Riasztó és kamerarendszer teljes kiépítése

Távollétében mindig félti az otthonát? Mi egy nagyszerű megoldást kínálunk az Ön számára, melynek segítségével nyaralás alatt teljesen nyugodtan pihenhet minden aggodalomtól mentesen. A kamerarendszer és riasztó telepítésével a legmagasabb szintű védelmet nyújthatja otthona számára. Lehetőség van a külső és belső terek figyelésére is. A riasztók és a kamerák is csak mozgásra kapcsolnak be.

Kamerarendszer

Szakembereink minden esetben megtekintik a helyszínt és ez szerint kerül kialakításra a riasztó vagy a kamerarendszer, melyhez javasolt távfelügyeletet is kapcsolni. A modern megoldásoknak köszönhetően már akár mobiltelefonjáról is tudja követni, hogy éppen mi történik otthonában. A rejtett kamerák segítségével interneten keresztül is tudja követni az otthonában zajló eseményeket.

Komplex megoldásnak szoktuk javasolni a riasztók és a kamerák beszerelését, hiszen így később vissza lehet nézni, hogy a riasztás okát pontosan mi is okozta.

A kamerarendszer több minőségben rendelhető meg. Vannak éles és gyengébb minőségű képet nyújtó készülékek, melyeknek az ára ennek függvényében változik. A kamerarendszer kiépítését követően nem lesz gondja a karbantartásra sem, hiszen szakembereink ezt is elvégzik. Javítást is rendelhet, ha esetleg valamilyen okból kifolyólag nem működik optimálisan a kamerarendszer.

Ha bővebb információra van szüksége az adott biztonságtechnikai megoldás kapcsán, akkor a megadott elérhetőségek egyikén keressen fel minket! Színvonalas szolgáltatást nyújtunk, amellyel minden eddigi ügyfelünk elégedett.