Lakásriasztóval otthona biztonsága érdekében!

Gondolkozott már Ön is azon, hogy valamilyen módon védeni kellene az otthonát, arra az esetre, ha nem tartózkodik otthon és valaki megpróbálna ilyenkor betörni? Keresse fel cégünket és mi beszereljük a vezetékes vagy vezeték nélküli lakásriasztó rendszert, amely a lehető legnagyobb fokú védelmet nyújtja otthona számára.

Főként Budapesten tevékenykedünk, de bárhonnan, az egész ország területéről fordulhat hozzánk. Mindig olyan megoldást kínálunk a lakásriasztó beszerelésére, amely Önnek megfelel az ár és az általa nyújtott biztonságtechnikai megoldás tekintetében is. A vezetékes riasztó rendszereket általában nagyobb felújítások előtt javasoljuk, de ha ezen már túl van, akkor is lehetőség van a padláson vagy esetleg kábelcsatornákban elvezetni a kábeleket.

Lakásriasztó

Cégünk vállalja vezeték nélküli lakásriasztók beszerelését is. Ezen megoldásnak az előnye, hogy gyorsan telepíthetőek és egyszerűen megoldott a bővíthetőség is. Régebben még magas árakon tudtuk csak kínálni a rádiós riasztó megoldásokat, azonban ma már elérhető bárki számára. A rendszer működése elemek segítségével történik. Ezek általában egy-két évig szokták csere nélkül bírni.

Ha szeretne Ön is otthonában vezetékes vagy vezeték nélküli lakásriasztó rendszert telepíttetni, akkor mindenképpen javaslom, hogy keresse fel cégünket! Szakembereink vállalják az esetleg hibaelhárítást és a karbantartási munkák elvégzését is. Kérhet tőlünk szakmai tanácsot is, ha nem tudja, melyik biztonságtechnikai megoldás lenne a legoptimálisabb választás.