1200 TV soros kamera, az analóg kamerák csúcsterméke megérkezett!

Az IP és HD technológiás kamerák megjelenésével sem szabad az analóg kamerás megfigyelőrendszereket teljes mértékben leírni. Hiszen annak ellenére, hogy ezek a rendszerek nem rendelkeznek FULL-HD felbontással, a technikai fejlesztéseket itt sem hagyták abba a gyártók és tovább folytak a minőségbeli javítások.

Ma már a még pár éve nagy számban kiépítésre kerülő 500-700 TV sorral rendelkező kamerák valóban elavultnak számítanak, helyettük a 800-1000 TV sorral rendelkező kamerák kerültek kiépítésre. Ám megérkezett az analóg kamerák csúcskategóriás terméke, a megapixel felbontással rendelkező 1200 TV soros kültéri-, beltéri kamera.

Amiért csúcsmegoldásnak számít a legújabb 1200 TV soros analóg kamera!

Tökéletesen színhű képek: az automata infra szűrőnek köszönhetően valósághű színek láthatóak a kamera által megfigyelt élő és rögzített képeknél is. A kék valóban kék, a zöld zöld és a piros is tökéletesen piros.

Éles kontúrok, részletgazdag felvételek: Az 1200 TV sornak köszönhetően már részletgazdag képeket tekinthetünk meg 1,4 Mpixeles HD felbontással. Az élek sem pixelesednek el, miáltal a felismerhetőség lényegesen könnyebb, mint az 500-700 TV sor felbontású kamerák esetén.

Kiváló éjszakai képminőség: A beépített 72 db infraledeknek köszönhetően már az éjszakai megfigyelés sem jelent problémát, hiszen az infraledek 60m távolságig megvilágítják az objektív előtti területet, ezáltal külön segédfény nélkül is kiválóan alkalmas a kamera éjszakai megfigyelésre. A 3D-DNR technológiának köszönhetően pedig az éjszakai képek sem szemcsésednek, így akár rossz fényviszonyok mellett is tiszta és pontos képeket nyújt a kamera.

Állítható távolság és szélesség: A varifokális objektívnek köszönhetően szabadon választhatjuk meg a kameránál, hogy egy távolabbi pontot figyeljünk meg tökéletes részletességgel, vagy esetleg egy közelebb lévő területet. Telepítés alkalmával kézzel beállítható az objektív fókusztávolsága, így nincs szükség különböző optikájú kamerákra egyetlen rendszeren belül. Illetve igény esetén rugalmasan kezelhetőek az esetleges változások.

Felismerhető kép akár ellenfényben is: A kamera rendelkezik BLC szűrővel, mely lehetővé teszi, hogy erős háttérfény esetén is felismerhető képeket kapjunk egy-egy megfigyelt tárgyról. Ezért tökéletes megoldást nyújt bejáratok megfigyelésére, vagy kültéren nappal szembeni megfigyelésre, esetleges rendszám figyelésre.