Egy olyan cég, amely egy nagyobb irodaházzal rendelkezik, ott szükség van a megfelelő biztonságtechnikai rendszer kiépítésére. A vállalatok nagy hangsúlyt fektetnek a különféle biztonsági megoldások megvalósítására. A nagyobb intézmények, cégek és pénzintézetek esetében a rejtett kamera rendszerek a legelterjedtebbek. Cégünk szakemberei vállalják a teljes rendszer megtervezését, kiépítését, karbantartását és a hibajavítását is.

Nem csak Budapesten dolgozunk, hanem az egész országban, így bárhonnan kereshet minket, ha szeretne riasztó kamera vagy beléptető rendszereket telepíteni. Szakembereink a legnagyobb odafigyeléssel dolgoznak és mindig figyelnek az ügyfél egyedi igényeire. Cégünk modern megoldásokat alkalmaz, így a rejtett kamera rendszereken túl a vezeték nélküli riasztók kiépítését is vállaljuk, amely mára mindenki számára elérhető áron szerezhető be.

Rejtett kamera

Ha valaki a legnagyobb fokú védelmet szeretne biztosítani az adott objektumnak, amely lehet egy családi ház vagy éppen egy céges telephely, akkor javasoljuk, hogy telepítésre kerüljön beltéri rejtett kamera, beléptető rendszer kamerával és riasztó is. Fontos, hogy ez utóbbi rá legyen kapcsolva egy távfelügyeleti rendszerre, hogy riasztáskor rögtön értesítve legyen a felettes hatóság is. A rejtett kamera esetében lényeges, hogy az ne csak nappal, hanem éjjel is látható képet készítsen.

Vegye fel a kapcsolatot cégünkkel és kérjen szakmai tanácsokat, majd egy előzetes árajánlatot, amely ha megfelel, akkor kezdődhet is a megrendelt rendszernek a telepítése.