Kültéri kamerarendszer - AlarmDirect.hu

Kültéri kamerarendszer

A biztonsági kamerarendszer esetén a kültéri kamera telepítés ideális, olyan területek megfigyelésére, ahol az időjárási viszonyok igen szélsőséges értékeket is mutathatnak. Burkolatukat tekintve IP (Ingrass Protection –környezeti behatások (por, víz) elleni védettséget jelenti) védelemmel vannak ellátva. Ez a kamera belsejét és elektronikus alkatrészeit megóvja a káros környezeti hatásoktól és meghibásodástól. Ezáltal bátran alkalmazható kinti területen is kamerarendszer kiépítése alkalmával. A leggyakoribb kültéri kamera eszközök fémházas kompakt más néven bullet. illete box, bizonyos esetekben dóm burkolattal vannak ellátva.

Parkoló figyelés biztonsági kamera rendszer segítségével

Leggyakrabban ipari területeken, családi házaknál, illetve közterületen térfigyelésre alkalmazzák. Ez a fajta kültéri biztonsági kamera rendszer telepítés az ingatlanon kívüli események megfigyelésére és rögzítésére alkalmas. Külső megjelenésüket tekintve, már igen diszkrét kialakítással rendelkeznek, így egy frissen felújított homlokzaton sem okoz esztétikai problémát.

A biztonságtechnikai piacon, ha megbízható, minőségi eszközt szeretnénk kiépíteni, mindenképp a digitális, színes, éjszakai megvilágítással rendelkező 2-8 Megapixel felbontású kamerarendszer kiépítése javasolt.

A leggyakrabban alkalmazott kültéri kamera típusok:

Kültéri kamera kompakt kialakítással:

Általánosan és gyakran szerelt típus kültéren. Kültéri burkolatba beépített objektívvel és infra megvilágítással rendelkeznek. Kiválóan alkalmas mind nappali, mind éjszakai megfigyelésre. Hiszen szürkületkor automatikusan átkapcsol éjszakai üzemmódba a kültéri biztonsági kamera rendszer.  A legújabb technológiával készült kültéri  kamera már éjszaka is színes képet továbbít. Kétféle változata létezik. A fix és a vario objektíves. A fix objektívnél behatárolt a terület távolsága és nagysága. Ezzel szemben a vario objektívnél lehetőség van manuálisan meghatározni a megfigyelni kívánt terület távolságát és nagyságát.

Kamererendszer kiépítése boksz kialakítással:

Ritkábban szerelt különálló kültéri kamera típus. Az objektív nem alaptartozék, ezt külön kell a kamerához csatlakoztatni. Nem rendelkezik saját infra led megvilágítással. A csatlakoztatott objektív lux értéke határozza meg mennyire bír éjjel, vagy sötétben értékelhető képet biztosítani. Igény esetén külön infra megvilágítás, vagy reflektor csatlakoztatható a kamerarendszer kiépítése alkalmával. Ezzel további fény biztosítható a kamerának éjszakai megfigyelésnél.

Kamerarendszer telepítés PTZ, Speed dóm kialakítással:

Leginkább közterületek és nagyobb ipari területek megfigyelésénél alkalmazzák. Nagyobb darabszámú kamerát képes kiváltani egyetlen speed dóm eszköz. Köszönhető a 360°-os forgatási lehetőségnek, illetve a több 10x-es optika zoom-nak. Lehetőség van, hogy egy előre beállított program szerint folyamatosan „őrjáratozzon” a kültéri biztonsági kamera rendszer, illetve egy távoli pontra ráközelítsen. Természetesen a tudásának megfelelően a kültéri kamerák között, még mindig a legdrágább kategóriába tartoznak a speed dóm kamerarendszer telepítés.

Kültéri kamerarendszer árak érdeklik?

