Kamera rendszer olcsón megalkuvások nélkül

A biztonságra való törekvés természetes és ösztönös emberi tulajdonság. Különösen az ilyen időkben amikor egyre többet hallhatunk terrortámadásokról és erőszakos bűncselekményekről. Ezért is van az, hogy próbálunk minél biztonságos környezetet kialakítani otthonunknál, munkahelyünknél és a közterületeken is. A szolgáltató cégek is segítséget nyújtanak ebben. Hiszen már egész sok helyen találkozhatunk kamera rendszer olcsón hirdetésekkel.

A vagyonvédelmi cégek is próbálnak alkalmazkodni a piaci helyzethez és a felhasználók igényeihez. Hiszen igen kedvező áron vásárolhatunk elektronikus védelmi rendszereket akár kiépítéssel együtt is. Kamera rendszer olcsón található akár barkácsboltokban, akár webáruházakban is. De vagyonvédelmi telepítő cégeknél is vásárolhatunk kedvező áron megfigyelőket. Szükség esetén szereléssel együtt is.

Kamera rendszer olcsón! De mit kapunk ezért?!

Egyes áruházak reklámújságaiban és kuponos oldalakon találkozhatunk „komplett kamera rendszer olcsón” ajánlatokkal, már pár tízezer forintért. De vajon tisztában vagyunk-e azzal, hogy valójában ez a kedvező ár mit takar? Hiszen a vagyonvédelmi szolgáltatóknál hasonló összeállítású megfigyelőrendszer kiépítéssel együtt akár a triplájába is kerülhet.

A „szereld magad!” kamera rendszer olcsón akciós ajánlatoknál az egyik leggyakoribb probléma, hogy műszaki támogatást nem kapunk a felszereléshez. További problémát jelenthet, hogy kiderül az előre összeállított csomagról, miszerint mégsem elégíti ki az igényeinket. Ez jelentheti, hogy a kamerák látószöge nem fedi le a területet, amit szeretnénk megfigyelni. Vagy az előre legyártott és csatlakozókkal felszerelt 10-20 m-es kábel nem elég hosszú. Ilyenkor az eladó gyakran széttárja a kezét, mivel a megvásárolt csomag ezt tartalmazta és nem többet. Továbbá az esetek 99%-ában a felvételek rögzítéséhez szükséges tárolóegységet külön kell megvásárolni. Ezek a nem számolt kiadások gyakorta 20-30ezer forintos plusz költséget jelentenek. Tehát a kamera rendszer olcsón ajánlattal jó esetben is, csak a szakszerű kiépítés felét spóroltuk meg. De garanciát a munkára nem kaptunk.

Kamera rendszer olcsón!

Összegezve, van egy kamera rendszer olcsón, ami minden esetben további anyagi ráfordítást igényel! Azonban még mindig nincs felszerelve és beüzemelve a megfigyelő az ingatlanunkhoz. Ilyenkor két lehetőségünk adódik. Felszereljük mi magunk, amivel spórolhatunk ugyan, de szabadidőt és műszaki tudást kell befektetnünk a megfigyelőrendszerbe. Amennyiben érzünk magunkban kellő affinitást ez akár nem is jelenthet problémát. Amit azonban érdemes észben tartani, hogy egy rosszul elvégzett bekötéssel, vagy szereléssel könnyen elveszíthetjük az eszközökre biztosított garanciát is. Tehát, ahogyan azt a mondás is tarja, mindenki maradjon a saját szakmájánál és ne kontárkodjunk bele máséba!

Másik lehetőség, hogy a megvásárolt „kamera rendszer olcsón” eszközöket biztonságtechnikai céggel, vagy szakemberrel építettjük ki otthonunkba. Ennél a megoldásnál ismét elkerülhetetlen kiadásunk keletkezik.

Vannak olyan biztonsági cégeket, ahol különböző kedvezményekkel a kamera rendszer olcsón megvásárolható már kiépítéssel együtt is. Itt az igényeinkhez igazítva kerül összeállításra az akciós megfigyelő. A telepítést minden esetben szakember végzi el. Ami viszont a legfontosabb, hogy probléma esetén garancia időn belül ingyenes a rendszer javítása!

Kapcsolódó videók

[ad_searchyt search=’CCTV security solutions’]