Ha már túl van a nagy lakásfelújításon, de mégis szeretné valamilyen biztonságtechnikai megoldással ellátni az otthonát, akkor válassza cégünket! Gyors kivitelezéssel végezzük el a vezeték nélküli riasztó rendszerek teljes kiépítését, melyet egyre több ügyfelünk választ, hiszen mára elérhető áron vehető igénybe.

Vezeték nélküli riasztó

Esztétikailag talán az egyik legelőnyösebb megoldás, hiszen nincsen szükség semmilyen kábelezésre. Így érintetlen marad a fal és az álmennyezet. A vezeték nélküli riasztó ilyen jellegű pozitív tulajdonságainak köszönhetően egyre több otthonban és üzleti helyiségben megtalálható. Cégünk minden évben egyre többet épít be az ilyen típusú riasztókból.

Az általunk forgalmazott típusok elemekkel működnek, melyeknek az élettartama jellemzően egy-két év szokott lenni. Ezt követően szakembereink elvégzik a szükséges cserét.

Cégünk a kiépített vezeték nélküli riasztó rendszernek a teljes karbantartását is vállalja. Bárhol legyen is az országban, mi mindenhol felvesszünk a rendelést és elvégezzük a munkát. Az általunk telepített biztonsági rendszerekhez garanciát is nyújtunk.

Ha szeretne megfelelő védelmet nyújtani otthona számára, akkor a riasztók mellé távfelügyeleti rendszer kapcsolása is szükséges.

Cégünk nagyon kedvező árakon végzi a vezetékes és a vezeték nélküli riasztóknak a telepítését és az esetleges javítását is. Kérjen szakmai tanácsokat, majd árajánlatot a kívánt biztonsági rendszer kialakítására vonatkozólag! Cégünk szakemberei minden különleges elvárásnak eleget tudnak tenni a riasztók és kamerák kiépítése terén.