Biztonsági kamera rendszer alkalmazási területek:

Üdülő megfigyelés kültéri biztonsági kamerarendszerrel

A kültéri kamerák felhasználhatósági területe hasonlóan a beltéri kamerákhoz szinte végtelen. Ám itt is szeretnénk felsorolni pár olyan helyet, amit ügyfeleink a legtöbb esetben kérnek. Ezeket az igényeket maximálisan próbáljuk kielégíteni. Különleges esetekben vandál biztos kivitelű beltéri kamerákat szerelünk az esetleges okozható károk elkerülése végett. Illetve speciális igényeknél speed dóm forgó kamerarendszer kiépítése javasolt.

Bejáratok személyfigyelés:

Kültéri terület figyelés kamerarendszerrel

A kültéri kamera rendszer megfelelő biztonságot nyújt üzletek bejáratainak, irodaépületek, vagy társasházak bejáratainak megfigyelésére. Bármilyen esemény bekövetkezésénél már előre képet kaphatunk arról a személyről, aki az ingatlanba történő belépés után bűncselekményt követ el. Vagy bűncselekmény elkövetésére készül.

Parkoló figyelés:

Gépjármű figyelés kültéri biztonsági kamera rendszerrel

A biztonsági kamera rendszer tökéletesen alkalmazható közösségi parkolók, irodaépülete, üzemcsarnokok parkolójának megfigyelésére. Biztosítva ezzel, hogy akár hosszabb ideig magára hagyott autó tulajdonosának ne kelljen aggódni autója épségéért. A parkolókban elkövetett autórongálások, ütközések, illetve cserbenhagyások felderítésében is jelentős szerepe van az ilyen területen elhelyezett kameráknak. Illetve a megtörtént káreseményeknél bizonyító ereje lehet a rögzített felvételeknek.

Családi házak:

Magánterület figyelés biztonsági kamerarendszerrel

Mind gyakrabban fordul elő, hogy magánszemélyek saját családi házuk, nyaralójuk védelmét szeretnék megoldani kültéri kamerák elhelyezésével. Ezzel nyomon tudják követni az udvarban, kapuban történő mozgásokat, akár akkor is, mikor nem tartózkodnak otthonukban. Ma már ezek a kamerák variálható objektívvel vannak ellátva. Így az elhelyezett eszközök különböző távolságokat és szögeket tudnak megfigyelni függetlenül egymástól. Sokszor a kültéri kamera rendszer már a puszta meglétével is elriasztja az illetéktelen látogatókat.

Töltőállomások, üzemanyagkutak:

Benzinkút megfigyelés kültéri kamera rendszerrel

A töltőállomások területén elhelyezett kültéri kameráknak igen fontos szerepük lehet. Mint a rossz üzemanyag tankolásánál, mint az elhajtásos bűncselekmény elkövetésének bizonyítási eljárásánál. Ezeken a területeken speciális, nagy méretű objektívvel ellátott kamerák kerülnek felszerelésre. Miáltal a személygépjárművek rendszáma későbbi visszatekintés alkalmával is pontosan és részletesen leolvasható.

Teherforgalom figyelés:

Szállítmány ellenőrzés kültéri kamerával

Nagyobb iparterületek átmenő teherforgalmának a megfigyelésére alkalmas kültéri kamerarendszerek kiépítését is tudjuk biztosítani! Jellemzően nagylátószöggel rendelkező éjjellátó kamerák kerülnek ilyen esetekben felszerelésre. Hogy minél nagyobb területet tudjunk egyetlen kamerával megfigyelni, valamint az éjszakai felvételek is kiértékelhetőek legyenek. Elhelyezésük általában kapubejáró és rakodó terület környékén történik.

IP, AHD, HD-TVI kamerák:

Kültéri kamerarendszer nappal

A kültéri kamerarendszer telepítés esetén mindinkább keresett a digitális kamera. Ez annyit jelent, hogy a feldolgozott képet digitálisan továbbítja a rögzítő felé a kamera. Ezáltal a kapott kép több megapixellel jobb és részletesebb analóg elődjénél. Az ilyen típusú kamera alkalmazásával tűéles képet kapunk, amelyen minden kis részlet teljes mértékben értékelhető.

Nappali vagy éjszakai kép, legyen mindkettő!

