Vezeték nélküli riasztórendszer

Szeretné megvédeni az ingatlanját és családját egyszerű és esztétikus módon? Akkor válassza a vezeték nélküli riasztórendszert! A vezeték nélküli riasztórendszer gyorsan és könnyen telepíthető, nincs szükség kábelezésre vagy fúrásra. Ráadásul most akciós áron kínáljuk Önnek ezt a biztonságos és megbízható megoldást.

A vezeték nélküli riasztórendszerrel távolról is ellenőrizheti és irányíthatja az otthonát egy okostelefonos alkalmazással vagy hangutasításokkal (Amazon Alexa, Google Home). Ha bármi gyanús történik az ingatlanjában, azonnal értesítést kap SMS-ben vagy e-mailben.

Ne hagyja ki ezt a remek ajánlatot! Rendeljen most vezeték nélküli riasztórendszert és élvezzed az alábbi előnyöket:

  • Ingyenes konzultáció és felmérés
  • MABISZ minősített központok és kiegészítők
  • Kedvező árak és garancia
  • Professzionális telepítés

Ne várjon tovább! Hívjon minket most!

A vezeték nélküli riasztó szerelés egyre elterjedtebb. Köszönhető az évek során mind inkább csökkenő beszerzési áraknak és a kedvező lakásriasztó telepítés munkadíjnak. Így szinte már bárki számára megfizethetővé válik egy biztonságos és esztétikus elektronikus vagyonvédelmi rendszer ingatlanja és családja védelmére. Illetve a gyors és esztétikus kiépítési lehetőségnek (riasztó szerelés esetén nincs szükség kábelezésre a központi egység és a bővítő eszközök között).

Vezeték nélküli riasztórendszer telepítés

Egyszerű és könnyű bővíthetőségének, valamint az évek folyamán tapasztalatokkal bizonyított megbízható működésének.

Gyakran felmerül a kérdés, hogy mennyire szabotálhatóak ezek a vezeték nélküli riasztó rendszerek? Érdemes tudni, hogy a fejlett rádiós technológia része már a zavarok szűrése és felügyelete is. Így a központi egység folyamatos ellenőrzés mellett azonnal értesítést küld a riasztórendszer a tulajdonos vagy a távfelügyelet felé. Ilyen lehet egy esetleges szabotázs, illetve a rádiófrekvenciás értékben jelentkező zavar. Valamint a meghatározott értékek túllépése.

Csakúgy, mint a vezetékes riasztórendszereknél, a vezeték nélküli riasztó telepítés esetén is csak ismert és megbízható központokat és kiegészítőket ajánlunk a leendő tulajdonosoknak. A legismertebb és elterjedtebb vezeték nélküli riasztórendszerek a PARADOX MAGELLAN, DSC NEO (kanadai gyártmány), illetve a JABLOTRON JA-100 (cseh gyártmány). Ezek szintén rendelkeznek MABISZ minősítéssel, hogy egy megbízható és hibamentes működésű lakásriasztó rendszer kerüljön a leendő tulajdonos birtokába.

Vezeték nélküli riasztórendszer árak érdeklik?

Lakásriasztó rendszerek vezeték nélküli központjainak tulajdonságai:

Vezeték nélküli riasztórendszerek
Lakásrisztó központ típusÖnállóan kezelt területekÉrzékelő elhelyezés külön megnevezéssel (zónaszám)Rádió
PARADOX MAGELLAN2 partíció32 zóna868Mhz
JABLOTRON JA-10015 partíció120 zóna868Mhz
DSC NEO2 partíció16 zóna868Mhz

Vezeték nélküli riasztórendszer alkalmazási területei

Vezeték nélküli riasztó rendszer családi házban

Egyre inkább elterjedt a vezeték nélküli riasztó rendszer, amely szinte bármilyen területen tökéletesen alkalmazható. Lakásriasztó szerelés esetén kedvelt megbízhatósága, esztétikája és egyre inkább csökkenő költségei miatt. Bátran ajánljuk mint cégekhez irodai, kereskedelmi helységek védelmére, mint magánszemélyek részére ingatlan biztonsági megoldásaként. Ahogy azt fentebb is megemlítettük, mind több gyártónál található meg a vezetékes védelmi rendszer mellett a hasonló tudású, mégis könnyebben kiépíthető rádiós riasztórendszer.

