Manapság már cégünket nem csak az üzleti szférából keresik meg, hogy építsünk ki megfelelő biztonsági rendszert. Egyre több magánszemély is felkeresi szakembereinket, hogy egy családi házat korszerű biztonsági rendszerrel lássunk el.

Kamera rendszerek

Az ügyfeleink számára, akik otthonukat szeretnék védeni, a legtöbb esetben a kamera rendszereket szoktuk javasolni, melyek telepítési költsége attól függ, hogy milyen típus került megrendelésre.
Minden esetben csak színes felvételt készítő kamerákkal dolgozunk, melyek nem csak nappali fényben, hanem éjjel is megfelelő képet készítenek. Az általunk telepített kamera rendszerek akár több hónapra visszamenőlegesen is visszanézhető videókat készítenek, melyeket akár másodpercre pontosan is meg lehet tekinteni. Lényeges tudnivaló, hogy csak olyan kamerákat alkalmazunk, melyek felvételt kizárólag abban az esetben rögzítenek, ha az adott helyen valamilyen mozgás érzékelhető.

Cégünk kínálatában a kamera rendszerek két fő típusra bonthatóak. Végezzük kültéri és beltéri típusoknak a telepítését is. Kínálatunkban megtalálhatóak a rejtett kamerák is, melyek olyan profi technikával történnek kialakításra, hogy azok helyét még egy ebben jártas szakember sem tudja felfedezni.

A kültéri típusok esetében szakembereink mindig a nagy felbontású és messzire is ellátó kamerákat javasolják. Az időjárásnak mindegyik fajta nagyszerűen ellenáll.

Keresse fel a cégünket és kérjen egy előzetes árajánlatot arról, hogy az adott paraméterek figyelembe vételével mennyibe kerülne a megfelelő biztonságtechnikai, riasztó vagy kamera rendszerek kiépítése!