Kültéri kamera éjszaka

A technológiai fejlődésnek köszönhetően ma már a fekete-fehér kamerák eltűntek a piacról. Minden általunk szerelt kamera képe színes, éjjel pedig egy fényérzékelő automatika segítségével átvált a kép fekete-fehérre. Valamint bekapcsolódnak a beépített infra LED-ek. Ez az emberi szem számára szinte láthatatlan, de a kamerának egy erős segédfényt jelent, bevilágítva a sötét teret. Különleges esetekben vandál biztos kivitelezésű beltéri kamerákat szerelünk az esetleges károk elkerülése érdekében.

Sok esetben nem csak a kültér, hanem a beltér megfigyelése is fontos lehet. Nézzen szét beltéri kamerarendszereink között is.

A LENT FELTÜNTETETT KONFIGURÁCIÓK ÉS ÁRAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, FELTÉTELHEZ KÖTÖTTEK! A VÉGSŐ ÁRAT EGYÉB TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLHATJÁK. BŐVEBB FELVILÁGOSÍTÁSÉRT ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATÉRT KÉRJÜK KERESSE ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁINKAT!

KOMPLETT KÜLTÉRI KAMERARENDSZEREK KIVITELEZÉSSEL

  • AHD

    AHD kültéri kamerarendszerek

1080 p
felbontás

2MP, KÜLTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, AHD KAMERARENDSZER 1080P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 2MP, kültéri, éjjellátó, CMOS kamera 2,8mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális rögzítő, 1080p, h.264 DVR
1 db 1TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
197 880 164 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS
Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy terület vagy annak egy részének (pl. kapu, bejáró) megfigyelésére. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.
JELLEMZŐK
Felbontás: 960p
Pixelek száma: 2MP
Rögzítés: 1080p
Rögzített kép nagyíthatósága:
Színhűség:
Valós D&N: Igen
Nappali kép:
Éjszakai kép:
Felbontás / részletesség:
Technológia: AHD, digitális
Felhasználás: Átlagos igényekre
Korszerűség: Korszerű

2MP, KÜLTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, AHD KAMERARENDSZER 1080P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 2MP, kültéri, éjjellátó, Sony CMOS dómkamera 2,8-12mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális rögzítő, 1080p, h.264 DVR
1 db 2TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
207 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS

Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy terület vagy annak egy részének (pl. kapu, bejáró) megfigyelésére. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.

JELLEMZŐK
Felbontás: 1080p
Pixelek száma: 2MPX
Rögzítés: 1080p
Rögzített kép nagyíthatósága: Kiváló
Színhűség: Nagyon jó
Valós D&N: Igen
Nappali kép: Nagyon jó
Éjszakai kép: Nagyon jó
Felbontás / részletesség: Kiváló
Technológia: AHD, digitális
Felhasználás: Kiemelkedő elvárásokra
Korszerűség: Korszerű

5MP, KÜLTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, AHD KAMERARENDSZER 2592P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 5MP, kültéri, éjjellátó, CMOS kamera 2,8mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális rögzítő, 5MP, h.264 DVR
1 db 1TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
235 080 195 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS
Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy terület vagy annak egy részének (pl. kapu, bejáró) megfigyelésére. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.
JELLEMZŐK
Felbontás: 2592p
Pixelek száma: 5MP
Rögzítés: 2592p
Rögzített kép nagyíthatósága:
Színhűség:
Valós D&N: Igen
Nappali kép:
Éjszakai kép:
Felbontás / részletesség:
Technológia: AHD, digitális
Felhasználás: Átlagos igényekre
Korszerűség: Korszerű
  • HD-TVI

    HD-TVI kültéri kamerarendszerek

1080 p
felbontás

2MP, KÜLTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, HD-TVI KAMERARENDSZER 1080P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 2MPX, kültéri, éjjellátó, HD-TVI kamera 2,8-12mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális, HD-TVI rögzítő, 1080p, h.264 DVR
1 db 2TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
240 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS

Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy terület vagy annak egy részének (pl. kapu, bejáró) megfigyelésére. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.

