Vezeték nélküli riasztórendszer

A vezeték nélküli riasztó szerelés egyre elterjedtebb. Köszönhető az évek során mind inkább csökkenő beszerzési áraknak és a kedvező lakásriasztó telepítés munkadíjnak. Így szinte már bárki számára megfizethetővé válik egy biztonságos és esztétikus elektronikus vagyonvédelmi rendszer ingatlanja és családja védelmére. Illetve a gyors és esztétikus kiépítési lehetőségnek (riasztó szerelés esetén nincs szükség kábelezésre a központi egység és a bővítő eszközök között).

Vezeték nélküli riasztórendszer telepítés

Egyszerű és könnyű bővíthetőségének, valamint az évek folyamán tapasztalatokkal bizonyított megbízható működésének.

Gyakran felmerül a kérdés, hogy mennyire szabotálhatóak ezek a vezeték nélküli riasztó rendszerek? Érdemes tudni, hogy a fejlett rádiós technológia része már a zavarok szűrése és felügyelete is. Így a központi egység folyamatos ellenőrzés mellett azonnal értesítést küld a riasztórendszer a tulajdonos vagy a távfelügyelet felé. Ilyen lehet egy esetleges szabotázs, illetve a rádiófrekvenciás értékben jelentkező zavar. Valamint a meghatározott értékek túllépése.

Csakúgy, mint a vezetékes riasztórendszereknél, a vezeték nélküli riasztó telepítés esetén is csak ismert és megbízható központokat és kiegészítőket ajánlunk a leendő tulajdonosoknak. A legismertebb és elterjedtebb vezeték nélküli riasztórendszerek a PARADOX MAGELLAN, DSC NEO (kanadai gyártmány), illetve a JABLOTRON JA-100 (cseh gyártmány). Ezek szintén rendelkeznek MABISZ minősítéssel, hogy egy megbízható és hibamentes működésű lakásriasztó rendszer kerüljön a leendő tulajdonos birtokába.

Vezeték nélküli riasztórendszer árak érdeklik?

Lakásriasztó rendszerek vezeték nélküli központjainak tulajdonságai:

Vezeték nélküli riasztórendszerek
Lakásrisztó központ típusÖnállóan kezelt területekÉrzékelő elhelyezés külön megnevezéssel (zónaszám)Rádió
PARADOX MAGELLAN2 partíció32 zóna868Mhz
JABLOTRON JA-10015 partíció120 zóna868Mhz
DSC NEO2 partíció16 zóna868Mhz

Vezeték nélküli riasztórendszer alkalmazási területei

Vezeték nélküli riasztó rendszer családi házban

Egyre inkább elterjedt a vezeték nélküli riasztó rendszer, amely szinte bármilyen területen tökéletesen alkalmazható. Lakásriasztó szerelés esetén kedvelt megbízhatósága, esztétikája és egyre inkább csökkenő költségei miatt. Bátran ajánljuk mint cégekhez irodai, kereskedelmi helységek védelmére, mint magánszemélyek részére ingatlan biztonsági megoldásaként. Ahogy azt fentebb is megemlítettük, mind több gyártónál található meg a vezetékes védelmi rendszer mellett a hasonló tudású, mégis könnyebben kiépíthető rádiós riasztórendszer.

Lakások, magáningatlanok:

Vezeték nélküli lakás riasztórendszer

Ha riasztó telepítés alkalmával fontos szempont, hogy esztétikailag ne rombolja az ingatlan belső kialakítását. Illetve könnyen telepíthető, modern riasztórendszer szükséges. Bátran javasoljuk a vezeték nélküli riasztó kiépítését. Gyorsan, minimális fúrással szerelhető bármelyik ingatlanba. Különösen ajánlott a frissen felújított, vagy új építésű, ám kábelezés nélküli ingatlanokba ez a fajta lakásriasztó szerelés.

