A rejtett kamera teljesen észrevehetetlen

Egyre modernebb megoldások állnak az ügyfelek rendelkezésére, ha szeretnének mindent megtenni otthonuk védelmének érdekében. Több csomagban kínáljuk megrendelőinknek a rejtett kamera telepítést, melyet munkatársaink nagy szakértelemmel el is végeznek. Az általunk forgalmazott típusoknak az szerint változik az ára, hogy hány terület megfigyelését tudják elvégezni. Az egy terület figyelésére alkalmas rejtett kamera ára alacsonyabb, mint a négy terület figyelését végző. Munkatársaink minden esetben részletes információkkal ellátják az ügyfeleket arról, hogy az adott helyiségbe milyen rejtett kamera alkalmazása javasolt.

Rejtett kamera

Olyan kialakítással kerülnek elhelyezésre ezek a biztonságtechnikai megoldások, hogy azok teljesen észrevehetetlenek lehetnek mindenki számára.
A technika lehetővé teszi, hogy az interneten keresztül lehessen követni a kamera által készített felvételt. Így akár már okostelefonról is nézheti, hogy mi történik éppen az irodájában vagy az üzletében, amíg Ön távol van.

Cégünk számára teljesen mindegy, hogy az ország melyik részéről keres meg minket. Budapesten és az egész ország területén vállalunk kisebb és nagyobb munkákat is.
Ne csak rejtett kamera szerelése esetén forduljon hozzánk, hanem akkor is, ha riasztóra vagy más jellegű megfigyelő kamerára van szüksége! Rövid határidőn belül vállaljuk a javítást és karbantartást is.

Vegye fel Ön is velünk a kapcsolatot, ha szeretne megfelelő biztonságot nyújtani megfigyelő, rejtett kamera vagy távfelügyeletre kötött riasztó segítségével otthona számára!