Beltéri és kültéri biztonsági kamerák telepítése

A bűncselekmények száma egyre inkább csak növekszik. Ez jelenti a legfőbb indokot arra, hogy sokan döntenek valamilyen biztonsági megoldás megvalósításában. Honlapunkat éppen ezért keresik fel, hiszen cégünk a biztonsági kamerák, a riasztók és a beléptető rendszerek teljes megtervezését és ezt követően azoknak a kiépítését is vállalja. Az egész ország területén vállalunk szerelést, így nem lehet akadálya annak, ha Ön egy Budapesttől messze eső településről keres fel minket.

Biztonsági kamerák

Széles kínálatból tudjuk megismertetni az ügyfeleinkkel a biztonsági kamerákat, melyeknek két fő csoportja a beltéri és a kültéri. Az egyes típusok eltérnek abban, hogy milyen felbontású képet tudnak készíteni. Egyre nagyobb igényt kell kielégítenünk a rejtett biztonsági kamerák beszerelése esetében is.

Cégünk szakemberei nem csak a szerelést vállalják, hanem a karbantartást is, hiszen ez számos esetben elkerülhetetlen. Garancia keretében hibajavítást is vállalnak munkatársaink, akik folyamatosan követik a biztonságtechnika fejlődését és ez szerint próbálnak eleget tenni a minket felkereső ügyfelek igényeinek.

Ha szeretne nagy fokú védelmet nyújtani ipari ingatlanának, telephelyének, üzletének vagy akár otthonának, akkor keressen fel minket és kérjen árajánlatot a biztonsági kamerák, riasztók telepítéséről!

Minden ügyfelünk számára azt javasoljuk, hogy a kiépített rendszer mellé igényeljen távfelügyeletet is, hiszen ezzel egy esetleges riasztás esetében azonnali beavatkozás is történik a kiváltó ok felderítése érdekében.