Lakások, magáningatlanok:

Vezeték nélküli lakás riasztórendszer

Ha riasztó telepítés alkalmával fontos szempont, hogy esztétikailag ne rombolja az ingatlan belső kialakítását. Illetve könnyen telepíthető, modern riasztórendszer szükséges. Bátran javasoljuk a vezeték nélküli riasztó kiépítését. Gyorsan, minimális fúrással szerelhető bármelyik ingatlanba. Különösen ajánlott a frissen felújított, vagy új építésű, ám kábelezés nélküli ingatlanokba ez a fajta lakásriasztó szerelés.

Üzletek, kereskedelmi egységek:

Riasztórendszer vendéglátóhelyen

Vannak olyan üzlethelyiségek, ahol már előre kialakított ingatlanba költözik be az új tulajdonos. Előfordulhat, hogy nincs megoldva a riasztórendszer szerelés, ezért itt javasoljt a vezeték nélküli riasztó telepítés. Ezekben a helységekben gyakran több milliós árukészlet kerül elhelyezésre. Viszont előfordul, hogy nyitvatartási időn túl már nem tartózkodik senki az üzletben, aki felügyelhetné az árukészletet. Elkerülve, hogy egy már berendezett helységet ismét át kelljen rendezni a vezetékezés miatt, itt javasolt a rádiós riasztó kiépítés. Nagy előnye még, hogy egy költözés alkalmával, gyorsan és nagyobb bontás nélkül megoldható a rendszer átszerelése.

Galériák, műemlék épületek:

Vezeték nélküli riasztó rendszer felhasználó

Olyan ingatlanokban, ahol fontos az esztétika megőrzése, vagy korlátozva van a külső falburkolatok megbontása és nincs megoldva a védelem, szintén a vezeték nélküli riasztó ajánlott. Hiszen nagyobb „rombolás” és kábel elvezetés nélkül juthat a tulajdonos egy tökéletes védelmi rendszerhez. Ezek minden biztonsági követelménynek tökéletesen megfelelnek. Mindemellett a lehető legnagyobb védelmet tudja nyújtani az akár több milliós ingóságok megőrzésére.

Bérlemények:

Riasztórendszer lakásban

Előfordul, hogy olyan ingatlant szeretnénk riasztórendszerrel védeni, ami nem a saját tulajdonunk, de mindennapi életünket éljük benne. Hiszen itt számunkra fontos ingóságokat tárolunk. Erre az eshetőségre is kiválóan alkalmas a teljesen vezeték nélküli riasztó. A riasztó szerelés egyszerűen megoldható anélkül, hogy nagyobb bontással járna, vagy kábelcsatornával rombolnánk az esztétikai összképet. Nem beszélve arról, hogy egy költözés alkalmával gyorsan és egyszerűen megoldható a rendszer le- és átszerelése. A felszerelt eszközök helyének eltüntetése egy bérleménynél is gyorsan, különösebb költségráfordítás nélkül megoldható.

24 órás riasztó távfelügyelet lakásriasztó szerelés mellé:

Riasztó távfelügyelet

Egyre ritkábban fordul elő, hogy riasztórendszer esetén csak helyileg szirénázó, sehová be nem jelző lakásriasztó kerül kiépítésre. Egyrészt a távfelügyelet árak ma már igen kedvezőek tudnak lenni a szolgáltatóknál. Másrészt a kiépítéssel foglalkozó cégeknél/szolgáltatóknál a riasztó távfelügyelet további kedvezményt adhat az egyszeri kiépítési árból. A riasztó távfelügyelet esetén minden jelzés egy 24 órás diszpécserközpontba fut be. Itt a jelzésnek megfelelően az ügyeletes diszpécser intézkedik. Ezért nem fordulhat elő, hogy egy-egy riasztás alkalmával senki nem figyel oda a rendszerre. Az átjelzés ma már a legtöbb esetben egy erre speciálisan kialakított GSM/GPRS modulon keresztül valósul meg.

Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.

© 2024 Alarmdirect Kft. Minden jog fenntartva!