Aki már kicsit is foglalkozott a különféle riasztókkal és biztonságtechnikai megoldásokkal, az nagy valószínűséggel a Paradox riasztó rendszerekről is hallott, ugyanis ez a megoldás hazánkban a legelterjedtebbek közé sorolható.

Természetesen ez nem csak hazánkra igaz, mivel a kanadai gyártó világszerte ismert, s minőségi termékeit szinte mindenhol használják, szerte a világban! A Paradox riasztó rendszerek pillanatnyilag több mint száz országban vannak jelen, s hatékonyan biztosítják a megfelelő védelmet a nap 24 órájában. A cég az állandó fejlesztéseiről és újításairól is híres, így több korszerű megoldás is hozzá köthető. A megbízhatóság tehát nem kérdéses, ha Paradox riasztókról van szó, azonban az egyszerű kezelhetőség is fontos tényező! A Paradox riasztók, amellett, hogy egyszerűen kezelhetők, a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek, így a feladatukat maradéktalanul és tökéletesen ellátják. Jól bizonyítja ezt a CE és MABISZ minősítés is.

Fontos továbbá tudni, hogy a Paradox riasztó rendszerek távfelügyeletre is könnyedén csatlakoztathatók, s vezetéknélküli megoldásokat is kínálnak. Ezekben a rendszerekben mindent megtalálhatunk, ami egy mai, modern riasztó rendszerben nélkülözhetetlen. Ilyen a kisállatvédelem, vagy épp a vakriasztásoktól mentes felügyelet, ami alapkövetelménynek számít a minőségi rendszerek esetén. Ha további információkra is szüksége van a Paradox riasztó rendszerekkel kapcsolatban, ne habozzon!

Böngésszen a weboldalunkon, kérdések esetén pedig forduljon hozzánk bizalommal!