Paradox riasztó kedvező ár, megbízható minőség

Manapság számtalan helyen, és számtalan típusban találhatunk már ingatlanok védelmére vagyonvédelmi riasztórendszereket. Ezen biztonsági eszközök között különböző árfekvésekben más-más gyártó termékeivel oldhatjuk meg a védelmi rendszer kialakítását otthonunkba, cégünknél, azonban amire mindenképp érdemes odafigyelni, hogy elsődlegesen a minőségi megfelelőség legyen a választási tényező. Talán a hosszú évek alatt, csak pár olyan gyártó található meg a piacon, akik régebb óta forgalmazzák termékeiket. Az egyik ilyen nagy múltra visszatekintő védelmi rendszer a Paradox riasztó

Paradox riasztó: Megbízhatóság, minőség, megfizethető, kedvező áron!

Elmondható, hogy mára a kanadai Paradox riasztó rendszerek gyártójának a véd jele lett a megbízhatóság és a minőség a biztonságtechnika, vagyonvédelem területén. Hiszen a gyártó elsődleges célja, hogy minden védelemre vágyó ingatlantulajdonos az igényeinek megfelelő, innovatív és megbízható biztonsági rendszert alakíthasson ki termékeit választva. A folyamatos fejlesztéseknek, bővítéseknek köszönhetően egyaránt megtalálhatóak a termékek között a hagyományos vezetékes kivitelő eszközök és az új, egyre inkább kedvelt kiépítési módozatot lehetővé tevő rádiós termékek.

A Paradox riasztó múltja egészen 1989-ig vezethető vissza. Az elmúlt több tíz év alatt a kanadai Paradox gyár termékei világszínvonalú ismeretségre és elismertségre tett szert. A Paradox riasztó a biztonságtechnikában több termékcsaláddal is jelen van. Az első ESPRIT termék család mellett az elmúlt évek folyamán kifejlesztésre kerültek a SPECTRA, DIGIPLEX és a MAGELLAN termékcsaládok is.

Maga a forgalmazó nem csak a megbízhatóságra, de a kinézetre és a minőségre is nagy hangsúlyt fektet, hiszen a védelem biztosítása mellett figyelembe veszik, hogy az ingatlan tulajdonosok számára talán ugyanolyan fontos a belső térben található tárgyak, bútorok harmóniájának kialakítása is. Ezért a kiépítésre kerülő Paradox riasztó érzékelők nem csak tudásbeli fejlődésen mennek keresztül, hanem a külső kinézetre, dizájnra is hangsúlyt fektet a gyártó.

A Paradox riasztó rendszernél a külső fejlesztéseken kívül természetesen a belső szoftveres tudást is egy magasabb szintre emelték. Így a biztonsági rendszeren belül több olyan funkció vált elérhetővé ami akár egy egész ház automatizálást is lehetővé tesz, vagy távoli helyről történő ellenőrzést és vezérlést is biztosít.

A Paradox riasztó rendszer a kezdeti magasabb ár után egyre inkább közelítette a beszerzési árakat végfelhasználóinak egy elérhető és kedvező árszinthez, valamint más gyártók termékeinek az áraihoz. Ezzel már nem csak a magasabb és luxus ingatlanok biztonsága vált elérhetővé egy nagy múlttal rendelkező, minőségi vagyonvédelmi rendszerrel, hanem a kisebb és közép kategóriás lakásokban, családi házakban, nyaralókban is kialakítható a megbízható, teljes körű elektronikus védelem.