Elég sokszor keresik fel cégünket azzal az igénnyel, hogy úgy építsük ki a megfigyelő rendszert, hogy az észrevehetetlen legyen. Elég sok cégvezető alkalmaz rejtett kamerákat egyes irodákban, ahol fontos a folyamatos kontroll biztosítása. Szakembereink olyan módszert alkalmaznak az ilyen típusú kamera rendszereknek a kiépítésénél, hogy azzal teljes megfigyelés alá tudja vonni a boltját vagy az adott irodát.

Rejtett kamerák

Gyakran mozgásérzékelők és füstérzékelők mellé szoktuk telepíteni a rejtett kamerákat, hiszen így nem okoznak feltűnést. Boltok, trafikok, éjjel-nappali üzletek esetében nagy igény mutatkozik az ilyen típusú kamera rendszer kiépítésére. Szakembereink mindig alaposan felmérik az adott helyiséget és ennek megfelelően helyezik el a rejtett kamerákat, hogy azok a lehető legnagyobb területről tudjanak felvételeket készíteni, melyek Ön később vissza is tud nézni.

Ha a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén felkeresi cégünket, akkor felteheti kérdéseit, kérhet egy személyes konzultációra is időpontot, amikor a helyszín felmérése után elkészül az árajánlat.
A riasztók, beltéri, kültéri és rejtett kamerák segítségével magas fokú védelmet nyújthat Ön is otthona vagy céges telephelye számára. Lehetőség van igénybe venni a távfelügyeleti szolgáltatásunkat is, melynek a segítségével egy betörés esetén azonnal értesítve van a hatóság is. Ismerje a többi biztonságtechnikai megoldást is, melyekről részletes tájékoztatást talál a honlapunkon! Tegyen meg mindent a biztonság érdekében, hiszen a betörések száma egyre csak nő!