Ha félti Ön is a tulajdonát, akkor érdemes kapcsolatba lépnie velünk, hiszen mi kifejezetten biztonságtechnikai eszközöknek a forgalmazásával és kiépítésével foglalkozunk.

Számos újdonságot is kínálunk ügyfeleink számára, melyeket megismerhet honlapunkon is: beltéri és kültéri IP 5MPX 4-3 kamerarendszerek. Az aktuális termékajánlatunkban megismerheti a MATRIX6 BSZ 6PIR típusú riasztó berendezést, melyet sokan keresnek. A legtöbb típus mozgásérzékelős riasztó, amely azonnal jelzi, ha nyílik az ajtó vagy valamilyen szokatlan mozgás tapasztalható az adott helyiségben. Nagyon modern berendezések ezek és már lehetőség van elérhető áron hozzájutni vezeték nélküli típusokhoz is.

Ha érdekli Önt is egy mozgásérzékelős riasztó, akkor keressen fel minket és mi egy árajánlat keretében bemutatjuk, hogy mennyibe kerülne a rendszer kiépítése. Ne csak Budapestről keressen minket, hiszen mindenhol végzünk munkát. A mozgásérzékelős riasztók mellett komplett kamera rendszerek is kínálunk az ügyfeleink számára. Ezek között már HD felbontással rendelkezőek is találhatóak. Cégünk elérhető áron kínálja a karbantartási és javítási munkáknak is az elvégzését. Családi házakat, raktárakat, üzleteket és irodaházakat is gyakran szoktunk ellátni biztonságtechnikai berendezéssel, így hozzánk nyugodtan fordulhat! A mozgásérzékelős riasztó használatát nagyon könnyen meg lehet tanulni, így attól nem kell félnie, hogy esetleg gondja akadna a beállítással.

Ha fél a betörésektől, akkor mi segítünk a problémáján! Vegye igénybe szolgáltatásunkat!