Rejtett kamera ár igen kedvező feltételekkel

A megfigyelőrendszerek megjelenésével a biztonságtechnika, vagyonvédelem egy sokkal komplexebb fogalommá vált. A zárt láncú megfigyelés (CCTV) különböző lehetőségeket biztosít a végfelhasználóknak objektumaik, ingatlanjaik védelmére. Mind a személyvédelemben, mint pedig a vagyontárgyak őrzésében fontos szerepet kapnak a kamerás megfigyelők. Ezen belül is találhatunk kültérre és beltérre egyaránt eszközöket.

Beltéri megfigyelés esetén az észrevétlen rejtett kamera ár érték arányban már igen kedvelt védelmi rendszernek számít. Az utóbbi időben kültéri megfigyelésre is találhatunk már a piacon rejtett kamera eszközöket, de sajnos itt még borsos árakkal kell számolni egy ilyen észrevétlen biztonsági videórendszer kialakítása esetén.

Rejtett kamera ár kedvező feltételekkel, különböző eszközökkel

Ma már a rejtett kamera ár nem jelent akkora költségkiadást az ingatlan tulajdonosok számára, mint régen, amennyiben házon, üzleten belüli eseményeket szeretnénk figyelemmel kísérni és rögzíteni. Hiszen hasonlóan az egyéb videó megfigyelőrendszerek eszközeihez, ezeknek a speciális kameráknak is jelentősen csökkent a beszerzési ára az utóbbi években. Kialakításukat tekintve viszont kedvelt biztonsági rendszernek számítanak, mivel lehetőséget nyújtanak az észrevétlen helyszíni események megfigyelésére és az esetlegesen elkövetett bűncselekmények rögzítésére.

A rejtett kamera ár természetesen azért függ az eszközök minőségétől és tudásától is. Ma már a biztonságtechnikában megtalálható rejtett kamerák között nem csak a hagyományos analóg rendszereken belül találhatunk észrevétlen megfigyelőket, hanem az újabb digitális videó rendszerek között is találhatunk beltérre rejtett eszközöket. Ebből is adódóan az analóg (700-800Tvsor) és a digitális, HD és Full HD (2Mpx) nagy felbontással rendelkező rejtett kamera ár különböző nagyságrendben szerezhető be.

Az analóg rejtett kamera ár egy középkategóriás normál videórendszer árával azonos összegben számtalan biztonságtechnikai szolgáltatónál megtalálható. Persze ezen belül is vannak különböző kategóriák és igények melyek a végső kiépítési költségeket befolyásolhatja. Ilyen befolyásoló tényező lehet az éjszakai látásmód, valamint a rejtett mód kialakításának megoldásai (mint külső álcázó burkolat). Magasabb árral kell számolnunk abban az esetben, ha szeretnénk, hogy éjjel is képes legyen felvételek továbbítására a kameránk, mert ebben az esetben, vagy belső megvilágításra lesz szükség a kamerának, vagy speciális alacsony fényérzékenységgel rendelkező objektívet kell beépíteni a rejtett kamera burkolatba.

A napjainkban újonnan megjelent digitális rejtett kamera ár már a magasabb kategóriás videó megfigyelőrendszerek csoportjába tartozik. Ezek a rendszerek egy HD és Full HD felbontású kamera eszközöket tartalmaznak. Külső szemlélő számára azonban nincs látható különbség az analóg és a digitális rejtett kamerák között. Ezeknél a rendszereknél a belső alkatrészek tudása az ami egy magasabb színvonalt képviselnek.