Rejtett kamerarendszerek

Beltéri kamera irodában

Vannak bizonyos esetek, amikor Megrendelőink kénytelenek olyan kamerákat választani, melyek nem látszanak, rejtve vannak. Ilyen esetek például egy olyan alkalmazott megfigyelése, aki több esetben is gyanús lett, esetleg sikkaszt és tetten akarjuk érni. Vannak olyan esetek, amikor a rejtettség lényege csupán az, hogy egy étterem, vagy egy kávézó területén belül nem akarja a Megrendelő, hogy kellemetlenül érezzék magukat a vendégei, ezért rejtett kamerákat alkalmaz.

Sokoldalú kihasználhatósága miatt kedveltek Ügyfeleink körében ezek az eszközök.
Alkalmazásuknak csak a Megrendelőink fantáziája szabhat határt.

Több fajtája létezik ezen kameráknak

  • füstérzékelőbe rejtett kamera
  • mozgásérzékelőbe rejtett kamera
  • tűoptikával rendelkező tokozott mini kamera
  • tükör mögé rejtett kamera (bolti tükör)

A tűoptikás kamera egy univerzális megoldás, mivel kis mérete miatt bármibe bele lehet rejteni feltűnés nélkül, legyen az egy lambéria mögött, dobozban elhelyezve, virágok közé elrejtve.
Elhelyezése lehet bárhol, csupán két dolgot kell biztosítani, ami a megfelelő működéshez szükséges, mégpedig a kamera rögzítése az adott tárgy mögött, vagy közvetlenül benne és a tűoptika kiláthatósága.

A tükör kamera egy olyan rejtett eszköz, amit főleg üzletekben, közértekben alkalmaznak.
Egy bevásárlás során már biztosan láttunk olyan tükröket egy boltban, ami egy sarokba volt felhelyezve, hogy a pénztáros ebben lássa, mi is történik egy másik sorban. A tükör kamera ugyanezt a funkciót látja el, azzal a különbséggel, hogy a tükör mögött egy kamera rögzíti az eseményeket.
Tökéletes megoldás kisebb boltok, közértek, üzletek megfigyelésére.

Rejtett kamerák alkalmazása kültéren

A rejtett kamerák felépítésük miatt beltéren alkalmazhatók, kivételt képez ez alól a tokozott tűoptikás kamera, melyet ha vízhatlan dobozba teszünk (pl.: villanyszerelési kötődoboz), akkor kültéren is használható.

Fontos viszont megjegyeznünk, hogy a rejtett kamerák alkalmazása is szabályokkal jár.
A legfontosabb, hogy törvényben van megkövetelve, mi az, ami kamerával megfigyelhető, személyiségi jogokat nem sértve, mint például mosdók, öltözők…

Kis méretük ellenére is szép, színes, értékelhető képet kapunk, mely bizonyítékként is tud szolgálni a későbbiekben. Ezt biztosítja a digitális rögzítő által generált vízjel, mely a felvétel eredetiségét igazolja. Ez a funkció minden általunk szerelt kamerarendszerben megtalálható.

Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.