Mi mindenre jó egy proxykártyás beléptetés (beléptető kártya)

Bárkivel előfordulhat, hogy ép a bejárathoz megérkezve sürgősen szüksége lenne arra az egy bizonyos megfelelő kulcsra! De a sok-sok kulcs közül (kapu, bejárati ajtó, nyaraló, autó, munkahely, stb.) hirtelen pont azt az egyet nem találjuk. Ilyen esetekre nyújt tökéletes megoldást a beléptető rendszer és a hozzá kapcsolható proxykártya. Ezekkel az eszközökkel gond nélkül pótolhatjuk hatalmas kulcscsomóinkat és elkerülhetjük a bosszantó keresgélést.

A proxykártyás rendszerek nem csak kulcsaink helyettesítésére alkalmasak, hanem beléptető rendszerek kiépítése esetén munkaidő nyilvántartáskén, személy azonosításként is funkcionálhatnak, valamint riasztó rendszerek esetén az egyszerű és gyors ki-be élesítési módot tudjuk elvégezni egy proxykártyával.

Beléptető rendszerek esetén nem csak a bonyolult hálózati lehetőségek igénybevételénél érdemes kártyás belépést használni, hanem az egyszerűbb önálló vezérlésként működő ajtó, kapu, sorompó, elektromos zár nyitására is gyakran használják a kártyás belépést.

A bonyolultabb hálózati funkciókkal ellátott beléptetők esetében lehetőség van munkaidő nyilvántartásra, alkalmazottainak ellenőrzésére, hogy ki – mikor – hol tartózkodik, vagy tartózkodott. Meghatározható akár az is, hogy ki – melyik helységbe juthat be, és a bejutások számának limitálására is lehetőség van.

Nem csak kóddal, vagy kártyával működhet egy beléptető rendszer. Lehetősége van arra is, hogy amennyiben kamerás megfigyelő rendszerrel összekötve használjuk, egy speciális szoftver használata esetén akár az autó rendszámának leolvasásával a beléptető rendszer automatikusan nyisson sorompót, vagy kaput, illetve a rendszeren belül rögzítse a ki és behajtás időpontjait.

A beléptető rendszerek sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően megkönnyítheti a mindennap adminisztrációt, mellyel időt s pénzt spórolhatunk. Biztonsági rendszerként is igen magas fokozatot biztosít. Amennyiben bárki megpróbálja szabotálni, vagy megrongálni a rendszer automatikusan lezárja magát, így nem engedi, hogy illetéktelenek be jussanak ingatlanába, objektumába. Amennyiben riasztó rendszerrel együtt használják lehetőség van arra, hogy a rendszer riasztást generál és a jelzést továbbítja a megadott távfelügyelet felé, akik azonnal reagálnak és a szükséges intézkedést végrehajtják, értesítik Önt, vagy az Ön által megbízott személyt, illetve a helyszínre küldi a járőrt.

Hálózati beléptetőknél sok olyan funkciót tudunk biztosítani, ami előtte rengeteg adminisztrációval, papírmunkával járt, így időt takaríthatunk meg és elkerülhetjük azokat az emberi tévedéseket is, ami nem kevés fejtörést okozott a későbbiek folyamán.

Mindenre van megoldás, keresse bizalommal az Alarmdirect Kft. -t, ahol a problémára megoldást kínálunk. Tekintse meg oldalunkat, és kérje ingyenes árajánlatunkat.