Cégünket a legkülönfélébb kérésekkel keresik fel, melyeknek egyetlen célja van: a megfelelő biztonsági rendszer kialakítása. Ennek több módját tudjuk javasolni az ügyfeleink számára. Nagy érdeklődés mutatkozik az utóbbi években a térfigyelő kamera rendszer telepítésére is, amelynek nagy szerepe van abban, hogy egy bűncselekményt utólagosan fel tudjanak teljesen deríteni.

Térfigyelő kamera

Városokban egyre több esetben láthatunk a villanyoszlopokra szerelt kamerákat, melyek folyamatosan képet készítenek a környezetről. Cégünk ipari létesítmények vagy bármilyen más objektum esetében vállalja a térfigyelő kamera rendszerek szerelését. A munkát mindig egy előzetes pontos felmérés előzi meg, amely alapján elkészülnek a tervek, hogy ténylegesen milyen és hány darab kamerára van szükség. Ezt követően cégünk szakemberei ingyenesen elkészítik az árajánlatot, amely már csak az ügyfél, vagyis az Ön elfogadására vár. Jóváhagyását követően már kezdődhet is a térfigyelő kamera vagy egyéb biztonsági rendszer gyakorlatban megvalósuló kiépítése.

Számunkra nem jelent akadályt az, hogy Ön merre lakik. Budapest mellett minden megyében dolgozunk. Ha szeretne biztonságot nyújtani ipari ingatlanának, családi házának, városi lakásának vagy irodájának, akkor mi a legmegfelelőbb ajánlatot fogjuk letenni az asztalára, melynek nem csak a színvonalával, hanem a kiépítési költségével is teljesen elégedett lesz. Munkatársaink minden kérdése esetén a rendelkezésére állnak, így ha szeretne bővebb információt kérni az adott riasztóval vagy térfigyelő kamera telepítéssel kapcsolatosan, mindenképpen telefonáljon!