Kültéri kamerarendszerek


Parkoló figyelés AHD kamerarendszerrel

Ezeket a kamerákat kültéren használjuk, mert felépítésük lehetővé teszi, hogy az időjárási viszontagságoknak tökéletesen megfeleljen. Alkalmazhatjuk őket -20°C – +50°C fok közt.

A kamera lencséje előtti üveg a legzordabb téli hidegben sem fagy be, mert saját fűtéssel rendelkeznek. A nyári meleg ellen hűtéssel védi önmagát, így élettartamuk hosszabb. Több csoportra oszthatóak, ezek meghatározói legfőképp az alkalmazási területük.

Használjuk ipari objektumok, üzemek külső, esetekben belső megfigyelésére, bejáratok, kapuk eseményeinek figyelésére, de mára már az alacsony áruk miatt családi házaknál is előszeretettel alkalmazzák saját biztonságuk érdekében. Régebben egy átlagos család nem engedhette meg magának a kültéri kamerarendszert, de mára már megfizethetővé váltak ezek a rendszerek.

Külső megjelenésük a modern fejlődésnek köszönhetően már nagyon esztétikus, egy kisebb kameraházban is elfér a legjobb minőségű kameránk, melynek bizonyítéka a sok elégedett Ügyfél.

Box kamerák:

A box kamera egy teljesen önálló kameratest, melyhez további eszközök szükségesek, mint például a kamera objektíve, a kültéri ház és ahhoz tartozó fali konzol és az ebbe alkalmas hűtő-fűtő berendezés. Itt a Megrendelő igényei szerint alakítjuk ki a kamerát. Az objektív függ a belátandó terület nagyságától, a megfigyelt tárgy, épület, eszköz, személyek távolságától és a fényviszonyoktól. A kameraházak funkciójában ugyanazok, ott már az Ügyfél esztétikai igénye szabja meg a kamera külsejét.

Kompakt kamerák:

Ez a fajta kamera a legelterjedtebb, ami tartalmazza maga a kameraházat, a kamera elektronikáját, objektívet, melyek bizonyos típusoknál állíthatóak, az ehhez tartozó inframegvilágítást és a telepítéshez szükséges konzolt, csatlakozókat. A benne lévő modern elektronikának köszönhetően nappal gyönyörűen éles, színes képet kapunk, de amint a fényviszonyok megváltoztak és besötétedik, a rendszer automatikusan átkapcsolja magát fekete-fehér rendszerré és bekapcsolja az infraLED-eket. Így éjjel is tökéletesen értékelhető képet kapunk.

IP kamerák:

Ezek a megfigyelő eszközök szinte teljesen azonosak a kompakt kamerákkal, azzal a különbséggel, hogy a kép továbbítását egy hálózati, több csatlakozós kábelen végezzük, melynek jelei teljesen digitálisak már, ezáltal a kapott kép minősége megapixelekkel jobb. Az ilyen kameráknál az alkotott kép magasan jobb minőségű elődjeinél. Mára ezek a kamerák is a megfizethető kategóriába tartoznak, ezt bizonyítja az egyre több megrendelés és az Ügyfeleink teljes megelégedettsége a kapott képekkel.

PTZ, Speed dome kamerák:

Ilyen kamerákat láthatunk közterületeken, utak mentén, az autópályákon, melyet térfigyelésre alkalmaznak a legtöbb esetben. Ezek a kamerák a legmagasabb szintű kategóriába tartoznak, hiszen magában foglalják maga a kompakt, egyszerű kamerákat, vagy maga az IP kamerákat, de ezen felül saját magunk, vagy egy előre beállított program segítségével tudjuk mozgatni a benne lévő kameránkat, mellyel nem csak körbe tudunk nézni, hanem egy távolabbi pontra is rá tudunk közelíteni a beépített optikai zoom-nak köszönhetően. Így 360 fokos körben körbe tudunk nézni telepünkön, otthonunkban, nyaralónkban és a távolabbi eszközöket, tárgyakat, személyeket közvetlen közelről tudjuk megtekinteni.

