Nem meglepő tény, hogy a vagyonvédelemben már egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a megfigyelő rendszerek. Hiszen még annak idején a lakásriasztók voltak az úgymond megfizethető védelmi eszközök, mára ez igencsak megváltozott. A cégeken és vállalkozásokon kívül a magánszemélyek részére is elérhetővé és megfizethetővé váltak a biztonsági megfigyelők. Ezek között is leginkább a kültéri kamera szett az ami nagy népszerűségnek örvend.

A vagyonvédelmi szolgáltatók igen kedvező feltételekkel nyújtják már leendő ügyfeleik számára ezt a biztonsági megoldást. A tökéletes minőséggel rendelkező HD és full HD felbontású kültéri kamera szett is elérhető már kedvező áron.

Kültéri kamera szett, de miért olyan népszerű?!

Szinte mindannyiunk számára fontos szempont vagyonunk és személyes biztonságunk megóvása. Folyamatosan hallhatjuk azokat a híradásokat, amelyek erőszakos, vagyon elleni bűncselekményekről szól. Ez is az egyik oka, hogy anyagi helyzetünkhöz mérten próbálunk gondoskodni ingatlanunk védelméről. Mert még mindig itt töltjük pihenő időnk nagy részét. A vagyonvédelem többféle megoldást kínál magánszemélyeknek és cégeknek ingatlanon kívüli és belüli védekezés kialakítására. Ezek közül az egyik keresett védelmi rendszer a kültéri kamera szett. Hiszen ezzel nem csak biztonságot tudunk kiépíteni otthonunknál, hanem megelőző védelmet is ad. Nem beszélve arról, hogy szinte már alap funkciója ezeknek a védelmi rendszereknek a távoli elérés.

HD és full HD kültéri kamera szettben

A régi típusú analóg kültéri kamera szett után megérkeztek a digitális felbontású megfigyelők. Lényeges eltérés található már a két rendszer között. A digitális eszközökkel elérhetővé vált egy részletesebb, tökéletesebb színvilágú és felbontású megfigyelés. Csekély plusz ráfordítással egy remek védelem építhető ki bármely ingatlannál. A digitális rendszereknél különböző típusok közül választhatnak az ingatlantulajdonosok.

Talán a köztudatban legismertebb digitális nagy felbontású kültéri kamera szett az IP technológián alapszik. Az IP kamerák úttörő szerepet töltöttek be a digitális megfigyelésben, ezek voltak az első megapixeles rendszerek. Így akár nagyobb távolságokat is megfigyelhettünk tökéletes részletességgel. De ez a monopolhelyzet, ahogyan az várható is volt nem sokáig tartott. Hamarosan megjelentek a konkurens rendszerek is.

A HD-TVI és AHD kültéri kamera szett megfigyelők a legújabb digitális technológiát képviselik. Azonban ezek megjelenésével, nem csak versenyhelyzet alakult ki a gyártóknál, hanem az árakat is nagy mértékben megváltoztatták. Így a digitális technológiával készült kültéri kamera szett árait is jelentősen csökkentették. Miáltal ez a fajta biztonsági megoldás elérhetővé vált a lakosság számára is a magáningatlanok védelmének kialakítására.

Ezekkel a digitális rendszerekkel, már hosszú évekre biztosíthatjuk ingatlanunk, vagy cégünk külső területének biztonságát. Mindezt egy tökéletes részletességgel és színfelbontással. Anélkül, hogy jobban megterhelnénk a családi kasszát, vagy a cégünk költségvetését.

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=’Full hd outdoor cameras’]