Kamera és riasztórendszerek beüzemelése

Cégek és magánszemélyek is egyre nagyobb összegeket fordítanak biztonságtechnikai megoldásokra. Ezen a honlapon keresheti fel cégünket, amely többek között vezetékes és vezeték nélküli riasztórendszerek kiépítésével foglalkozik. Ez az egyik leginkább alkalmazott megoldás arra, ha valaki szeretné biztonságban tudni otthonát.

A riasztót rá tudjuk kapcsolni egy távfelügyeleti rendszerre is, amely egy esetleges behatolás esetén azonnal jelzést küld a központba, ahol a diszpécser azonnal értesíti az érintett szervet: rendőrséget vagy tűzoltóságot.

Riasztórendszer

A riasztórendszerrel nem csak a mozgás érzékelhető. Tűz megelőzésére is használhatja, hiszen az adott típus képes érzékelni a füstöt is.

Cégünktől igényelheti kamera rendszereknek a beüzemelését is. Ezzel folyamatosan nyomon tudja követni, hogy éppen ki tartózkodik az adott épületben. Ennek a biztonságtechnikai megoldásnak bankok, benzinkutak, áruházak és nagyobb cégek esetében van leginkább jelentősége. Sokan azonban magánszemélyek is fel szokták keresni cégünket, hogy lássuk el kamerával családi házuk környékét.

Ha szeretné elkerülni az esetleges betörést otthonában, akkor kérjünk tőlünk árajánlatot a riasztórendszer kiépítésével kapcsolatosan! A beüzemelést követően is nyugodtan fordulhat hozzánk, ha esetleg karbantartási vagy hibaelhárítási szolgáltatásra van szüksége. Számunkra fontos, hogy Ön teljesen meg legyen elégedve, hiszen ez a legjobb referencia, ha szeretnénk új ügyfeleket szerezni.

Lépjen be a honlapunkra és vegye fel velünk a kapcsolatot, ha felkeltették az érdeklődését a kamera és a riasztórendszerek!