Kamerarendszer

Vállaljuk a teljes kamera rendszer kiépítését
Manapság a kisebb és nagyobb cégek, vállalkozások mellett a privát szféra részéről is egyre nagyobb az érdeklődés a biztonsági kamerarendszerekre.

Mára a technológiai fejlődésnek köszönhetően a megfigyelő rendszerek nem számítanak megfizethetetlenül drágának ezért ma már jóval nagyobb körben elterjedtek.

Hagyományos rendszerek:

Hagyományos rendszernek nevezzük azokat a rendszereket, amelyek analóg kamerákkal vannak szerelve. Ezek a rendszerek az elterjedtebbek. Képük függ a kamera minőségétől, felbontásától. Rendszereinket ma már csak színes kamerákkal szereljük, melyek éjjel látó funkcióval vannak ellátva, ezáltal biztosítva az éjszakai értékelhető felvételeket.

A minőség függ a kamerarendszer fő központjától is, a rögzítőtől. Ezek a rendszerek viszont már teljesen digitálisan végzik munkájukat, másodperc pontossággal kereshetünk vissza felvételeket akár több hónapra visszamenőleg helyben, vagy a világ másik pontjáról is.

Rendszereink mozgást érzékelnek, így csak abban az esetben készül felvétel, ha a megfigyelt területen mozgás történt, ezáltal a rögzítési idő hosszabb. Ezek a rendszerek nagyfokú biztonságot nyújtanak, a rögzített felvételek értékelhetőek, hitelesítettek, melyeket később bizonyítékul is felhasználhatunk.

Hagyományos kameráink között megtalálhatók mind a beltéri és a kültéri kamerák is. Beltéri kamerákon belül foglalkozunk rejtett kamerákkal is, melyek még szakértő szemek számára is szinte észrevehetetlenek.

Kültéri kamerák esetén is több fajtából választhat, amelyeknek meghatározója a felbontás és a belátandó terület. Kültéri kameráink teljesen ellenállnak az időjárás nyújtotta viszontagságoknak, élettartamuk kimagaslóan hosszú.

HD felbontású, digitális rendszerek:

Digitális rendszereknél a kamerák képei teljesen digitálisak, ezáltal az így kapott kép tökéletes minőségű. Felbontásuk olyan nagy, hogy digitális nagyítás esetén is leolvasható akár egy távolabb parkoló autó rendszáma.

Alkalmazási területük szintén vegyes, mára egy családi ház digitális kamerarendszere is megfizethető. A felvételeket egy erre alkalmas digitális rögzítővel tároljuk, aminek felvételi ideje szintén hónapokban mérhető. Alkalmas területek, épületek, személyek megfigyelésére egyaránt.

Kínálatunkban itt is megtalálhatja a beltéri és kültéri kamerákat egyaránt. A mai technológiának köszönhetően a FullHD képminőség a kamerarendszereknél is elérhető.

Visszanézés, lejátszás:

Vállaljuk a teljes kamera rendszer kiépítését

Minden általunk szerelt kamerarendszer alkalmas interneten keresztüli visszanézésre. Bele tudunk nézni az élő képbe, de vissza is kereshetünk felvételeket egy pontos dátum megadásával is, így a cselekmények mindig nyomon követhetők. Amennyiben Ön “házon kívül” van, akár külföldön, az élő képet és felvételeit megnézheti saját mobiltelefonján is, melyet telepítés során kollégáink beállítanak Önnek.

Illetéktelenek nem férhetnek hozzá kamerarendszeréhez, mert a rendszer névvel és jelszóval védett. Legyen Ön bárhol, mindig meg tudja nézni az Ön saját rendszerét. Amennyiben nem rendelkezik internetes lehetőséggel, a rendszer akkor is tökéletesen be tudja tölteni funkcióját. Ebben az esetben a rendszerre csatlakoztatjuk TV készülékét, vagy monitorját és helyben tudja kezelni a magyar nyelvű menüvel ellátott kamerarendszert.

Biztonság:

A kamerarendszereket kérés esetén szünetmentes tápegységgel látjuk el, így áramszünet esetén is folyamatos felvételt biztosít. Amennyiben nem rendel szünetmentes tápegységet, abban az esetben is a rendszer automatikusan újra indul áramszünet után és folytatja a rögzítést, beavatkozást nem igényel.

Rongálás esetén a rendszer figyelmeztetni tudja az ügyfelet. Egy kültéri kamera megrongálása esetében sem okoz nagyobb kárt, mert a rongáló és a rongálás folyamatát a digitális rögzítő folyamatosan felveszi, a többi kamerára nincs hatással, tovább rögzíti az eseményeket.

Akár helyi rögzítésű, akár internetes elérésű a rendszere, jelszóval védett, így illetéktelenek nem juthatnak hozzá az Ön felvételeihez.

További lehetőségek:

Sok ügyfelünk kérdezi, mennyi kamerát képes kezelni a rögzítő. Több fajta rögzítőinknek köszönhetően 4, 8, 16 csatornás rögzítőket telepítünk, de egy kamera esetén is egy 4 csatornás rögzítőt adunk. Amennyiben Ön több objektummal rendelkezik, abban az esetben akár több száz kamera képét is tudjuk biztosítani egy helyen, interneten keresztül.
Speciális kamerarendszerekkel is foglalkozunk, melyeket professzionális térfigyelésre, rendszámfigyelésre alkalmazunk. Térfigyelés esetén forgó, vezérelhető kamerákat biztosítunk, melyek optikai zoom-mal is el vannak látva.


Árajánlat biztonságtechnikai rendszerre

Felkeltettük érdeklődését?

Kérjen ajánlatot most!

Az árajánlat ingyenes és kötelezettség mentes.