Üzletek, kereskedelmi egységek:

Riasztórendszer vendéglátóhelyen

Vannak olyan üzlethelyiségek, ahol már előre kialakított ingatlanba költözik be az új tulajdonos. Előfordulhat, hogy nincs megoldva a riasztórendszer szerelés, ezért itt javasoljt a vezeték nélküli riasztó telepítés. Ezekben a helységekben gyakran több milliós árukészlet kerül elhelyezésre. Viszont előfordul, hogy nyitvatartási időn túl már nem tartózkodik senki az üzletben, aki felügyelhetné az árukészletet. Elkerülve, hogy egy már berendezett helységet ismét át kelljen rendezni a vezetékezés miatt, itt javasolt a rádiós riasztó kiépítés. Nagy előnye még, hogy egy költözés alkalmával, gyorsan és nagyobb bontás nélkül megoldható a rendszer átszerelése.

Galériák, műemlék épületek:

Vezeték nélküli riasztó rendszer felhasználó

Olyan ingatlanokban, ahol fontos az esztétika megőrzése, vagy korlátozva van a külső falburkolatok megbontása és nincs megoldva a védelem, szintén a vezeték nélküli riasztó ajánlott. Hiszen nagyobb „rombolás” és kábel elvezetés nélkül juthat a tulajdonos egy tökéletes védelmi rendszerhez. Ezek minden biztonsági követelménynek tökéletesen megfelelnek. Mindemellett a lehető legnagyobb védelmet tudja nyújtani az akár több milliós ingóságok megőrzésére.

Bérlemények:

Riasztórendszer lakásban

Előfordul, hogy olyan ingatlant szeretnénk riasztórendszerrel védeni, ami nem a saját tulajdonunk, de mindennapi életünket éljük benne. Hiszen itt számunkra fontos ingóságokat tárolunk. Erre az eshetőségre is kiválóan alkalmas a teljesen vezeték nélküli riasztó. A riasztó szerelés egyszerűen megoldható anélkül, hogy nagyobb bontással járna, vagy kábelcsatornával rombolnánk az esztétikai összképet. Nem beszélve arról, hogy egy költözés alkalmával gyorsan és egyszerűen megoldható a rendszer le- és átszerelése. A felszerelt eszközök helyének eltüntetése egy bérleménynél is gyorsan, különösebb költségráfordítás nélkül megoldható.

24 órás riasztó távfelügyelet lakásriasztó szerelés mellé:

Riasztó távfelügyelet

Egyre ritkábban fordul elő, hogy riasztórendszer esetén csak helyileg szirénázó, sehová be nem jelző lakásriasztó kerül kiépítésre. Egyrészt a távfelügyelet árak ma már igen kedvezőek tudnak lenni a szolgáltatóknál. Másrészt a kiépítéssel foglalkozó cégeknél/szolgáltatóknál a riasztó távfelügyelet további kedvezményt adhat az egyszeri kiépítési árból. A riasztó távfelügyelet esetén minden jelzés egy 24 órás diszpécserközpontba fut be. Itt a jelzésnek megfelelően az ügyeletes diszpécser intézkedik. Ezért nem fordulhat elő, hogy egy-egy riasztás alkalmával senki nem figyel oda a rendszerre. Az átjelzés ma már a legtöbb esetben egy erre speciálisan kialakított GSM/GPRS modulon keresztül valósul meg.

A LENT FELTÜNTETETT KONFIGURÁCIÓK ÉS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, FELTÉTELHEZ KÖTÖTTEK! A VÉGSŐ ÁRAT EGYÉB TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLHATJÁK. BŐVEBB FELVILÁGOSÍTÁSÉRT ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATÉRT KÉRJÜK KERESSE ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁINKAT!