Minden kültéri kameránk erős kivitelezésű házzal rendelkezik, így a rongálás esélye kicsi. Élettartalmuk kiemelkedően magas, nem kell attól tartaniuk Ügyfeleinknek, hogy a megvásárolt kamerarendszerük pár éven belül elromlik.

Elvünk az, hogy Ügyfeleinknek olyan rendszereket biztosítsunk, amelyek felülmúlják a saját elvárásaikat és egy olyan kamerarendszert adjunk át a kivitelezés végeztével, ami teljes elégedettséget nyújt Megrendelőink számára.


Kültéri kamerarendszer alkalmazása:

A kültéri kamerák felhasználhatósági területe hasonlóan a beltéri kamerákhoz szinte végtelen, ám itt is szeretnénk felsorolni pár olyan helyet, amit ügyfeleink a legtöbb esetben kérnek. Mi ezeket az igényeket maximálisan próbáljuk kielégíteni. Különleges esetekben vandál biztos kivitelezésű kamerákat szerelünk az esetleges károk elkerülése végett, illetve speciális igényeknél speed dóm forgó kamerákat.

Bejáratok személyfigyelés:
A kültéri kamerák megfelelő biztonságot nyújtanak, akár üzletek bejáratainak, akár irodaépületek, vagy társasházak bejáratainak megfigyelésére. Így bármilyen esemény bekövetkezésénél már előre képet kaphatunk arról a személyről, aki az ingatlanba történő belépés után bűncselekményt követ el, vagy bűncselekmény elkövetésére készül.

Parkoló figyelés:
Leginkább közösségi parkolók, irodaépülete, üzemcsarnokok parkolójának megfigyelésére alkalmazzák. Biztosítva ezzel, hogy akár hosszabb ideig magára hagyott autó tulajdonosának ne kelljen aggódni autója sértetlenségéért. Gyakran a parkolókban elkövetett autórongálások, ütközések, illetve cserbenhagyások kiderítésében is jelentős szerepe van az ilyen területen elhelyezett kameráknak. Illetve megtörtént káresemény esetén bizonyító ereje van a rögzített kameraképeknek.

Családi házak:
Egyre gyakrabban fordul elő, hogy magánszemélyek saját családi házuk, nyaralójuk kültéri védelmét szeretnék megoldani kültéri kamerák elhelyezésével. Így nyomon tudják követni az udvarban, kapuban történő mozgásokat, akár akkor is, mikor nem tartózkodnak otthonukban. Jellemzően ezek a kamerák variálható objektívvel vannak ellátva, így egy területen elhelyezett kamerák különböző távolságokat és szögeket tudnak megfigyelni függetlenül egymástól. Gyakran ezek a kamerarendszerek már megjelenésükkel is elriasztják az illetéktelen látogatókat.

Töltőállomások, üzemanyagkutak:
A töltőállomások területén elhelyezett kültéri kameráknak igen fontos szerepük lehet, mint egy esetleges rossz üzemanyag tankolásánál, mint az elhajtásos bűncselekmény elkövetésének bizonyítási eljárásánál. Gyakran ezeken a területeken speciális nagy méretű objektívvel ellátott kamerák kerülnek felszerelésre miáltal a személygépjárművek rendszáma későbbi visszatekintés alkalmával is pontosan és részletesen olvasható.

Teherforgalom figyelés:
Nagyobb iparterületek átmenő teherforgalmának a megfigyelésére alkalmas kültéri kamerarendszerek kiépítését is tudjuk biztosítani. Jellemzően nagylátószöggel rendelkező éjjellátó kamerák kerülnek ilyen esetekben felszerelésre, hogy minél nagyobb területet lehessen egy kamerával megfigyelni, illetve az éjszakai felvételek is kiértékelhetőek legyenek. Elhelyezésük kapubejáró és rakodó terület környékén történik.


Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.