Riasztórendszer

Az egyre romló közbiztonság miatt mind fontosabb szerepet kap életünkben a személy és vagyonvédelem. Mivel ezek az illetéktelen behatolások egyre több család, vállalkozás számára jelenthetnek akár milliós anyagi kárt is! Az életünk és testi épségünk biztonságáról már nem is beszélve. Ha Ön sem szeretne a károsult személyek csoportjába tartozni, a legjobb helyen jár oldalunkon! Hogy a megelőző óvintézkedéseket megtegye és az Ön számára és igényeinek megfelelő vagyonvédelmi rendszert kiépíttesse ingatlanában.

A magyar biztosítók statisztikái alapján az a lakás vagy ingatlan, ahol elektronikus biztonságtechnika, lakásriasztó működik sokkal kevésbé van kitéve a betörés veszélyének! Mivel akad bőven olyan hely, ahol a védelemnek nyoma sem látható. A szakszerűtlenül felszerelt, vagy MABISZ minősítés nélküli védelmi rendszerek nem sokat érnek! Ezért a megbízható és minőségi riasztórendszer megtervezését és kiépítését mindenképp érdemes szakemberre bízni.

A GSM riasztó könnyen felszerelhető

Cégünk az Alarmdirect Kft több éves szakmai tapasztalattal rendelkezve nyújt leendő és meglévő ügyfelei részére segítséget és megoldást! Hogy a megfelelő vagyonvédelmi rendszert (legyen szó riasztórendszerről, vagy kamerás megfigyelő rendszerről) építtessük ki otthonunkban, üzletünkben vagy egyéb ingatlanunknál.

Riasztórendszereink mind minőségi, ismert és elismert gyártók termékei, legyen szó vezetékes PARADOX: SPECTRA, MAGELLAN, DSC PC (kanadai gyártmány) PYRONIX MATRIX (angol gyártmány) vagy rádiós riasztó központról PARADOX MAGELLÁN, DSC NEO (kanadai gyártmány), JABLOTRON (cseh gyártmány), illetve a kettő kombinációjáról a hibrid rendszerekről és hozzá kapcsolódó kiegészítő eszközökről. A Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által minősített rendszereket ajánljuk és forgalmazzuk a leendő tulajdonosok számára.

Riasztórendszer árak érdeklik?

Vallaljuk A Riasztorendszerek Teljes Kiepiteset
Elonyos A Vezetek Nelkuli Riaszto Valasztasa

BŰNÖZÉSI TÉRKÉP

BŰNÖZÉSI STATISZTIKÁK

Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.

© 2024 Alarmdirect Kft. Minden jog fenntartva!