KOMPLETT RIASZTÓRENDSZEREK KIVITELEZÉSSEL

  • PARADOX

    PARADOX riasztórendszer beltéri szirénával

1-25 terület
védelmére

PARADOX MAGELLAN RIASZTÓRENDSZER BELTÉRI SZIRÉNÁVAL

VÉDENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT RIASZTÓRENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
1 db PARADOX MAGELLAN MG5000 központ, fémdoboz, trafó, akkumulátor
1 db PARADOX K37 IKON vezeték nélküli kezelő
3 db PARADOX PMD2 vezeték nélküli mozgásérzékelő
1 db PARADOX DCT2 vezeték nélküli nyitásérzékelő
1 db PARADOX SR120 vezeték nélküli beltéri sziréna
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
RIASZTÓRENDSZER ÁRA TÁVFELÜGYELETTEL - MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:
96 900 Ft + Áfa
RIASZTÓRENDSZER ÁRA TÁVFELÜGYELETTEL - CÉGES ELŐFIZETŐKNEK:
82 400 Ft + Áfa
LEÍRÁS

A fenti konfigurációban található riasztórendszer csomag alkalmazható olyan területeken (lakás, iroda, üzlethelyiség), ahol a bejárati ajtó védelmét is figyelembe véve összesen három helyiséget kell védeni térvédelemmel. A beltéri szirénával összeállított csomag mellé célszerű a távfelügyeleti szolgáltatást is igénybe venni, vagy GSM hívó/SMS küldő modult kiépíteni a rendszer mellé, melyek biztosítják a riasztás esetén az intézkedés lehetőségét, amennyiben mindenképp helyi riasztásban alkalmazzuk javasoljuk a rendszert kibővíteni kültéri szirénával is.

Távfelügyelettel – 2 év hűséggel

A konfigurációban ajánlott riasztórendszert ügyfeleink távfelügyeleti szolgáltatással vehetik igénybe, 2 éves hűségszerződés megkötésével, ebben az esetben az egyszeri kiépítési költség kedvezőbb. A távfelügyeleti szolgáltatás esetén a riasztórendszer által leadott jelzések egy átjelző modulon keresztül a távfelügyeleti központba futnak, ahol 24 órás diszpécserszolgálattal ellátott szolgáltatás működik. Minden egyes jelzésre intézkedés történik, akár műszaki jelzésnél (áramszünet, akkumulátor lemerülés, stb.) akár riasztás jelzés esetén az ügyeletes diszpécser a szerződésben megadott személyeket értesíti, valamint kivonuló járőrszolgáltatás igénybevétele esetén a riasztással egy időben a járőröket a helyszínre küldi.

A távfelügyeleti szolgáltatás havidíja függ az átjelzés módjától, (vezetékes telefonvonali, GSM modulos átjelzés) illetve a megrendelt távfelügyeleti szolgáltatástól (értesítés, kivonuló járőrszolgálat). Az átjelzés alapból történhet vezetékes telefonvonalon keresztül, ebben az esetben a helyszínen kell egy analóg telefonvonalat biztosítani a riasztórendszernek, amennyiben az ügyfél nem rendelkezik vezetékes telefonvonallal, vagy egyéb biztonsági okok miatt, (könnyen szabotálható telefonvezeték, kábeltelefon szolgáltatás) a GSM modulos átjelzést javasoljuk, ebben az esetben a távfelügyeleti díj némileg magasabb, viszont ez a havidíj már tartalmazza az adatforgalmi díjakat is, melyek vezetékes telefonvonali átjelzés esetén plusz költséget jelentenek a telefonszámlában.

Hűség időn belüli felmondás esetén a kiépítési kedvezményben nyújtott teljes összeget vissza kell téríteni az ügyfélnek.

