Samsung kamera elképesztő tulajdonságokkal

A biztonságtechnikai megfigyelőrendszerek között már több gyártó eszközeit is megtalálhatjuk, csakúgy mint a riasztórendszerek esetén. A Samsung kamera eszközök legalább olyan elismerésnek örvendenek a vásárlók körében, mint a gyártó egyéb termékei, lásd mobiltelefon, televíziók és más szórakoztató elektronikai termékek. Ma már a vagyonvédelem területén számos gyártó próbál teret hódítani magának, így a felhasználók számára bőséges kínálat áll rendelkezésre. Találhatunk a kereskedelmi forgalomban alsó, közép és felső kategóriás termékeket különböző árfekvésekben.

Samsung kamera a prémium igényeket kiszolgáló megfigyelő

A Samsung gyár 1938-as alapítása óta törekszik a minőségi termékek előállítására, nincs ez másként a vagyonvédelemben alkalmazott Samsung kamera eszközökkel sem. Hasonlóan más neves gyártók termékeihez, mint Hikvision, Techson, Panasonic, Sony, a Samsung kamera is egy prémium kategóriát képvisel a vagyonvédelmi megfigyelőrendszerek között.

Sokan láthattunk már akár a médiában, vagy az interneten olyan biztonsági kamerás felvételeket, ahol annyira rossz minőségben készültek a felvételek, hogy már az is nehezen állapítható meg valójában férfi, vagy nő látható a rögzített képen. Ezek a biztonsági rendszerek az alacsony árfekvésük miatt kerülnek a legtöbbször kiépítésre.

Ha fontos a jó képminőség és az elkövetett bűncselekmények felderíthetősége nem szabad ilyen szintű árbeli kompromisszumot kötnünk. Számos repülőtéren és közintézménynél, valamint már sok magáningatlannál is láthatunk olyan biztonsági megfigyelőrendszereket, melyek egy tökéletes HD, Full-HD minőségű képet nyújtanak nem csak élőkép betekintésénél, hanem akár rögzített kép visszanézésénél is. Ilyen a Samsung kamera is, mely nem csak nappal nyújt az ingatlan tulajdonosának tökéletes megfigyelést, hanem éjjel is. Nem beszélve arról, hogy a Samsung kamera rendszereknél számos olyan újítás található, melyet kifejezetten a gyártó fejlesztett és alkalmazott először a vagyonvédelem területén.

Samsung kamera fejlesztések

  • SENS-UP: Ejjellátó kameráknál alkalmazott extra fényérzékenység, mely biztosítja, hogy akár teljes sötétségben is, plusz megvilágítás nélkül tökéletesen értékelhető világos képet kapjunk.
  • W-IV DSP: Ez a Samsung kamera fejlesztés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellentétben más éjjellátó kamerákkal, éjjel is színes képet kapjunk a megfigyelt területről.
  • DIS: A digitális képstabilizálás már lehetővé teszi, hogy egy mozgó esemény megfigyelésénél képtorzulás nélkül felismerhessünk akár egy járművet, vagy annak rendszámát is. Tökéletes megoldás lehet egy ilyen tulajdonsággal rendelkező Samsung kamera ott, ahol a járműforgalmat és az áthaladást kell rögzíteni a biztonsági rendszernek.
  • HLC: Magas ellenfény kompenzáció, kitakarás. Ezeket a kamera rendszereket leginkább parkolóházakban és üzemanyag kutakon alkalmazzák, ahol akár éjjel is az erős reflektorfénnyel szemben képes a rendszer egy gépjármű rendszámát beazonosítani.