CCTV kamera nagy felbontású megfigyelés, alacsony áron

CCTV kamera nagy felbontású megfigyelés, alacsony áron

A biztonsági megfigyelők, azaz CCTV kamera rendszerek főként a bűncselekmények megelőzésben, és az elkövetők azonosításában nyújt segítséget. A biztonságtechnikában alkalmazott CCTV kamera dolga a kiépítés helyszínén történő események rögzítése és tárolása. Legyen szó beltéri, vagy kültéri használatról egyaránt megfelelő védelmet nyújt. A rendszereknél szinte alapkövetelmény a nappali színes kép és az éjszakai megfigyelés. Az éjjellátó funkcióval lehetőség adódik akár éjjel is plusz megvilágítás nélkül rögzítenie a helyszínen zajló eseményeket. Ezen felül a nagyfelbontás az, ami jelentősen javíthat a teljes rendszer minőségén. Ezért már igen kedvező áron találhatunk a piacon HD és full HD felbontással CCTV kamera eszközöket.

Talán ugyan ilyen lényeges még a rendszereknél a távoli elérés megoldása. Ezt az IP kamerás rendszer biztosít a tulajdonosnak, vagy pedig a rögzítőegységbe kialakított LAN (hálózati) kapcsolat. Ezzel a funkcióval internetre csatlakoztatható a rendszer és lehetőség nyílik arra, hogy bármikor betekintsünk a felvételekbe, vagy visszanézzünk régebbi eseményeket.

CCTV kamera rendszerek különböző felhasználással

  • Kültéri CCTV kamera: Ideális olyan helyszíneken, ahol az ingatlanon kívül történhetnek oly események, melyek veszélyeztethetik a biztonságot. Ezek az eszközök időjárás álló burkolattal rendelkeznek, így akár szélsőséges viszonyok között is megbízhatóan működnek. Alkalmazás tekintetében gyakoriak közterületeken, ipari objektumoknál, de mind nagyobb számban magáningatlanoknál is megtalálhatóak.
  • Beltéri CCTV kamera: A beltéri eszközöknél inkább az esztétikára van fektetve a hangsúly. Mivel ezek a kamerák beltéren kerülnek elhelyezésre, így nem szempont, hogy víz és por állóak legyenek. Sokkal inkább alkalmazkodniuk kell a belsőkörnyezet kialakításához. Alkalmazás tekintetében üzletek, irodák, éttermek, lépcsőházak védelmét látják el. De természetesen ugyanúgy használhatjuk magáningatlanok belső megfigyelésére is.

Pár éve még luxus védelemnek számított a CCTV kamera, főleg a magas felbontású HD és full HD rendszer. De a gyors technikai fejlődésnek és a gyártók közötti piacversenynek köszönhetően már kedvező áron elérhetőek.

Infra kamera

A HD-TVI, valamint az AHD CCTV kamera rendszerek a legújabb digitális biztonsági megfigyelők. Melyek magas felbontással és tűéles képpel rendelkeznek. HD és full HD minőségű képminőségükkel már elérhetővé vált, hogy ne csak megfigyeljük a területet, hanem azonosítsuk is az ott tartózkodó személyeket.

Ezek a védelmi rendszerek már igen kedvező akciókkal megvásárolhatók a szolgáltatóknál.

Ezek a digitális CCTV kamera megfigyelők hosszú évekre biztosítják ingatlanunk, cégünk külső és belső területének védelmét. Mindezt egy tökéletes részletességgel és színfelbontással anélkül, hogy különösebben megterhelnénk a családi kasszát, vagy a cég költségvetését.

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=’HD security system’]