JELLEMZŐK
Partíciók: 2
Zónák: 8-32
Éjszakai üzemmód: Igen
Távfelügyeletre csatlakoztatható: Igen
Technológia: Vezeték nélküli, rádiós
Működési frekvencia: 868MHz
Felhasználás: Közepes objektumok
Korszerűség: Korszerű, bevált
  • PARADOX

    PARADOX riasztórendszer kültéri szirénával

1-25 terület
védelmére

PARADOX MAGELLAN RIASZTÓRENDSZER KÜLTÉRI SZIRÉNÁVAL

VÉDENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT RIASZTÓRENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
1 db PARADOX MAGELLAN MG5000 központ, fémdoboz, trafó, akkumulátor
1 db PARADOX K37 IKON vezeték nélküli kezelő
3 db PARADOX PMD2 vezeték nélküli mozgásérzékelő
1 db PARADOX DCT2 vezeték nélküli nyitásérzékelő
1 db PARADOX SR150 vezeték nélküli kültéri sziréna
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
RIASZTÓRENDSZER ÁRA TÁVFELÜGYELETTEL - MAGÁNSZEMÉLYEKNEK:
107 800 Ft + Áfa
RIASZTÓRENDSZER ÁRA TÁVFELÜGYELETTEL - CÉGES ELŐFIZETŐKNEK:
93 300 Ft + Áfa
LEÍRÁS

A fenti konfigurációban található riasztórendszer csomag alkalmazható olyan területeken (lakás, iroda, üzlethelyiség), ahol a bejárati ajtó védelmét is figyelembe véve összesen három helyiséget kell védeni térvédelemmel. A beltéri szirénával összeállított csomag mellé célszerű a távfelügyeleti szolgáltatást is igénybe venni, vagy GSM hívó/SMS küldő modult kiépíteni a rendszer mellé, melyek biztosítják a riasztás esetén az intézkedés lehetőségét, amennyiben mindenképp helyi riasztásban alkalmazzuk javasoljuk a rendszert kibővíteni kültéri szirénával is.

Távfelügyelettel – 2 év hűséggel

A konfigurációban ajánlott riasztórendszert ügyfeleink távfelügyeleti szolgáltatással vehetik igénybe, 2 éves hűségszerződés megkötésével, ebben az esetben az egyszeri kiépítési költség kedvezőbb. A távfelügyeleti szolgáltatás esetén a riasztórendszer által leadott jelzések egy átjelző modulon keresztül a távfelügyeleti központba futnak, ahol 24 órás diszpécserszolgálattal ellátott szolgáltatás működik. Minden egyes jelzésre intézkedés történik, akár műszaki jelzésnél (áramszünet, akkumulátor lemerülés, stb.) akár riasztás jelzés esetén az ügyeletes diszpécser a szerződésben megadott személyeket értesíti, valamint kivonuló járőrszolgáltatás igénybevétele esetén a riasztással egy időben a járőröket a helyszínre küldi.

A távfelügyeleti szolgáltatás havidíja függ az átjelzés módjától, (vezetékes telefonvonali, GSM modulos átjelzés) illetve a megrendelt távfelügyeleti szolgáltatástól (értesítés, kivonuló járőrszolgálat). Az átjelzés alapból történhet vezetékes telefonvonalon keresztül, ebben az esetben a helyszínen kell egy analóg telefonvonalat biztosítani a riasztórendszernek, amennyiben az ügyfél nem rendelkezik vezetékes telefonvonallal, vagy egyéb biztonsági okok miatt, (könnyen szabotálható telefonvezeték, kábeltelefon szolgáltatás) a GSM modulos átjelzést javasoljuk, ebben az esetben a távfelügyeleti díj némileg magasabb, viszont ez a havidíj már tartalmazza az adatforgalmi díjakat is, melyek vezetékes telefonvonali átjelzés esetén plusz költséget jelentenek a telefonszámlában.

Hűség időn belüli felmondás esetén a kiépítési kedvezményben nyújtott teljes összeget vissza kell téríteni az ügyfélnek.

JELLEMZŐK
Partíciók: 2
Zónák: 8-32
Éjszakai üzemmód: Igen
Távfelügyeletre csatlakoztatható: Igen
Technológia: Vezeték nélküli, rádiós
Működési frekvencia: 868MHz
Felhasználás: Közepes objektumok
Korszerűség: Korszerű, bevált

Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.