,

Lakásriasztó árak akciós szolgáltatáscsomagokkal

A vagyonvédelemben, csakúgy mint más területen különböző árakkal találkozhatunk egy-egy szolgáltatás megvásárlása esetén. Mivel nincs egyeduralom és igen komoly versenypiac van a biztonság tekintetében Magyarországon a szolgáltatóknál. Ez megmutatkozik a lakásriasztó árak esetében is. Különböző szolgáltatók ajánlatait megtekintve eltérő árakat találhatunk akár egy azonos vagyonvédelmi rendszernél is. Nem beszélve arról, hogy eltérő darabszámú összeállításnál és különböző gyártók eszközeinél is egyedi költséggel kell számolnunk. A versenyhelyzet kialakulása miatt természetesen található időszakosan igen kedvező lakásriasztó árak. Azonban általánosságban elmondható, hogy ugyanarra a csomagra egyforma ár jellemző különböző cégeknél.

Lakásriasztó árak csökkenő kiépítési díjjal

Ha biztonsági rendszer beszerzésében gondolkodunk általában az egyik leginkább befolyásoló tényező a kiépítési, megvalósítási költség. Gyakran egy konkrét elképzelés szerint keresünk a piacon. Eltérő cégektől kérünk be ajánlatokat akár csak eszközökre, vagy a teljes védelmi rendszer kiépítésre. Bár a szolgáltatók egyedi akciókkal és kedvezményekkel adják ajánlataikat, de tetemes eltérés a minősítéssel rendelkező lakásriasztó árak esetén nincs. Néhány biztonságtechnikai cégnél viszont a kapcsolt szolgáltatások igénybevételével komolyabb csökkenést is elérhetünk. Ilyen szolgáltatás lehet a 0-24 órás távfelügyelet igénybevétele hűségszerződés megkötésével.

Csábító lakásriasztó árak távfelügyeleti szolgáltatással

A szolgáltatók riasztórendszer megvásárlásánál különböző kedvezményeket nyújthatnak, ha ügyfeleik a 0-24 órás távfelügyelettel együtt rendelik meg a védelmi rendszert. Ez bizonyos esetekben akár több tízezer forintot is jelenthet a lakásriasztó árak egyszeri kiépítési díjából. Igaz, a 0-24 órás távfelügyeletnek havidíj vonzata van, amely úgyszintén eltérő lehet. Annak függvényében, hogy értesítéssel, vagy helyszínre vonuló járőrszolgáltatással vesszük igénybe. Fontos megjegyezni, azon felül, hogy jelentősen csökkenthetjük a lakásriasztó egyszeri kiépítési költségét, a szolgáltatás mindenképp egy pluszt jelent. Hiszen ezzel együtt egy fokozott szintű biztonság alakítható ki.

Más dolog a helyileg szirénázó, vagy saját mobilra átjelző lakásriasztó árak esetén. Itt a kiépítés már jóval magasabb összegű egyszeri kiadást okozhat. Mivel ezeknél a rendszereknél a felszerelést végző szolgáltató, vagy szerelő kizárólag a munkadíj csökkentésével tud kedvezményt adni. Tapasztalatok szerint, az ilyen típusú csökkentés mindenképp a minőség, vagy az elvégzett szerelés rovására megy. Gyakori, hogy később a telepítést végző személyt nehezen, vagy egyáltalán nem tudjuk elérni felmerülő kérdés, probléma esetén.

Néhány éve kisebb eltérések voltak a lakásriasztó árak között. Azonban a rádiós/vezeték nélküli riasztók megjelenésével, már nem csak a szolgáltatások befolyásolhatják a végső árat. A kiépítési költséget a szerelési mód is befolyásolhatja. Ez leginkább a több helyiséggel rendelkező ingatlanok, családi házak esetén érzékelhető.

Mivel a nagy darabszámú érzékelő esetén előfordulhat, hogy a vezetékezésre akár több napot is kell számolni. Ez befolyásolhatja a lakásriasztó árak végső összegét, különösképp a munkadíjat. Ezzel szemben a rádiós szerelésnél egyszerűen és gyorsan összehangolható a riasztórendszer.

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=’Home alarm system working’]