Manapság a biztonságtechnika kapcsán nem csupán a riasztó rendszerek kiépítésére és azok használatára, hanem a távfelügyeletre is kell gondolnunk!

A távfelügyelet ugyanis olyan lehetőséget kínál, amely jócskán hozzájárul a még tökéletesebb biztonság kialakításához. A távfelügyelet lényegében a biztonsági rendszerek által küldött jelzések felügyeletére utal. A vagyonvédelmi berendezések riasztásainak felügyelete így nap 24 órában elérhető, s a riasztásokat a távfelügyeleti központ fogadja és dolgozza fel. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy a távfelügyelet nem korlátozódik le csupán a riasztórendszerekre. Távoli felügyelettel a liftek, tűzjelző berendezések, kamerarendszerek, gépjárművek és egyéb segélykérő rendszerek is könnyedén megfigyelhetőek. Ez a megoldás gyors és hatékony lehetőséget kínál a betörések során, de természetesen tűzkárok és egyéb vészhelyzetek esetén is. A riasztásra a járőrszolgálat kivonul, s feltárja a riasztást kiváltó okokat, ugyanakkor elvégez minden biztonsági intézkedést és jegyzőkönyvet készít.

A távfelügyelet legnagyobb pozitívuma a közvetlen beavatkozás lehetősége, ugyanis e-nélkül a betörések és egyéb vészhelyzetek nagyobb eséllyel végződnének az ingatlantulajdonosok kárára. Amennyiben tehát egy komplex és univerzális biztonságtechnikai megoldást keres a riasztó és kamerarendszerek mellett, ajánljuk, hogy vegye igénybe a távoli felügyeletet és használja ki a benne rejlő lehetőségeket!

További információkat a weboldalunkon talál! Keressen minket bizalommal!