A biztonsági rendszereknél többféle megoldást is kínálnak a szolgáltatók amennyiben szeretnénk védelem alá helyezni ingatlanunkat. Az elektronikus védelem terén a riasztórendszerek mellett a biztonsági kamera az ami igen népszerű még az ingatlantulajdonosok körében. Ezért napjainkban egyre több ingatlannál kerül felszerelésre megfigyelő kamera rendszer. Ráadásul ezen biztonsági rendszerek árai kedvezően alakultak az elmúlt évek során. A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően pedig, egyre részletesebb képet adnak a digitális megfigyelő kamera eszközök.

Megfigyelő kamera digitális technológiával

Az analóg kamerák után a 2010-es évek során megérkeztek a digitális megfigyelők is. Ezek a rendszerek egy nagyobb részletességű, tökéletes felbontású helyi megfigyelést biztosítanak már bármilyen területen. Legyen szó kültéri, vagy beltéri védelemről a digitális megfigyelő kamera tökéletes kiegészítő biztonságot jelenthet. A digitális több megapixel megfigyelő kamera HD, full HD és 2K felbontással is elérhető már. Mindez igen kedvező áron, különböző konfigurációkkal.

Megfigyelő kamera hatékonysága a vagyonvédelemben

A bűncselekmények elkövetői ritkán lépnek be úgy egy kiszemelt területre, hogy ne térképeznék fel előtte az adott helyszín környezetét. Leginkább ezért is hasznos a jó felbontással rendelkező kamera. Mivel nem csak az élő képeket, felvételeket tudjuk megnézni, hanem visszakereshetünk előző eseményekre is. Ez lehet akár több napra visszamenőleges is. Attól függően, hogy a rögzítő egységben elhelyezett merevlemez mekkora kapacitással bír. Azt mondhatjuk ez alapján, hogy egy bűncselekmény esetén az előző napokat visszanézve könnyen szerepelhet a feltételezett elkövető a felvételeken.

Azért azt azért érdemes tudni, hogy a rögzített felvételek tárolási idejét jogszabályokhoz köti a törvény. Melyet olykor igen szigorúan ellenőriznek. Ez a tárolási idő az adott helyszín milyenségétől is függ. Más vonatkozik a pénzügyi szektorra, a kiemelt területekre és más a társasházakra, cégekre, magáningatlanokra.

Megfigyelő kamera kedvező kiépítési árakkal!

A biztonságtechnikai piacon kedvező áron elérhetőek már a kiváló felbontással rendelkező digitális kamerák. Részletgazdag felvételeket, és tökéletes képminőséget nyújtanak a biztonsági rendszer tulajdonosok részére. Nem kell attól félnie a tulajdonosnak, hogy egy-egy kép nagyításánál képkockásodás (pixelesedés) történik. S nem lesz felismerhető a megfigyelt személy arca. Mivel az egyre jobb digitális felbontásnak köszönhetően zoomolás esetén is részletes, tökéletes képet kapunk.

A kamera rendszerek elterjedésével már módunk van egy fokozott biztonság kialakítására kedvező áron. A szolgáltatók hirdetéseikben különböző kedvezményeket kínálnak a leendő tulajdonosok számára. Segítségükkel pedig kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb megfigyelő kamera rendszert.

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=’HD CCTV sample’]