Egy raktárban, nagyobb csarnokban vagy ipari telepen szükség lehet egy biztonsági rendszer kiépítésére, amely megakadályozza az illetéktelenek behatolását az adott ingatlanba.

Az ipari kamera rendszer kiépítését cégünk elvégzi a lehető legnagyobb tapasztalat birtokában. Több típusú kamera rendszert kínálunk. A kültéri típusok közül most nagyon keresett a 600S 2-es típus, amely kettő terület megfigyelését tudja ellátni. A beltéri készülékek közül népszerű a DÓM 700S 1-es, amely egy terület megfigyelését tudja ellátni. Mindegyik termék mellett részletezve van, hogy milyen kiegészítőket, szerelvényeket tartalmaz az ipari kamera szett. Ügyfeleink számára javasolni szoktuk, hogy olyan kamerát válasszanak, amely nagy felbontású képet készít. A HD felvételt készítő típusok valamelyest drágábbak, azonban ezeken tényleg minden tisztán látszik. Kivehető az arc és az autó rendszáma is, így ezek a legjobb választások. Az ipari kamera telepítését vállaljuk az egész országban.

Éjjel látó típusokat is forgalmazunk. Mindig pontosan megtervezzük, hogy hova kell felszerelni az adott kamerát. Általában bejárókhoz, ajtókhoz, kapukhoz kerülnek felszerelésre. Nézze meg, hogy milyen ipari kamera típusokat kínálunk, de emellett ne feledkezzen meg a riasztókról sem, melyekhez távfelügyeletet is kínálunk. Ügyfeleink elégedettek az általunk végzett munkával, hiszen munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek. Kérjen tőlünk árajánlatot, melyben mindent pontos kiszámolunk.

Tudja a lehető legnagyobb biztonságban otthonát vagy üzletét a mi szolgáltatásunk segítségével!