A biztonságtechnikában egyre nagyobb szerepet kapnak az elektronikus védelmi megoldások. Ezek között is igen keresett megoldásnak számít a kamerás megfigyelőrendszer. Nem csak cégek esetén, hanem a magáningatlanok védelmi rendszerének kialakításánál is. A kamerás megfigyelőknél igen keresett a Hikvision gyártó termékei. Amely a különösen kedvező feltételek miatt lehetséges.

A gyártó termékeivel számos nagyobb védelmi rendszert üzemeltetnek világszerte. A gyártó filozófiája, hogy minőségi termékeket juttasson el a végfelhasználókhoz. Mindehhez nagyfokú biztonságot és optimális, kényelmes használatot biztosítva.

A Hikvision Digital Technology Corporation Ltd. Kínában alakult 2001-ben. Fő profilja a biztonsági kamerás megfigyelőrendszer gyártása. Mára a világ egyik legtöbb biztonsági kamerát szolgáltató cégévé fejlődött. Világviszonylatban az eladott videómegfigyelő rendszerek 1/4-ét teszik ki a Hikvision eszközök. Éves bevételének majd 10%-át fejlesztésekbe, kutatásokba és újításokba forgatja vissza a gyár. Ennek is köszönhető, hogy a Hikvision csúcstechnológiás, magas színvonalú termékeket biztosít a partnerei részére. Az egyik ilyen legújabb fejlesztés az igazán éjjellátó DarkFighter Lite megfigyelőkamera.

Hikvision DarkFighter Lite éjjellátás a csúcson!

A gyár egyik idei fejlesztésének köszönhetően piacra került a legújabb éjjellátó kamera, ami már teljes mértékben felveszi a harcot a sötétséggel! A DarkFighter Lite IP kamera egy innovatív videovizuális eszköz. Amely igazán alacsony fényérzékenységgel rendelkezik már. Így a valóban gyenge fényviszonyok mellett sem lehet akadály, hogy minőségi, értékelhető képet biztosítson a felhasználók számára.

A Hikvisio DarkFigter Lite kamera legfőbb tulajdonságai:

 • 1,3Mpx-től 3Mpx felbontásig elérhető a piacon.
 • 2,8-12mm motoros lencse biztosítja a tökéletes megfigyelést autófókusszal.
 • valós WDR-rel rendelkezik (120dB), ami lehetővé teszi, hogy a sötét tárgyakat is részletgazdagon lássuk, akár világos háttérnél is.
 • 4x motoros zoom a kényelmesebb kezelésért és megfigyelésért.
 • 3D DNR: 3-ik generációs képzaj csökkentésnek köszönhetően éjjel is tökéletes tiszta, éles kép biztosítása.
 • Minimális fényigény: 0,002 Lux (tiszta éjjeli égbolt), Infra használat esetén 0 Lux (DarkFighter).
 • Maximális időjárás ellenállás (IP67 védelem), tökéletes működés -40C ~ +60C között.
 • Day&Night funkció a beépített infra szűrőnek köszönhetően.
 • Hang ki-, bemenettel rendelkezik.
 • Onvif támogatás: nyilt ipari szabvánnyal rendelkezik, miáltal nem szükségszerű gyártóspecifikus rendszerbe építeni a kamerát.
 • EXIR LED megvilágítás az éjszakai megfigyeléshez.

S talán az egyik legkedveltebb tulajdonság, amit a Hikvision 2016. október óta termékeihez biztosít, a 3 év kiterjesztett szavatossági garancia!

TípusLeírás
DS-2CD4A26FWD-IZ(H)(S)Részletek
DS-2CD4A26FWD-IZ(H)(S)Részletek
DS-2CD4126FWD-IZRészletek
DS-2CD4526FWD-IZ(H)Részletek
DS-2CD4626FWD-IZ(H)(S)Részletek

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=’Hikvision Darkfighter’]