Beltéri és kültéri biztonsági kamera szett

Sokan keresik fel cégünket, hogy lássuk el otthonukat, boltjukat vagy cégüket olyan biztonságtechnikai rendszerrel, amely garantáltan távol tartja a betörőket.

Számos lehetőséget kínálunk, melyek közül most megismerkedhet a biztonsági kamera szettekkel. Beltéri és kültéri egységek közül is lehet válogatni. Az IP kamerák nagyon népszerűek, mert ezek nagy felbontású képet készítenek. Még a rendszám is felismerhető az adott felvételen. Fel van tüntetve az adott termék mellett, hogy az hány terület figyelésére alkalmas, milyen felbontással rendelkezik a készített felvétel, milyen szerelvények tartoznak hozzá és az ár tartalmazza-e a kivitelezési munkadíjat.

A biztonsági kamera szett termék kategóriában sok típus közül lehet választani. Az árat a készített kép minősége és a megfigyelt területek száma befolyásolja a leginkább. Szakembereink a munka kivitelezése előtt megtekintik az adott területet, hiszen így lehet pontosan megtervezni, hogy melyik kamera hova kerüljön. Fontos, hogy az adott objektum teljes területe megfigyelés alatt legyen. A biztonsági kamera szett mellett megismerheti a riasztónkat is. Szoktuk javasolni, hogy ez a kettő berendezés legyen párosítva, illetve érdemes még távfelügyelettel is ellátni, hiszen ilyenkor, ha riasztás történik, azt egy központban is látják és azonnal megérkezik a helyszínre az értesített hatóság.

Ha biztonságban szeretné tudni értékeit, tulajdonát, akkor ne habozzon, hanem keressen meg minket és mi bemutatjuk a rendelkezésre álló biztonságtechnikai megoldásokat.