Beléptető rendszer ár kedvező feltételekkel

A vagyonvédelemben egyre inkább keresett megoldás lett az úgynevezett elektronikus ajtónálló, azaz a beléptető rendszer. Ami nem csak a cégek és irodák kedvelt magasabb fokú védelmét szolgálhatja, hanem mind több magáningatlannál is találhatunk akár kártyás, akár kódos kivitelben egyszerű és gyors kiépítésű rendszereket. Tehát elmondhatjuk, hogy a beléptető rendszer ár ma már egyre inkább kedvező konstrukciókkal elérhető bármilyen ingatlan bejutási és átjárási védelmének kialakítására.

Beléptető rendszer ár alakulása hazánkban

A vagyonvédelmi megoldások bővülésével napjainkra igen kedvező árakon alakíthatunk már ki biztonsági rendszereket ingatlanunk védelmére. Ezzel a bővüléssel együtt, nem csak a megoldási módok száma növekedett, hanem a felhasználható eszközöké is. Pár évvel ezelőtt még csak pár gyártó terméke volt elérhető, azon belül is egy-két termékcsalád. Azonban napjainkra, mind a gyártók száma, mint pedig a biztonsági rendszerek fajtája és típusa szélesebb tárházzal áll rendelkezésre a végfelhasználók és a kiskereskedők számára. A beléptető rendszer ár hasonlóan, mint az egyéb biztonsági megoldásoké jelentős csökkenésen ment át az utóbbi években.

Mivel több gyártó védelmi rendszere került be Magyarországra, így a beléptető rendszer ár esetén is kialakult egy egészséges versenyhelyzet a termékek között. Természetesen még így is megtalálhatóak tetemes különbségek, hiszen van aki a felsőbb prémium kategóriás biztonsági rendszerekre specializálódott, míg mások az alacsonyabb, de megbízható termékek gyártására fektetnek nagyobb hangsúlyt. Találhatunk még a kereskedelemben az alacsonyabb kategóriában is olcsó hipermarket rendszereket, azonban ez a kecsegtető beléptető rendszer ár már nem biztos, hogy a megfelelő védelmi szintet fogja ellátni ingatlanunkban.

Beléptető rendszer ár befolyásoló tényezői

Természetesen, ahogyan azt már az előzőekben is megemlítettük a beléptető rendszer ár függ a termék tudásától és minőségétől is, de ezen felül még vannak egyéb befolyásoló tényezők is.

Egy alap ki-be jutást biztosító kaputelefonos, vagy offline védelmi megoldás esetén egy olcsóbb rendszer is elegendő lehet, mely az alaptudásánál fogva el tudja látni azt a feladatot, amit a végfelhasználó elvár. Ezzel szemben az ipari felhasználású beléptető rendszer ár már lényegesen magasabb összeget fog képviselni, mivel a teljes védelmi megoldás egy összetett, több feladatot ellátó (ki-,be léptetés, zárt csoportok kezelése, bérszámfejtés, munkaidő nyilvántartás, személy és gépjármű felismerés) biztonsági rendszer kell, hogy legyen

A másik beléptető rendszer ár befolyásoló tényező lehet még a komplett védelmi megoldás kialakításához szükséges eszközök darabszáma, nagysága. Míg a családi háznál elegendő lehet a külső bejáratok lezárásának megoldása, addig egy iroda épület esetén, minden irodahelyiséget szükséges lehet külön kezelni.