A biztonságtechnikai megoldások között a legnépszerűbbnek a riasztók felszerelése számít. Még tovább tudja növeli otthonának, céges telephelyének a védelmét egy kamera rendszer telepítésével, amely egész nap rögzít mindent és mindenkit, aki belépett az adott objektumba. Forgalmazunk kültéri és beltéri kamerákat is, melyek éjszaka is legalább olyan jól kivehető felvételt készítenek, mint nappal.

Kamera rendszer

A beltéri kamera rendszereket irodákban, bankokban szokták a leggyakrabban használni. Így mindig lehet követni, hogy éppen ki lépett be az adott helyiségbe. A rögzített felvételeket mindig vissza tudja nézni, ha valamilyen káresemény okát, elkövetőjét szeretné kideríteni. A kültéri kamera rendszerek céges telephelyek, gyárak bejáratánál vagy akár családi házaknál is alkalmazhatóak. Egyre többen kérik cégünktől a riasztó mellé otthonuk biztosítása érdekében a kamerák felszerelését is, hiszen így láthatóvá válik, hogy mi miatt jelzett a rendszer.

Cégünk szakemberei a kamera rendszereknek a telepítését az Ön egyedi igényeihez igazodva végzik el. A legmagasabb fokú védelmet tudja nyújtani irodája vagy otthona számára, ha igénybe veszi a szolgáltatásunkat.

Távfelügyeleti rendszerrel is rendelkezünk, így ha bejelez a riasztó, akkor a rendőrség vagy a tűzoltóság a lehető leghamarabb kiérkezik a helyszínre. Kérjen tőlünk árajánlatot és szakmai tanácsokat, hogy az adott objektum esetén milyen biztonsági rendszer kiépítése lenne a leginkább indokolt! Szakembereink az egész országban dolgoznak, így a távolság nem jelenthet akadályt.