A beltéri kamera lehetőséget biztosít, hogy ne csak ingatlanon kívül védjük értékeinket, hanem beltéren is tökéletes biztonságban legyünk. Segítséget nyújt, hogy azt is képesek legyünk látni és meglátni, amire olykor nincs lehetőségünk. A napjainkba megvásárolható megfigyelő eszközök már tökéletesen alkalmazkodnak az ingatlan belső környezetéhez is. Esztétikailag sem rontják az összképet és nem is feszélyeznek minket jelenlétükkel. Ez a beltéri kamera már egyre több területen képes megfelelő biztonságot nyújtani. Számos formában és felbontással elérhető nem csak cégek, hanem magánszemélyek számára is.

A jelenleg kereskedelmi forgalomban megtalálható beltéri kamera régebbi analóg elődjéhez képest minőségben lényegesen korszerűbb. Jobb minőségük garancia a tökéletes megfigyelésre! A rögzített képek már nem pár száz tévésoros felbontást tudnak, hanem megapixel HD, és full HD minőséget. Ez lehetővé teszi, hogy egy-egy kép kinagyításánál minőség romlás nélkül részletgazdag felvételeket nézhessünk.

A digitális beltéri kamera felhasználási területei

Videókamerák

A kamera alkalmazási területe szinte már végtelen. Kevés olyan ingatlan található, ahol ne lehetne nagyszerű megoldás egy esetleges belső megfigyelésre. Már nem csak cégeknek és kereskedelmi egységeknek kínál megoldást belső térfigyelésre, hanem társasházaknál, családi házaknál, lakásoknál is diszkrét megfigyelést nyújt.

Sok bűnelkövetést sikerült már felgöngyölíteni a beltéri megfigyelő által rögzített felvételekkel. Ezért tökéletes megoldás a beltéri kamera boltokban, üzletekben az árukészlet, vagy a pénztárgép teljes megfigyelésénél. Vendéglátó helyeken vendégkör ellenőrzésnél, vásárlói forgalom követésénél, rablások, lopások rögzítésénél.

Speciális beltéri kamera eszközök

Néhány beltéri kamera vandál biztos burkolattal rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy azokra a helyekre is kerülhessen kamera, ahol esélyes, hogy illetéktelenek kárt tegyenek a biztonsági rendszerben. Ilyen területek lehetnek társasházi közös helységek, liftek, lépcsőházak.

Ha viszont titokban akarunk megfigyelni egy területet, arra is van már lehetőség. Beltéri kamera rendszereknél megtalálhatóak már a nagy felbontású rejtett eszközök. Kiépítésükhöz csakúgy mint a többi kamera esetén szükség van táp ellátásra, vezetékezésre is. Egy megbízhatóan működő rejtett megfigyelés esetén ez a megoldás sajnos elkerülhetetlen. Ez a rejtett beltéri kamera lehet füst- és mozgásérzékelőbe rejtett, tűoptikás mini kamera, vagy csavarfejes kialakítású.

Jelenleg már egyre többen alkalmazzák ezt a távolról is elérhető megfigyelést. Valójában ez nem csak arra ad lehetőséget, hogy otthontól távol ellenőrizzük az ingatlan védelmét. Hanem idős, vagy beteg családtagok felügyeletét is megoldhatjuk, vagy házi kedvencünket is szemmel tarthatjuk.

Ár tekintetében már egyre kedvezőbb ajánlatokat találhatunk. Nem csak analóg eszközöknél, hanem HD, vagy full HD felbontású beltéri megfigyelőknél is.

[ad_searchyt search=”Indoor CCTV”]

[ad_searchyt search=”Indoor CCTV camera sample”]