Kivonuló járőrszolgálat

Kivonuló járőr szolgálatban

Kivonuló járőr szolgálatbanA riasztórendszerekhez kapcsolódó 0-24 órás távfelügyeletnél nem csak az alap szolgáltatást érdemes figyelembe venni és megemlíteni. Kiegészítő szolgáltatásokkal fokozhatjuk a biztonsági szintet, illetve az ingatlanunk és ingóságunk megóvásának mértékét.

A kivonuló járőrszolgáltatással együtt igénybe vett távfelügyelet esetén, ugyanúgy mint az értesítésnél a nap 24 órájában fogadja a központ a riasztórendszer jelzéseit. A szolgáltatásnál az ügyeletes diszpécser a jelzésnek megfelelően haladéktalanul értesíti a tulajdonost, vagy általa megjelölt személyeket. Valamint betörés jelzés érkezésekor annak megfelelően intézkedik a járőr helyszínre küldéséről.

Kivonulásos távfelügyelet árak érdeklik?

Amit a kivonuló járőrszolgálattal egybekötött távfelügyeletnél biztosan kapunk:

 • 24 órás felügyelet

  24 órás teljes körű állandó felügyelet, betörésjelzés esetén az ügyfél rendelkezése alapján helyszínre indított járőrrel, meghatározott időlimites kiszállással.

 • Kedvezmény

  Új rendszer esetén kedvezményes kiépítési költség a riasztórendszer árából.

 • Ingyenes felcsatlakozás

  Meglévő helyi riasztórendszer esetén havidíj kedvezmény, ingyenes felcsatlakozással.

 • Gyors intézkedés

  Azonnali telefonos értesítés a központba beérkező minden jelzés alkalmával. Betörés jelzés esetén kivonuló járőrszolgálat helyszínre történő kiszállásával.

 • Ingyen GSM/GPRS

  GSM/GPRS modul (díjtalan kihelyezés) a riasztórendszer átjelzéseinek biztosítására.

 • Intézkedési sorrend

  Ha az első értesítendő nem elérhető, akkor a sorrendben megadott következő ügyfelet értesítik. Így nem fordulhat elő, hogy senki sem, vagy csak későn értesül a riasztórendszer állapotváltozásáról.

Kivonulási intézkedés rend:

 • Helyszíni szemle

  A járőr helyszínre történő érkezése alkalmával köteles meggyőződni a riasztás valódiságáról, illetve lehetőség szerint annak okáról. Az ingatlan körbejárásával felméri a nyílászárók, szirénák, és egyéb veszélyeztetettebb pontok állapotát. Erről képi és írásos jegyzőkönyvet dokumentál.

 • Nincs esemény

  Amennyiben az objektumot sértetlennek találja, a tulajdonos kérésére legfeljebb 1 órát várakozik a helyszínen. A tulajdonos, vagy az általa megbízott személy megérkezéséig. Egy újabb riasztás esetén a diszpécser átirányíthatja a másik helyszínre a járőrt, de erről a Megrendelőt értesítik.

 • Valós esemény

  Valós esemény, vagy behatolás alkalmával a járőr a rendőrhatósági szerv kiérkezéséig megpróbálja visszatartani az elkövetőt. Valamint a megrendelő helyszínre érkezéséig biztosítja a területet.

 • Pánik

  Kényszerített nyitás vagy támadás jelzés esetén a járőr először igyekszik meggyőződni a riasztás valódiságáról. Ebben az esetben diszkréten intézkedik, óvatosan közelíti meg a helyszínt. A védett személyek biztonságát szem előtt tartva, a lehetőségeihez mérten beavatkozik, melyről a járőrtárs azonnal megkezdi a videofelvétel készítését.

 • Jegyzőkönyv

  A kivonulásról minden esetben jegyzőkönyv készül! Amennyiben a helyszínen tartózkodik a megrendelő vagy arra jogosult személy írásos dokumentumot kap a kivonuláson tapasztaltakról.
  Előfordulhat, hogy az ingatlan körbejárása vagy megközelítése csak zárt kapun keresztül valósítható meg. Ilyenkor érdemes a távfelügyeletnek biztosítani a bejutáshoz szükséges kulcsokat, melyet a szolgáltató fokozott biztonsággal tárol!

Amennyiben az ingatlan körbejárása vagy megközelítése csak zárt kapun keresztül valósítható meg, érdemes a távfelügyeletnek biztosítani a bejutáshoz szükséges kulcsokat, melyet a szolgáltató fokozott biztonsággal tárol!

Kivonulás

Kivonuló járőrszolgálat intézkedik

Járőrszolgálat

Kivonuló járőrök

Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.