JELLEMZŐK
Felbontás: 1080p
Pixelek száma: 2MPX
Rögzítés: 1080p
Rögzített kép nagyíthatósága: Kiváló
Színhűség: Kiváló
Valós D&N: Igen
Nappali kép: Professzionális
Éjszakai kép: Kiváló
Felbontás / részletesség: Professzionális
Technológia: HD-TVI, digitális
Felhasználás: Professzionális alkalmazásra
Korszerűség: Új technológia

5MP, KÜLTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, HD-TVI KAMERARENDSZER 2592P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 5MPX, kültéri, éjjellátó, HD-TVI kamera 2,8 objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális, HD-TVI rögzítő, 5MP, h.264 DVR
1 db 2TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
275 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS

Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy terület vagy annak egy részének (pl. kapu, bejáró) megfigyelésére. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.

JELLEMZŐK
Felbontás: 2592p
Pixelek száma: 5MPX
Rögzítés: 2592p
Rögzített kép nagyíthatósága: Kiváló
Színhűség: Kiváló
Valós D&N: Igen
Nappali kép: Professzionális
Éjszakai kép: Kiváló
Felbontás / részletesség: Professzionális
Technológia: HD-TVI, digitális
Felhasználás: Professzionális alkalmazásra
Korszerűség: Új technológia

8MP, KÜLTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, HD-TVI KAMERARENDSZER 4K

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 8MPX, kültéri, éjjellátó, HD-TVI kamera 2,8 objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális, HD-TVI rögzítő, 8MP, h.264 DVR
1 db 2TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m RG-59 koax és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
298 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS

Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy terület vagy annak egy részének (pl. kapu, bejáró) megfigyelésére. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.

JELLEMZŐK
Felbontás: 4k
Pixelek száma: 8MPX
Rögzítés: 4k
Rögzített kép nagyíthatósága: Kiváló
Színhűség: Kiváló
Valós D&N: Igen
Nappali kép: Professzionális
Éjszakai kép: Kiváló
Felbontás / részletesség: Professzionális
Technológia: HD-TVI, digitális
Felhasználás: Professzionális alkalmazásra
Korszerűség: Új technológia
  • FULL HD IP

    FULL HD IP, digitális, kültéri kamerarendszerek

1080 p
felbontás

2MP, KÜLTÉRI, ÉJJELLÁTÓ, IP KAMERARENDSZER 1080P

MEGFIGYELENDŐ TERÜLET SZÁMA:
1 2 3 4 5 6 7 8
AZ AJÁNLOTT KAMERARENDSZER KONFIGURÁCIÓ:
4 db 2MPX, kültéri, éjjellátó, HD IP kamera 2,8-12mm objektívvel
1 db 4 csatornás, asztali, digitális, HD IP rögzítő, 1080p, h.264 NVR
1 db 2TB, SATA-III merevlemez
2 db 12V 5A tápegység
60 m UTP és tápkábel
Munkadíj, vezetékezés, szerelvényezés, programozás, tesztelés, oktatás
KAMERARENDSZER ÁRA TELEPÍTÉSSEL EGYÜTT:
240 900 Ft + Áfa
LEÍRÁS

Az ajánlott kamerarendszer alkalmazható olyan lakásban, irodában, üzlethelyiségben, ahol összesen négy területet kell megfigyelni. A kamera megfelelő objektív kiválasztásával alkalmas egy terület vagy annak egy részének (pl. kapu, bejáró) megfigyelésére. A kamera képek és felvételek elérhetők távolról az interneten keresztül és okostelefonról is.

JELLEMZŐK
Felbontás: 1080p
Pixelek száma: 2MPX
Rögzítés: 1080p
Rögzített kép nagyíthatósága: Kiváló
Színhűség: Kiváló
Valós D&N: Igen
Nappali kép: Professzionális
Éjszakai kép: Kiváló
Felbontás / részletesség: Professzionális
Technológia: IP, digitális
Felhasználás: Professzionális alkalmazásra
Korszerűség: Új technológia

Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.