A vagyonvédelemben már nem csak riasztórendszerek találhatók akciós ajánlatokkal, amennyiben szeretnénk ingatlanunkat és értékeinket megóvni. Mind több alkalommal kínálnak a vagyonvédelmi cégek kamera rendszer olcsón telepítéssel együtt. Ez mellett számtalan helyen láthatunk még (akár az internetet böngészve, akár hirdetéseket nézve) ajánlatokat, ahol kamera rendszer olcsón elérhető. De az olcsó ár mellett vajon mennyit tudunk arról, hogy mit is tartalmaznak ezek az akciós védelmi rendszerek?

Kamera rendszer olcsón, mindez HD és full HD felbontással!

Az egyre kedveltebb és népszerűbb kuponos oldalak termékei között is megtalálhatóak ezek a hirdetések. Valamint nagyobb barkácsüzletekben is komplett szetteket találhatunk. Egy ilyen felhívás esetén gyakran elgondolkodunk azon, hogy mi is nagyobb biztonságot építsünk ki akár otthonunknál, vagy cégünknél.

Biztonsági kamera szett

Ezek az akciós szettek azonban gyakran csak magukat az eszközöket tartalmazzák. S ha szerencsénk van, valóban megtalálható a csomagban minden szükséges eszköz. Azonban sűrűbben fordul elő, hogy a kamera rendszer olcsón, azért is olyan kedvező, mert hiányzik még pár eleme. Általában ez a hiányzó rész pont a rögzítéshez szükséges merevlemez. Ha pedig próbálunk ez ügyben segítséget kérni a hirdetőtől előfordul, hogy széttárja a karját. Mondván Ő így egybe csomagolva vásárolta, így is adja tovább, többet nem tud segíteni. De hát miért is csodálkozunk ezen, akciós volt. „Kamera rendszer olcsón” tehát ilyen kevés pénzért, csak ennyi jár!

S akkor a műszaki támogatást még nem is említettük. Hiszen olykor mi is úgy gondoljuk, hogy nem lehet annyira nehéz feladat egy kamera rendszer olcsón szett felszerelése az ingatlannál. De közel sem biztos, hogy nem fogunk elakadni. Természetesen ha egy kis műszaki tudással és ismeretekkel, na és némi türelemmel bírunk, akkor nem lesz akadály. De mi történik akkor, ha még sem olyan egyszerű? Nem is a felszerelése a rendszernek, hanem a beüzemelés, programozás és beállítás.

Előfordulhat, hogy az előre legyártott kábel még sem elegendő, pedig már fel is van szerelve csatlakozókkal. Na és ott a már előzőleg említett merevlemez. Mekkora nagyságút vásároljunk és milyent? Persze ez már alapból jelenteni fog egy plusz kiadást. Nagyjából 15-30 ezer forinttal már is drágítja a rendszerünket. Máris jöhet a kérdés. Tényleg jól jártunk a kamera rendszer olcsón akcióval? Megspóroltunk némi munkadíjat. Költöttünk plusz eszközökre és ha épp nem hobbiból csináltuk elvitte az időnket is.

Picivel drágább, de jöhet a kamera rendszer olcsón és telepítve!

A vagyonvédelmi szolgáltatók kínálatában is megtalálhatóak a kedvező árú HD és full HD felbontással rendelkező megfigyelőrendszerek. Itt szakember segítségével, valóban az igényeinkhez igazodva kerül összeállításra a kamera rendszer olcsón! Ráadásul a kiépítést, programozást sem nekünk kell elvégezni. S, hogy miért is lényeges szempont ez?! Bármilyen probléma adódjon később a rendszerrel, a cég aki a kiépítést végezte, garancia idő alatt ingyen biztosítja a helyszíni javítást. Tehát tudunk spórolni a védelmi rendszerünkkel, de csak okosan!

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=’Full hd camera system’]