Paradox riasztó megbízható védelem a betörőkkel szemben

Amikor vagyonvédelemről beszélünk szinte kivétel nélkül mindenkinek eszébe jut a lakásriasztó berendezés. Hiszen hosszú évek óta, ha értékeink megóvásáról van szó ingatlanon belül alkalmazzuk ezt a fajta biztonsági eszközt. A lakásriasztók között számos gyártó termékei megtalálhatóak. Köztük van az igen népszerű és ismert kanadai gyár Paradox riasztó rendszere is. Amely már több mint 28 éves múlttal rendelkezik a vagyonvédelem területén.

Paradox riasztó és ami mögötte van

A kanadai Paradox riasztó gyártója már 1989 óta jelen van a piacon. Nem csak bizonyos országok védelmi rendszerét adja, hanem szinte a világ teljes területén ismertek már a termékei. Az eltelt évek alatt személyre szabott szolgáltatásokkal és innovatív fejlesztésekkel igyekszik a gyártó ügyfelei és a leendő rendszer tulajdonosok szolgálatában lenni. Valamint a kezdetek óta komoly ráfordításokat eszközölnek a modernizálásra, fejlesztésre és az új igények kiszolgálására.

Paradox riasztó fejlődése

1989-ben megjelentek az első Paradox riasztó központok és érzékelők. Ezek a vezetékes behatolásjelző rendszerek már képesek voltak kiszolgálni az ingatlan tulajdonosok biztonság utáni vágyát. Ezek közül néhány központ még mindig megtalálható kereskedelmi forgalomban. Azonban ez nem azt jelenti, hogy azóta nem történtek volna itt is komoly fejlesztések. A régebbi megbízható központokat is folyamatosan fejlesztik az új rendszerek mellett.

1996-ban megjelentek a Digiplex központok és érzékelők. Ez A Paradox riasztó egy újabb generációját képviselte már. Rendelkezett egy kódolt bővíthető buszrendszerrel, így akár a nagyobb ingatlanok védelmét is képes ellátni.

2001-ben új szintre lépett a gyártó. Megjelent a vezeték nélküli eszközökkel rendelkező Magellan család. Ezekkel a rendszerekkel már a többi gyártóval szemben is felvette a versenyt a kanadai gyár.
A Paradox riasztó így igen széles termékpalettával vált már elérhetővé a végfelhasználók körében.

Később a számos termékpaletta mellett már a szoftverek fejlesztésére is nagyobb hangsúlyt fektettek. Ezzel nem csak a Paradox riasztó termékek dizájnja lett megújítva, hanem a teljes rendszerben megtalálható tudás is. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően pedig teljesen megújultak a Spectra, Magellan és az Evo rendszerek is. Bevezették a fejlett kommunikációs rendszerek integrálását a központokhoz, mint a GSM/GPRS és az IP modulokat. Melyekkel már a kiépítés helyszínén is szabadon konfigurálhatók és frissíthetőek az eszközök.

A Paradox riasztó legújabb fejlesztései, mint a TM50 érintőképernyős kezelő, grafikus felületével forradalmi újítás volt a biztonságtechnikai piacon. Most pedig az Insight az egyetlen beépülő megoldás a video-audio, valamint a riasztó rendszer felügyeletére. Tökéletes biztonsági tevékenységeket ötvöz, amelyek segítségével az ingatlantulajdonos láthatja és hallhatja, hogy mi történik a helyszínen. Mindezt okos telefonon keresztül.

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=’Paradox security solutions’]