Kültéri kamera, láthatóvá tett otthonbiztonság

Az elektromos biztonsági rendszerek területén a cégek mellett már magánszemélyek számára is elérhetővé váltak a kamerás megfigyelőrendszerek. Napjainkban igen jó áron vásárolhatunk magas felbontással rendelkező HD és full HD kamerás biztonsági rendszert. A digitális technológiának köszönhetően ráadásul nincs szükség különösebb kompromisszumok megkötésére. A megfigyelő rendszereknél már számtalan eszköz áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy egy optimális védelmet alakítsunk ki ingatlanunknál. Egyaránt széles választékkal vannak jelen a szolgáltatók mind kültéri kamera, mint pedig beltéri kamera eszközökkel.

A biztonsági megfigyelőrendszer legfőbb feladata az elkövetett bűncselekmények rögzítése, és nyomon követése. Mindemellett, hogy már a megelőzésben is egyre inkább szerepet játszanak. A kültéri kamera az ingatlanok külső területének megfigyelését adják. Ez lehet egy cég esetén a külső rakodóterület, parkoló megfigyelése, vagy magánházaknál udvar, melléképületek védelme. Továbbá jelentős védelmet adhatnak kültéren található értéktárgyak megóvására. A közterületeken pedig a közbiztonság fokozására, közlekedési szabályszegések, balesetek figyelésére és rögzítésére.

Kültéri kamera HD minőségben, megfizethető áron!

A kültéri kamera rendszerek esetén pár éve még problémát jelentő magas kiépítési költségek mára szinte teljesen eltűntek. A modern, digitális nagy felbontású megfigyelők népszerűsége és kereslete lehetővé tette, hogy mind nagyobb tételben gyártsák ezeket az eszközöket. Ezért a tömeges gyártásnak köszönhetően, valamint a piaci árverseny miatt jelentősen csökkent a kültéri kamera beszerzési ára is. Így lehetővé vált, hogy ne kiváltság legyen egy tökéletes képi megfigyelés, hanem elérhetővé váljon bárki számára.
Ráadásul a kültéri kamera eszközöknél is elérhető már, hogy csak mozgás esetén rögzítsen felvételeket. Ezek egyaránt megtalálhatóak analóg és digitális kivitelben is. Így a kedvező ár mellett időt is spórolhatunk magunknak ezzel a biztonsági rendszerrel. Hiszen nem szükséges felesleges üresjáratokat néznünk, ha egy adott eseményt szeretnénk megtekinteni.

Kültéri kamera infra megvilágítással

A kültéri kamera eszközöknél szinte már csak olyan kamerával találkozhatunk, amely rendelkezik infra megvilágítással. Ez a funkció lehetőséget biztosít arra, hogy ne csak nappal, hanem már éjszaka is tökéletes képet kapjunk a megfigyelt területről. Az infra megvilágítással rendelkező kültéri kamera alkalmazásával nyugodtan pihenhető éjszaka is. A digitális felbontással és infra megvilágítással rendelkező kameráknál éjjel is tökéletes képminőséget kapunk. Azzal a különbséggel, hogy még nappal színes felvételeket ad a rendszer, éjjel átvált fekete-fehérre. Ez a jobb képminőség miatt szükséges!

Ha az elrettentés az elsődleges cél, az egyszerűbb, analóg rendszerek is megfelelőek tudnak lenni. De, ha fontos a jó minőség és a felismerhetőség mind megjelenítés és rögzítés esetén érdemesebb a kicsit költségesebb digitális eszközök közül választani. Ma már sok szolgáltatónál találhatunk kiváló minőséggel, HD felbontású kamera szetteket, kedvező akciókkal.

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=’Outdoor CCTV sample’]