Ha ingatlan védelemről beszélünk, legyen az céges, vagy magán gyakran jut eszünkbe a videó megfigyelők mellett a riasztó szerelés is. Hiszen a pusztán mechanikus védelem már nem nyújthat kellő biztonságot. Talán, ezért is váltak egyre inkább keresetté az elektronikus védelmi rendszerek. Ezek közül is még mindig a legkeresettebb a riasztó szerelés. A választási lehetőség itt is elég tág, lehet helyi riasztásról, vagy 0-24 órás távfelügyeletes védelemről beszélni. Mindez könnyen biztosítható akár használatban lévő, vagy építés alatt álló ingatlannál. A riasztók terjedését, az egyre kedvezőbb árak és szélesebb termékpaletta tette mind kívánatosabbá.

Riasztó szerelés: mód egy szabadabb életre!

A riasztó szerelés nem csak érték tárgyaink biztonságát óvja, hanem egy nyugodtabb, kellemesebb életet is biztosít! Egy üzembe helyezett lakásriasztó mellett nincs olyan érzésünk, hogy otthonunkat börtönné alakítottuk, a nyílászárókra szerelt rácsok és biztonsági zárak miatt. Mindamellett, hogy már távolról is ellenőrizhetjük a védelmi rendszert. A modern technológiára épülő központok lehetőséget adnak arra, hogy akár egy applikáción keresztül mobiltelefon segítségével megnézzük a riasztó üzemállapotát. Amennyiben pedig szükséges távolról vezérelve ki és bekapcsolhatjuk, vagy csak részben élesíthetjük.

Amennyiben távfelügyeleti szolgáltatást is igénybe veszünk, a 0-24 órás felügyeletnek köszönhetően, riasztás esetén a helyszínre sem kell sietnünk. Ezen szolgáltatás igénybevétele esetén szerelés után a diszpécser riasztáskor a helyszínre küldi a távfelügyelet saját járőrt. Aki az illetéktelen behatolás észlelésekor már helyettünk intézkedhet a rendőrség értesítésével kapcsolatosan.

A riasztó szerelés kialakítására több módot is kínálnak a szolgáltatók. Ilyen szempontból igen népszerű az esztétikus és gyors kiépítést lehetővé tevő rádiós és hibrid riasztó szerelés. Ezek a riasztók nem csak gyors kiépítést biztosítanak, de ugyanolyan megbízható és üzemképes védelmet is nyújtanak, mint a vezetékes rendszerek. Ma már az összes nagy múltú és ismert világ márkák között találhatunk vezetékes és rádiós eszközöket is. Melyek a konkurencia harcnak köszönhetően kedvező áron elérhetőek.

Riasztó szerelés, ami nem csak megfizethető, de kifizetődő is!

A közbiztonság miatt mindenképp érdemes védelmi megoldásban gondolkodnia egy ingatlan tulajdonosnak. Nem beszélve arról, hogy nagyobb értékű személyes tárgyakat is helyezünk el otthonunkba, céges irodánkban. Melyek könnyen mozgathatóvá válnak a betörők számára. A használaton kívüli új építésű ingatlanok is egyre inkább célpontok lesznek. Hiszen gyakran már beköltözés előtt elhelyezésre/felszerelésre kerülnek a nagyobb értékű épületgépészeti eszközök: kazánok, radiátorok, cirkók. A riasztó szerelés ezért is nyújthat megtérülő befektetést!

A vagyonvédelmi cégek folyamatos és alkalmi akciókkal várják leendő ügyfeleiket. Így a szerelés ma már megfizethető áron elérhető az ingatlan tulajdonosok számára. Persze az egyedi igényekhez igazodva, különböző árakat kaphatunk egy átlagos és a magasabb kategóriás védelmi rendszer esetén.