,

Riasztórendszer kiépítés 0-24 órás távfelügyelettel

Ma már a vagyonvédelem területén számtalan lehetőség adódik mind magánszemélyeknek, mint pedig cégeknek arra, hogy azt az ingatlant melyben az értékeit tárolja, minél nagyobb biztonsággal óvják. Ma már egyáltalán nem számít nagyszabású beruházásnak egy ilyen ingatlannál a riasztórendszer kiépítés. Pláne azokban az esetekben, ahol az ingatlan tulajdonosa a 0-24 órás távfelügyeleti szolgáltatást is igénybe veszi a védelmi rendszer mellé, hiszen a legtöbb telepítőcég ilyenkor jelentős kedvezményt biztosít ügyfeleinek az egyszeri kiépítési költségekből.

Talán elmondhatjuk, hogy mindannyian egyetértünk abban, jelenleg nem létezik olyan lakott vagy ideiglenesen használatban lévő ingatlan, ahol ne tartanánk bizonyos értéket (még ha sok esetben a valós értéken felül inkább csak számunkra magas az ingóság eszmei értéke) melyet ne lenne érdemes vagyonvédelmi rendszerrel védeni. Sajnos a jelenlegi bűnügyi statisztikák szerint napjainkra nem, hogy csökkenne, de egyre inkább növekvő tendenciát mutat az ingatlan betörések száma.

Riasztórendszer kiépítés kedvezményekkel

Az internetet böngészve találhatunk olyan hirdetéseket, ahol kedvező áron juthatunk már hozzá vagyonvédelmi rendszerhez. Ezek a kedvezmények különböző összetételűek. Az akciós tartalommal bíró riasztórendszer kiépítés a legtöbb esetben a 0-24 órás távfelügyeleti szolgáltatás igénybevétele mellett nyújtja az ingatlan tulajdonosának a legkedvezőbb ajánlatokat. Ennek a kedvezménynek a lehetősége jellemzően a távfelügyeleti szolgáltató felé történő hűségidő vállalással valósul meg. A hűségidő időtartama szolgáltatónként különböző, az 1 évtől kezdődve egészen a 3-5 évig terjedő időintervallum lehet. Természetesen ennek függvényében is változhat a riasztórendszer kiépítés alkalmával igénybe vehető kedvezmény mértéke.

A kedvezményeken belül már nem csak egyféle típusban és darabszámban kell gondolkodnunk. A legtöbb telepítéssel foglalkozó szolgáltató esetén szabadon variálhatóak az eszközök. Így a vezetékes riasztórendszerek mellett már találhatunk rádiós kiépítésű rendszereket is igen kedvező feltételekkel.

Riasztórendszer kiépítés esetén igénybe vehetünk kedvezményt akkor is ha a távfelügyeleti szolgáltatást nem igényeljük, természetesen ilyenkor a kedvezmény mértéke lényegesen kisebb összeggel jelentkezik telepítés alkalmával. De a piaci árverseny miatt már a telepítő cégeknél is érzékelhető az ügyfelek megszerzésére irányuló célkitűzések. Hiszen mivel hazánkban nincs egyetlen cég sem monopol helyzetben a szolgáltatók kénytelenek folyamatosan nyomon követni a konkurensek árait és ehhez igazítva nyújtják leendő ügyfeleiknek a lehető legnagyobb kedvezményt.

Bár a kedvezményes távfelügyelettel együtt igénybe vett riasztórendszer kiépítés további havidíjat jelent a leendő tulajdonosok számára, azonban érdemes azt is figyelembe venni, hogy a szolgáltatók ezt a nagyobb összegű egyszeri díjelengedéssel próbálják kompenzálni ügyfeleik részére. Ebben az esetben viszont elmondható, hogy egy komplex, lehető legoptimálisabb biztonsági rendszer kerül felszerelésre a védendő objektumnál.