle lehetőség közül választhatnak az ingatlan tulajdonosok. De talán a legfontosabb, hogy minden szolgáltatónál, mely távfelügyelettel foglalkozik alapfeltétel az értesítéses szolgáltatás biztosítása ügyfelei részére. Melyet kivonuló szolgáltatás igénylésével tovább fokozhatunk.

Értesítés szolgáltatás távfelügyelet árak érdeklik?

Ne keresgéljen tovább, ha a távfelügyeleti árak érdeklik, hisz a legjobb helyen van! Keresse értékesítő kollégáinkat a megadott elérhetőségeken. Vagy kérjen egyszerűen, csak egy kattintással ajánlatot értesítéses vagy kivonuló járőrszolgalati távfelügyelet árakra, akár riasztórendszer szereléssel együtt.

Amit az értesítéses távfelügyeleti szolgáltatás esetén kapunk:

 • 24 ÓRÁS RIASZTÓRENDSZER TÁVFELÜGYELET

  24 órás teljes körű állandó riasztórendszer távfelügyelet, alacsony havidíjért, az ország egész területén, kizárás nélkül.

 • RIASZTÓ TELEPÍTÉSI KEDVEZMÉNY

  Új lakásriasztó rendszer esetén kedvezményes munkadíj a riasztórendszer kiépítése árából.

 • INGYENES TÁVFELÜGYELET FELCSATLAKOZÁS

  Meglévő helyi riasztórendszer esetén is elérhető távfelügyeleti havidíj kedvezmény, ingyenes felcsatlakozással.

 • GYORS INTÉZKEDÉS

  Azonnali, diszpécser által kezdeményezett telefonos értesítés, a központba beérkező minden jelzés esetén.

 • INGYEN GSM/GPRS LAKÁSRIASZTÓ MELLÉ

  GSM/GPRS modul (díjtalan kihelyezés) a riasztórendszer átjelzéseinek biztosítására, hűségszerződés vállalása esetén.

 • Intézkedési sorrend

  Ha az első értesítendő nem elérhető, akkor a sorrendben megadott következő személyt értesítik. Így nem fordulhat elő, hogy senki nem értesül, vagy csak későn a riasztórendszer állapotváltozásáról.

Kinek ajánljuk az értesítéses távfelügyeletet?

 • Tulajdonosok

  Minden ingatlan tulajdonosnak, aki már meglévő üzemelő riasztórendszerrel rendelkezik, vagy riasztórendszer szerelését tervezi.

 • Jó szomszédok

  Azoknak akik viszonylag biztonságosabb környéken laknak. Vagy a szomszédos épületekben lakókkal közelebbi ismeretség révén biztosan tudják, hogy valaki reagálni tud egy-egy riasztásnál az ingatlan környezetében.

 • KÖZELBEN TARTÓZKODÓK

  Azoknak is ajánljuk az értesítéses távfelügyeletet, akik egy esetleges riasztás esetén rövid időn belül a helyszínre tudnak érkezni és a szükséges intézkedéseket megtenni.

 • Kedvező ár

  Akiknek fontos, hogy a riasztórendszer jelzéseiről minden alkalommal értesítést kapjanak, de számít az alacsony havidíj.

Az értesítéses szolgáltatásnál, ugyanúgy mint a kivonulásnál minden egyes jelzésről információt küld a riasztórendszer a központ felé. Legyen szó riasztásról, áram kimaradásról, akkumulátor merülésről, vagy meghibásodásról. Itt azonban az ingatlan tulajdonosának, vagy az általa kijelölt személynek kell intézkedni a jelzésnek megfelelő további teendőkről. Értesítésnél kizárólag a rendszer tulajdonosára hárul, hogy az ingatlanban elhelyezett vagyontárgyak megóvásra kerüljenek. Illetve egy valós behatolás alkalmával a hatóságokat értesítse.

A biztonság magasabb fokú megvalósulása érdekében érdemes, akár később is nagyobb biztonságot jelentő többletszolgáltatással együtt igénybe venni a távfelügyeletet, ilyen lehet a kivonuló járőrszolgálat.

ÉRTESÍTÉSES SZOLGÁLTATÁST TÁVFELÜGYELET ESETÉN MEGKÖTÉSEK NÉLKÜL AZ ORSZÁG TELJES TERÜLETÉN TUDUNK BIZTOSÍTANI LEENDŐ ÜGYFELEINK RÉSZÉRE LAKÁSRIASZTÓ KIÉPÍTÉSÉHEZ!

BIZTONSÁGI KAMERARENDSZER TÁVFELÜGYELETTEL

A távfelügyeletes lakásriasztó mellett további hasznos védelmi rendszer a kamerarendszer távoli eléréssel. Mert egy váratlan riasztás alkalmával, a tulajdonos távolról, akár mobilon, vagy laptopon keresztül is ellenőrizni tudja a riasztás valódiságát. Ezáltal jelentős mértékben lecsökkenthető a téves kivonulások száma.

Ertesites 2
Ertesites

Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.

© 2024 Alarmdirect Kft. Minden jog fenntartva!